reklama

Mamy z Irlandii!!

Hejka
(...)
Joannn-co nie będziesz smęcić:confused2:Zaraz sobie pomyślę,że ja ciągle smęcę-chyba po to jest to forum,żeby pisać co na sercu leży:sorry:
(...)
Wolę dzielić się z Wami radościami niż smutkami..a jakoś tak widzę, że odkąd przyjechaliśmy na wyspę to wciąż nam pod górkę..jak już wydaje się, że będzie OK to coś się spartoli..:-( ale fakt faktem, że w PL doszedł by nam jeszcze problem z kasą..bo tutaj jest lepsze zaplecze socjalne..
No to się pożaliłam a miałam nie smęcić :-p
A propo's radości :happy: Patryk zaczął robić kosi kosi :tak:
(...)
joannn jak cos to nalot ci zrobie:-)
(...)
Weekend spędzimy w Dublinie, więc w przyszłym tygodniu zapraszam :-)
Kawka w botaniku..hmm.. to jest to co uwielbiamy.. :happy::happy::happy: byleby pogoda dopisała..
Miłego weekendziku:-)

PS> Widziałam pierwsze przebiśniegi i dwa rozwinięte żąkile :szok:
Fajnie -> wiosna idzie! :yes: :happy2: :yes:

Ostatnia edycja:
reklama
Ja też witam z poranną kawka i ciasteczkiem :-)

zaraz chłopaki wróca z przedszkola

Andziulina a dla kogo ty to ciasto pieczesz?? przeciez Igor nie chodzi do szkoły jeszcze ;-)

Monia479 jak sobie dajesz rade z 4-ką?? masz kogos do pomocy? podziwam, musisz miec duzo cierpliwosci przy tylu szkrabach :-)

Jestem jestem...

Nie wiem, cos nie moge sie zorganizowac od czasu wyjazdu wszytskich. Ciagle slecze nad zajeciami do szkoly...starajac sie cos zaplanowac, zdiagnozowac uczniow, takze zeby ich nauczyc jak najlepiej! Na dodatek jutro ten bal karnawalowy i kurczaczek musze sie tez przebrac!!!:-D:-D:-D:szok: Jaja jak berety!! No wlasnie Andzulina- a dla kogo ty ciasto!? Emili- ty tez nie zapomnij, zeby nasze dzieci o suchych pyszczkach nie siedzialy:-D mam nadzieje,ze reszta rodzicow tez pamieta!

Ja na Walentynki juz dostalam telefon bo moj sie popsul:-( Ale teraz tez mam fajny no i przeszlam na rachunek.

My bedziemy miec podwojna randke bo przychodza do nas znajomi na wodke weselna:-D

Mamy tak cudowna pogode ze az chce sie zyc!
Czekam na A i jedziemy do miasta. Wstapimy do little Angel bo Al dostal gift voutchera na chrzciny:tak:

A ja ciagle chora...nie moge sie doprowadzic do ladu!!:wściekła/y: I widze, ze dziaciaczki tez nasze foremkowe chorowite ostatnio! Co to sie dzieje....?

Monia- przepraszam, ze nie odpisalam na eska....:-( Mialam wczoraj do d... humor bo dostalam uczulenia na twarzy od jakiegos kremu i wygladalam jak maszkara!!!:szok: Siedzialam w domu caly dzien i w samotnosci objadalam sie faworkami....ryczec mi sie chcialo bo sie balam, ze mi do soboty nie zejdzie i mnie w szkole wysmieja!!;-)

Doba ejst zdecydowanie za krotka...za duzo rzeczy mam do zrobienia, nie wiem w co lapy wsadzic....ehhhh....

