reklama

Mamy z Irlandii!!

Pauletta ty juz prawie 36tydz :szok: kiedy to zleciało :-) ja nie miałam skurczy przepowiadających z Eykiem w ogole a z Emmą bardzo delikatne i jak sie polozyłam to przechodziło wiec za bardzo nie pomoge ale mam nadzieje ze u ciebie sie uspokoi oszczedzaj sie kochana

Mi tez sie marzy nowe autko, ja jestem zakochana w vw lub japonskie te dwie marki jakos najbardziej do mnie przemawiaja, zastanawaiłam sie na zafira ale to trzeba trafic na dobrą
Lubiczanka a gdzie ty szukasz tych aut na carzone?
Didi to walentynki juz tuz tuz :-)

Moja Emma po spacerku wymęczona juz 2godz spi :happy::happy::happy:

reklama
Anię męczy ból dziąsełek:-(, wystarczy, że jak bardzo marudzi i trze je posmaruję Bobodentem i momentalnie idzie spać. Mogłyby już jakieś ząbki wyjść, może ulżyłoby jej chociaż trochę. Trwa to już kilka tygodni. Ciekawe jak długo jeszcze, bidulka moja:-(:-(:-(

Pauletta jak mi się zaczęły przepowiadające to niedługo na porodówce byłam:-). Zaczęły się pod koniec coraz regularniejsze robić i tydzień później urodziła się Ania:-D:tak:

Pauletta ty juz prawie 36tydz :szok: kiedy to zleciało :-) ja nie miałam skurczy przepowiadających z Eykiem w ogole a z Emmą bardzo delikatne i jak sie polozyłam to przechodziło wiec za bardzo nie pomoge ale mam nadzieje ze u ciebie sie uspokoi oszczedzaj sie kochana

Mi tez sie marzy nowe autko, ja jestem zakochana w vw lub japonskie te dwie marki jakos najbardziej do mnie przemawiaja, zastanawaiłam sie na zafira ale to trzeba trafic na dobrą
Lubiczanka a gdzie ty szukasz tych aut na carzone?
Didi to walentynki juz tuz tuz :-)

Moja Emma po spacerku wymęczona juz 2godz spi :happy::happy::happy:
na "carsireland","donedeal","gumtree.ie"-od koloru do wyboru:tak:

Pauletta ja skurcze przepowiadajace mialam na 2 tyg przed porodem. Trwaly pol dnia i byly dosyc silne, ale sie uspokoilo i za 2 tyg na nowo, tym razem te wlasciwe :-)

Nie wiem czym mozna to smarowac, jak juz sie pojawi ale na pewno polece Ci mycie glowki zamiast reka, to myjka frotte (czy jakakolwiek):tak:
My od urodzenia Adzie mylismy glowe myjka i to tak dosyc mocno (tak bez przesady:-D:-D:-D) i nigdy z tym problemow nie mielismy.
Polecilam ten sposob kolezance, ktora u synka tez walczyla z ciemieniuchmi, ktore ciagle sie pojawialy i znikaly i pomoglo:-)
Mam nadzieje, ze u Was tez zadziala a jesli nie, to moze jeszcze ktoras mama ma na to jakis dobry sposob...

A mnie cos dzisiaj dol brzucha pobolewa:eek: Mam nadzieje, ze to przez to, ze sie macica rozciaga a nie przez wczorajszy "ped" i sprzatanie...
Dzisiaj wlasnie przez to nie mam co robic, bo wszystko (doslownie!!!) zrobilam wczoraj, z pomoca meza oczywiscie:tak:
dobrze, ze jest jeszcze forum, hehehe:-)

Juz sie nie moge doczekac USG a to jeszcze 2 tyg.:baffled:
Szym mial ciemieniuche i nie wiedzialam czego uzyc i w aptece pani mi polecila ten szampon o ktorym juz pisalam i pomogl szybciutko....teraz nie pamietam ale chyba po 3 myciach juz glowka wygladala super!

Co do bolu brzucha to napewno macica Ci sie rozsciaga i dlatego czujesz bol....

Szym ucina drzemke a ja ogladam M jak Milosc ;-).....

Mialam piec faworki i rozyczki ale chyba na jutro to przeloze bo m jak wroci z pracy to dzis zje wszystko.

