Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witam nowe mamy ;-)
mi bylo ciezko autem jechac , podziwiam wiec juz masz 2 razy zaliczona gorke...

ale i sily nie mam bo w nocy co chwile wstaje do malodego mierzyc mu temperature...
.Mam nadzieję,że mu sie poprawi i to migusiem
.ładnego posta wyczarowałaś
(o spotkaniach nie wspomnę)
A pączków nie kupiłam,bo ktoś wszystkie sprzątnął

:-),choć duże też
Witam mamunie.Widze rozmowy paczkowo-samochodowe iihhi Ja nic nie pieklam,no bo niby jak w lozku? Maz kupi sobie paczusie a ja podziekuje bo nie jadam teraz takich rarytasow bo mi nie podchodza.Za to micha owocow stoi pod nosem.
Poczytalam sobie foum o blizniakach i jestem zalamana co mnie czeka.Nie chodzi o wychowanie,tylko o noszenie ciazy...Jestem w 13 tygodniu a jest mi ciezko.czuje sie okropnie,boli wszystkoz podwojona sila i mecze sie jak babunia...
Witam wszystkie mamusie z Irlandii i ich kochane pociechy![]()
Ja jestem mama wspanialej gromadki Igorka 5 lat, Olivierka 3 latka i blizniakow Nadii i Nathanka 2 latka)
Milo mi ze moge do Was dolaczyc,fajnie sobie porozmawiac z innymi mamusiami:-)
A co do tlustego czwartku to tez mialam piec paczki ale stwierdziłam ze szkoda czasu i wzielam sie za prasowanie a paczki kupilam:-)

i nie denerwuj sie juz
??Ja ledwo żyję dopiero teraz zaczął mi żołądek pracować i coś zjem bo tak to dętka totalna i jeszcze te skurczepauletta co Ty tak cicho dzis??

frog u mnie trochę posiedziała żebym sama nie była ( Dziękuje Ci bardzo za to kochana
) teraz mężowski wrócił zjem i chyba ide się legnąć także nei tylko Tobie nie wyszedł tłusty czwartek to co wczoraj napiekłam u frog je tylko mój P, ja jak się patrze na te faworki i oponki to mi cofa żołądek 

:-(