Ach! Witam nowe Mamy!!!:-)

no!Was tylko wezwac na dywanik i od razu sie pojawiacie;-):-)mnie tez dnia brakuje,prasowanie lezy i pewnie jeszcze polezy.Tylko malej rzezy na biezaco prasuje:-D
andzulina-a ja juz myslalam ze jakies dzieciatko przed nami ukrywasz;-):-D
MartaF-zapomnialam Cie prosic o przepis na ten placek po wegiersku, jesli mozesz. Jadlam chyba raz w zyciu:zawstydzona/y:

Dzień dobry:tak:
Ja też żyję,ale wczoraj tylko Was poczytałam,a nie miałam czasu i weny do pisania:sorry:Nałaziłam się jak głupia po sklepach,potem szybko obiad,sprzątanie i klapnęłam na kanapie bez sił:zawstydzona/y:Ale kondycja,nie ma co!:confused2:
Dziś też mam wysokie obroty włączone.Młodego do przedszkola odstawiłam i wbiłam się z rańca na kawę do Dyty,posmęciłam półtorej godziny (jeszcze raz dzięki za "przechowanie") i po Radka do przedszkola,do przychodni po receptę,miało by 3 minutes a było 20:wściekła/y: i stamtąd pędem do Dylana:sorry:No,teraz już ochłonęłam,kawę piję i mam trochę czasu,więc jestem:tak:
monia479,witam Cię w naszym gronie i powiem,że jestem pełna podziwu do Ciebie,że z taką zacną gromadką sobie radę dajesz,szacuneczek:tak:
A mój syncio dziś dał mi prezeent na Walentynki:happy:Paczuszkę ze słodyczami+własnoręcznie powicinane czerwone kwadraty:eek::-DW przedszkolu robili:tak:Niestety,Radek jeszcze w karty nie gra i nie wie,że karo wygląda inaczej niż kier:-D:-D:-DGrunt,że czerwone:-D

Witam!
Ja dzis zaganiana....w niedziele urodzinki Szymona.
W sumie wypadaja w poniedzialek ale tort bedzie w niedziele.
Dzis upieke biszkopt a jutro zrobie tort.
Szym znow mi cyrki odstawial przed drzemka,ale spi juz 1h15min,pewnei zaraz wstanie.
Obiad mu dam i moze na jakis s[pacer wyskoczymy.
Milego dzionka zycze:-)

Ewelcia, roczek wow :szok: :-)
Andziulina to dobra wspołlokatorak z ciebie, amój Erys nie ma balu, bo maluchy miały bal Mikołajkowy

Misia, dobrze ze uczulenie cie nie dopadło na slub to by było dopiero :sorry: no i ciesze sie ze juz ci przeszło, a wiesz ostatnio na angielskim dwie mamuski mówiły ze ich dzieci maja nowa panią nauczycielke i ze jest bardzo faaajna!!! :-) to o Tobie było :tak:

Marta własnei daj przepis, bo to chyba nie to samo co bliny?? ja robie placek po wegierku normalnie jak placki ziemniaczane tyle ze większe smaze i gulasz do tego
Uwielbiam takie :-)

:-) Skorzystałam z dobrego samopoczucia więc spacerek zaliczony mały pobiegał na słoneczku :tak: jak wróciliśmy wywietrzyłam mieszkanie a dziecko śmigało po balkonie także miałam go z głowy :-) poodkurzałam starłam kurze i zrobiłam obiadek :tak: teraz nie czuję kręgosłupa ale cóż...:sorry: właśnie odpoczywam i jem obiadek a mój mały książe leży na kanapie ogląda kwizzeraki i łaskawie daje się karmić :-D:-D chciałam jeszcze upiec sernik ale sie okazało że nie mam margaryny a nie chce mi się do sklepu specjalnie jechać :-( i nie będzie serniczka dzisiaj ale może jutro...:tak:

reklama
Ja wlasnie pije kawke i mam chwilke dla siebie:happy:

Dzieciaki juz w domku i poobiadku wiec sie bawia,dobrze ze juz weekend przynajmniej troche dychne bo nie bedzie tego latania do szkoly i pzredszkola:-D
Mam nadzieje ze weekend dopisze pogoda bo chcemy z dzieciakami jechac nad morze pospacerowac.

Powiem Wam szczerze ze czasami mi ciezko bo sama jestem z nim, maz wraca o 18.30 wiec caly dzien jestem sama i nikogo nie mam do pomocy.
Ale daje rady chciaz dla siebie nie mam wolnego czasu i tylko wieczorem czekam kiedy zasna zeby miec czas dla siebie i troche odpoczac.
Chociaz czasami jest to nawet wieczorem nie mozliwe bo biore sie wtedy za prasowanie bo mam wolny czas,a uwierzcie przy takiej gromadce to troche tego jest:happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry