moniadan
Zadomowiona(y)
Pauletta ty juz prawie 36tydz
kiedy to zleciało :-) ja nie miałam skurczy przepowiadających z Eykiem w ogole a z Emmą bardzo delikatne i jak sie polozyłam to przechodziło wiec za bardzo nie pomoge ale mam nadzieje ze u ciebie sie uspokoi oszczedzaj sie kochana
Mi tez sie marzy nowe autko, ja jestem zakochana w vw lub japonskie te dwie marki jakos najbardziej do mnie przemawiaja, zastanawaiłam sie na zafira ale to trzeba trafic na dobrą
Lubiczanka a gdzie ty szukasz tych aut na carzone?
Didi to walentynki juz tuz tuz :-)
Moja Emma po spacerku wymęczona juz 2godz spi

kiedy to zleciało :-) ja nie miałam skurczy przepowiadających z Eykiem w ogole a z Emmą bardzo delikatne i jak sie polozyłam to przechodziło wiec za bardzo nie pomoge ale mam nadzieje ze u ciebie sie uspokoi oszczedzaj sie kochanaMi tez sie marzy nowe autko, ja jestem zakochana w vw lub japonskie te dwie marki jakos najbardziej do mnie przemawiaja, zastanawaiłam sie na zafira ale to trzeba trafic na dobrą
Lubiczanka a gdzie ty szukasz tych aut na carzone?
Didi to walentynki juz tuz tuz :-)
Moja Emma po spacerku wymęczona juz 2godz spi

Mam nadzieje, ze to przez to, ze sie macica rozciaga a nie przez wczorajszy "ped" i sprzatanie...

po dwóch mam dosyc
A mi laktacja nie wiem dlaczego,ale się b.zmniejsza.Trzy dni temu odciągałam jednorazowo 160ml,przedwczoraj 140ml,wczoraj 120-100ml,a dzisiaj tylko 60-80ml