Pauletta ja skurcze mialam juz w 35tyg i lezalam w szpitalu 3 dni i urodzilam w 38tyg ale u Ciebie wcale tak byc nie musi;-)

a więc dziewczynki nic jeszcze nie znalazłam bo dopiero do domu wróciłam z wywiadówek:baffled:ahhh na temat mądrości i zachowania moich dzieci nic nie będe wspominac:baffled::sorry2:

asieńko moj Szym miał tragedie na głowie:szok:nic mu nie pomagało aż w końcu podczas kąpieli mu wyczesałam i po kłopocie:tak::-)

frog:-D:-Dnapewno bysmy sie pokochali:-D:-Di zrozumieli bez słów:-D

co do reno to nie mam nic przeciwko ale nigdy w zyciu LAGUN!!!!:no:po dwóch mam dosyc:sorry2:
a nie znam nikogo kto by narzekał na opla,dzisiaj jezdziłam astrą z 98roku i chodzi lepiej jak laguna z 02:sorry2:

pauletta ja nic nie powiem o bólach przepowiadających:sorry2:Szymcio zrobił mnie nieźle w konia 5 dni przed porodem:sorry2:dziewczyny napewno pamiętają:tak:

byłam u GP,zaszczepil mi małego nawet go nie badając:baffled:wysypke ma znowu i dal mi mleko sojowe:baffled:poważnie zastanawiam sie nad zmianą lekarza:tak:a mały waży 6800g:-D:-)

Pauletta...z Albertem mialam przepowiadajace miesiac przed porodem..a z Ewa wcale odrazu porodowe..wiec obserwuj bo pamietaj ze 2 dziecko juz ma latwiej i szybciej mu idzie

wiecie co zrbil moj wspanialomyslny maz...zakluczyl lazienke przed Ewunia aby nie grzebala w kiblu no i teraz rozwala zamek haha bo niedalo sie otworzyc... madrala nigdy nie nie slucha a juz raz zacial sie w lazience od srodke i z ledwoscia otworzyl drzwi

reklama
Hallo dziewczynki!
Piszecie,piszecie o tym MjakM ,ze i ja wczoraj obejrzałam z ciekawości:-D:-D, chociaż już nie oglądam hoho,...sama nie pamiętam:sorry:
Ja dzisiaj po raz pierwszy od narodzin Dominika przespałam całą noc i czuję się jak skowronek:-D:-DJuż zapomnialam jak to jest:sorry:
Przez to odcycowanie mieliśmy się zmienić z mężem w połowie nocy.Ja otwieram oczy a on siedzi przy mnie z małym o 6.30:szok::szok:Mały nakarmiony kaszką....:szok::szok:
A później pospał jeszcze ze mną od 7 do 10:szok::szok::szok::szok:Ale się wyspałam:tak:
Mały od chwili odcycowania o wiele ładniej mi je śnniadania,obiadki itp.Martwię się tylko troche ,ze nie chce wogóle sztucznego mleka:crazy:A mi laktacja nie wiem dlaczego,ale się b.zmniejsza.Trzy dni temu odciągałam jednorazowo 160ml,przedwczoraj 140ml,wczoraj 120-100ml,a dzisiaj tylko 60-80ml:baffled: Dziwne,że tak szybko,a staram się odciągać co 3-4 godz

dytko tak podczytując niektóre dziewczyny stwierdzam że powinniśmy w niedługim czasie przypomnieć sobie jazde samochodem :laugh2: a potem wybrać się razem gdzieś na miasto a co mamy do roboty.
Chyba wszystkiego nie nadrobiłam, u nas dzień jak codzień szalejemy z mamą wczoraj na zakupach spotkałyśmy dytke fajnie było Cię Kochana znów zobaczyć, czekam jutro na kawce.

Ja z chęcią sobie przypomnę,tylko jak mój S kupi mniejszy samochód:sorry:bo tym się boje.Niby do końca lutego powiedzial,ze kupi ale widzę,ze nie może się biedak zdecydować jaki:eek::sorry:Ach ci faceci
Witam sredecznie.
Mam na imię Angelika jestem mamą dwóch 5, 5 miesięcznych chłopców bliżniaków i mieszkamy w Carlow.
Witam nową mamusię:-)

Didi
współczuje przygody na lotnisku:baffled: Zuch babka z Ciebie:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry