reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
emilii 100lat:-)właśnie sprawdziłam i nie mam cie na nk:confused2:dlatego nie wiedziałam bo codziennie sprawdzam kto ma święto:tak:

a biednemu zawsze wiatr w oczy:-(zmieniałam adres w chb a te durnie wysłali mi na stary adres a nowi lokatorzy zgubili list:wściekła/y:więc juz we wtorek nic nie dostane:no:a prosiłam zeby wrzucali mi do sąsiadki obok:crazy:

emiliiii -100latek :-)wpadlam popisac chwilke bo od piatku brak neta!!!!!a od soboty na nowym mieszkaniu ,,,,kurcze misia ja mam znajomych na knoknacara moze by to odebrali od ciebie :-)ja nie wiem kiedy bede teraz w galway bo z ta przeprowadzka teraz mi zejdzie caly wekkkendzik pewnie.....oki spadam miłej nocki mamuski;-):tak:

E M I L I
z okazji urodzin

zyczenia.jpg

ja mam jeszcze 2 saszetki Tantum Rosa.. wiec jak chcesz i bedziesz w Galway moge Tobie je dac.

Dziekuje ale jak narazie nie mam jak malego zostawic a do Galway daleko z nim jechac :no:

Hej w papu mozna kupic płyn do chigieny intymnej z firmy zaja;-).
No wlasnie jak bylam ost to kupilam tylko kosmetyki dla maluszka , o sobie nie pomyslalam !! Dziekuje za informacje

Emili - Sto Lat!!!
Wszystkiego naj z okazji kolejnej rocznicy osiemnastki ;-):-)
No u nas po obiadku:-). Wpadł ladlord z referencjami dla nas, i mówimy mu, że na razie musimy zostać, a on do nas to od przyszłego miesiąca o 50 euro mniej, bo mieszkania idą w dół:-):-):-):tak:. Sam z siebie, no ale on jest naprawdę w porządku gość, wszystko załatwia o co go poprosimy:-). (...)
A ja tyle co narzekałam na landlorda a tu dziś pytamy go czy opuści nam na czynszu 50 euro a on OK :szok: miłe zaskoczenie..fajnie, że u Was tak sam z siebie zaproponował :tak:
Lubiczanko - powiedz mi proszę jak to się jechało nad to morze za Waterford...kierunek na Tullamore? Czy jakoś tak? A może inne laski wiedzą?

EMILI WSZYSTKIEGO DOBREGO:-):tak::-):tak:

Witam tak wogole;-)
Czytalam z rana BB i nie pamietam ktora to mi pisala zebym ogladala tvn bo mowia o ulewania:zawstydzona/y:(przepraszam mam pamiec dobra ale krotka:-D)... chyba MartaF... Wiec oczywiscie nie ogladalm bo znim zaszlam to sie skonczylo... ale ja niedlugo jade do PL i pojde do lekarza tak profilaktycznie przebadac Kacperka i zrobic usg bioderek to od razu powiem o ulewaniu. Ale Cudowa mi mowila ze skoro przestal chlustac i dobrze przybiera na wadze to jest wszystko ok. A ulewa to chyba kazde dziecko. Tylko ze jedna mniej drugie wiecej.I z tego co czytalam w necie to to jest normalne do 4-5 miesiaca. Moja mama mi mowila ze ja ulewalam po kazdym posilku do 9 miesiaca. Wiec samym ulewaniem nie bede sie przejmowac... wazne ze nie chlusta. :tak:Ale i tak jak pojde do lekarza to mu wspomne o tym....Ale dziekuje za cynk co do programu:tak:

Tak sie skupilam piszac o tym ulewaniu ze zapomnialam co mialam jeszcze napisac:-DNo wiec widzicie jaka jest moja pamiec...:-D:sorry:

Emili sto lat

Myślałam, że Ania zje wszystko, co jej w ręce wpadnie:szok:, a właściwie do buzi. Męczyła się bidulka całe popołudnie. Juz powoli wifdać, że coś się dzieje z jedynkami na górze, ale jeszcze nic nie wylazło;-). Teraz obejrzeliśmy fil, M poszedł spać a ja jeszcze dobranoc Wam chciałam napisać

reklama
Ja juz tez sie ewakuuje;-)
Mialam dzisiaj tyle wrazen, ze czuje sie bardzo zmeczona i glowa mi do tego peka...
Zycze Wam milej i spokojnej nocki i obyscie nie musialy wstawac w nocy do dzieciaczkow tyle razy, ile ja musialam wstawac wczoraj/dzisiaj [:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:]
...branoc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry