Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

A i jeszcze jakiś obiad muszę wymyślić
witam
ledwo zyje,chce mi sie spac:-(dzieci nie idą do sszkoły bo nie mam siły ich wyszykowac i nie opłaca sie na 2,5 godziny sie męczyc;-)
moze jak wypije kawke to sie obudze
miłego dnia
chyba to mi pozostanie
Hyundai Trajet GLS 2.0 - €3,950 - Used Cars on Carzone.ie - New & Used Cars in Ireland
lubiczanka dzięki za gazetka

tylko taki granatowy kolor.....i tez z 2001r....rowniez i Tobie polecam wazeline.Naprawde najprostsze srodki sa najlepsze.Sama wiesz ze Wiki do lysych nie nalezy a uporalysmy sie z ciemieniucha w 3dniU nas ciemieniucha jest już długo, najpierw była olejuszka- ktora nie pomogła, a teraz stosuje Silcocks Base- to taka pasta, ładnie po tym schodzi, tylko ja pewnie będę musiała dłużej to stosować przy tych włosach Asi,
uciekam, dobrej nocki życzę

tu w aptece tez mozesz dostac krem na oparzenia.Nazwy nie pamietam,ale stosowalam i pomoglozachciało mi się faworków
łapę sobie olejem poparzyłam jak mi faworek spadł z łopatki i mi ochlapało 3 palce
ale mnie ***** teraz ta ręka trzymam cały czas w wodzie bo nic nie pomaga :-
-
-(
![]()

...no wlasnie.Piszesz o sprawdzeniu szyjki
Ja z calego porodu pamietam tylko to i chyba nigdy nie zapomne. Myslalam ze nieba lizne
ale to oczywiscie zasluga Pani doktor,bo Panowie sa o niebo delikatniejsi-nie da sie ukryc;-)

wczoraj bylo dodane:-)juz mam transport na jutro tylko problem z 2 starszaków:-(do odebrania po szkole
i tu prośba do ciebie
;-)
nie kupie takiego który mi nie pasuje bo narazie mamy kangura,co prawda 2 osobowy ale na zakupy dojade:-)
niestety nic nie wiemy o trajetach