martuśka23
Mama Julci i Kacperka
ja mam jeszcze 2 saszetki Tantum Rosa.. wiec jak chcesz i bedziesz w Galway moge Tobie je dac.
Hej w papu mozna kupic płyn do chigieny intymnej z firmy zaja;-).
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja mam jeszcze 2 saszetki Tantum Rosa.. wiec jak chcesz i bedziesz w Galway moge Tobie je dac.
dlatego nie wiedziałam bo codziennie sprawdzam kto ma święto
więc juz we wtorek nic nie dostane
a prosiłam zeby wrzucali mi do sąsiadki obok

No wlasnie jak bylam ost to kupilam tylko kosmetyki dla maluszka , o sobie nie pomyslalam !! Dziekuje za informacjeHej w papu mozna kupic płyn do chigieny intymnej z firmy zaja;-).
A ja tyle co narzekałam na landlorda a tu dziś pytamy go czy opuści nam na czynszu 50 euro a on OKNo u nas po obiadku:-). Wpadł ladlord z referencjami dla nas, i mówimy mu, że na razie musimy zostać, a on do nas to od przyszłego miesiąca o 50 euro mniej, bo mieszkania idą w dół:-):-):-). Sam z siebie, no ale on jest naprawdę w porządku gość, wszystko załatwia o co go poprosimy:-). (...)
miłe zaskoczenie..fajnie, że u Was tak sam z siebie zaproponował 
:-)
(przepraszam mam pamiec dobra ale krotka
)... chyba MartaF... Wiec oczywiscie nie ogladalm bo znim zaszlam to sie skonczylo... ale ja niedlugo jade do PL i pojde do lekarza tak profilaktycznie przebadac Kacperka i zrobic usg bioderek to od razu powiem o ulewaniu. Ale Cudowa mi mowila ze skoro przestal chlustac i dobrze przybiera na wadze to jest wszystko ok. A ulewa to chyba kazde dziecko. Tylko ze jedna mniej drugie wiecej.I z tego co czytalam w necie to to jest normalne do 4-5 miesiaca. Moja mama mi mowila ze ja ulewalam po kazdym posilku do 9 miesiaca. Wiec samym ulewaniem nie bede sie przejmowac... wazne ze nie chlusta.
Ale i tak jak pojde do lekarza to mu wspomne o tym....Ale dziekuje za cynk co do programu
No wiec widzicie jaka jest moja pamiec...

Kinia a nie znasz żadnej konsultantki z Avonu np u siebie?? tam tez są płyny do higieny intymniejDziekuje ale jak narazie nie mam jak malego zostawic a do Galway daleko z nim jechac
No wlasnie jak bylam ost to kupilam tylko kosmetyki dla maluszka , o sobie nie pomyslalam !! Dziekuje za informacje

, a właściwie do buzi. Męczyła się bidulka całe popołudnie. Juz powoli wifdać, że coś się dzieje z jedynkami na górze, ale jeszcze nic nie wylazło;-). Teraz obejrzeliśmy fil, M poszedł spać a ja jeszcze dobranoc Wam chciałam napisać

]