Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
jeny co za pogoda...az stach wyjsc z domu a ja musze isc do sklepu ... wczoraj caly dzien zamulalam w domu z malym...moja 2 polowa w Pl do srody i jakos nudno :-(
Kamcia!!!!! jesli chodzi o nasze spotkanie w poniedzialek 17tego,to je0ak najbardziej.! mi odpowiadaja godziny popoludniowe,napisz o ktorej Ci odpowiada.
kamcia, kurcze jutro na 12 jade do dentysty, nie wiem czy sie pojawie ale sprobuje chociaz na chwile ( O ile oczywiscie bedzie ladna pogoda)
basiulka, ja tez poszukuje fryzjerki takze jesli nia jestes to chetnie dam Ci zarobic Musze sie sciac bo maz nie moze juz zniesc moich wlosow i musze je sciac
laseczki ja i tak juto wybieram sie na poczte w tamte strony bo dzisiaj kasy nie odebralam wiec ide jutro ( niestety jeszcze tam musze odbierac) wiec tak czy siak bede kolo Mervue :-) jakby co to moj tel. 0876673481 ...tylko powiedzcie w jakich godzinkah najlepiej na tym placu abym zgrala sie z czasem jakby co