reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam i ja choc przyznam sie ze ja dzis jakas bez polotu jestem.
Z lozka zwleklam sie po 11stej wiec nic dziwnego ale tak milusio mi z ranka bylo ;-):-D:zawstydzona/y: ze pewnie i wam by sie wstawac nie chcialo na moim miejscu...

Teraz jestem juz po obiadku mlody ma drzemke a ja czekam na Paulette:angry::crazy: ciotka spiesz sie bo nie mam z kim kawulca wypic:happy:

frog narazie nie pisze,nie zapeszam ale popołudniu mnie nie będzie:-)ja wróce to napisze czy sie udało:tak:

Marta i jak owocny dzis dzien miala????

frog jeszcze raz Ci dziękuję kochana że wczoraj ze mną posiedziałaś ;-)
:-) chciałam jeszcze upiec sernik ale sie okazało że nie mam margaryny a nie chce mi się do sklepu specjalnie jechać :-( i nie będzie serniczka dzisiaj ale może jutro...:tak:

Nie ma za co i polecam sie na przyszlosc:-), Moniadan a ciebie jeszcze raz SORRY za wczoraj ale poztaramy ci sie to wynagrodzic;-):tak:
Paulettko ale kusisz kobieto, oj kusisz:-D:-p

reklama
Witam
Ale widzę, że nikt tu za mną nie tęsknił. Poczytałam Was rano, ale nie miałam kiedy odpisać, bo byłyśmy z Anią na zakupach. Potem obiad i w końcu pojechałam na smear test, bo od dwóch miesięcy się zbierałam:-)

Witam laski
Ja juz po pracy chlopaki gdzies wybyli na chwile wiec mam spokój.
Dzis przyjechała babka dac kase aha bo wam nie mówilam jak mnie nie bylo L jechal autem i z podporzadkowanej wyjechala mu babka i zeby w nia nie uderzyc odbil w bok i w kraweznik no (kapec byl felgi skrzywione zbieznosc trzeba zrobic) ha ale ona tego nie zauwazyla wiec lukasz z kapciem gazu dogonil ja zajechal droge byl z kolega i mial swiadka no mowi do babki ze jezdzic nie umie i jak chce to załatwic wzywac policje czy co..? No ale ona wystrasznona i chciala sie dogadac wiec byla dzis i dala pieniazki tyle dobrze bo nieraz ludzie sa cwaniaki i chca sie wymigac.

Monia trzymaj sie podziwiam cie z taka gromadka dzieci:)
Pauletta to moze cie jutro odwiedze w nowym domku i spróbuje twojego serniczka:)?
Teraz ogl Majke
Wlasnie chlopaki wrócili i L przyniosl mi róze :) kochany
Milego dnia

i ja się melduję wieczorową porą:-)
misia - moja współlokatorka Natalia chodzi do IIIa w polskiej szkole, ale ty chyba uczysz młodsze klasy? w każdym razie ona cię kojarzy:tak:
ciasto już zrobione - mam nadzieję, że będzie smakowało (z bitą śmietaną, karmelem, masą budyniową i krakersami...:sorry:) jeszcze tylko skończyć strój, ale to chyba jak moje dziecię pójdzie spać, bo teraz jest na etapie, że wszystko dookoła jest ciekawe, tylko nie zabawki...:no:
madbebe- w sumie to Natalia czasami jak moje drugie dziecko;-) jak ma wolne, to ja się nią opiekuję, obiady itp.:sorry:
teraz uciekam jakiś obiad przyszykować, bo A wróci pewnie wściekły i głodny, a o 20 na nockę:eek:

Pauletta to dam znac jutro jak skoncze prace o której wpadne:)
Napisz mi gdzie mieszkasz i adres:)
My własnie z Olivierem wykonaliśmy kilka cwiczen na macie z kolcami , bo jak byłam w Pol to lekarz powiedzial że ma płaskotstopie lekkie i mam wkładki do butów i trzeba cwiczenia wykonywac no i powiem ze nie jest żle podobało mu sie:)
Zaraz pójdzie spac a ja standardowo filmik:)

reklama
Witam mamuski.
Ja dzisiaj wybralam sie na na pozne zakupy z Tobim.Jak tylko wrocilismy maly od razu padl-a tu jeszcze kapanie przed nami a on nadal sobie drzemie.
Moniadan dzieki za wczorajsze pysznosci.
Misia a za co planujesz sie przebrac:-)
O wlasnie Tobi wstal,takze ide szykowac kapiel-ciekawe o ktorej teraz zasnie,bo zwykle o tej porze to on juz dawno spi...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry