Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

daj znac jak wyjedziecie to będe wiedziała mniej więcej o której dotrzecie
a Ty adresu to nie chcesz??

ale dzisiaj busy dzień masakra
a ja jakby co to mam drugi wózek - dzięki Sofik zresztą.. :-) za co jeszcze raz dziękuję 

Dzięki. Dojechaliśmy(...)Joannn-z Waterfort kierujecie się na TRAMORE(..)
Nawet pamiętałam drogę - tyle, że jakieś przebudowy w Waterford były i przy wyjeździe inną drogą pojechaliśmy. GPS oszalał i na nowych drogach widział pola i lasy ;-) A co do wyjazdów - przypomniały Ci się może jakieś ciekawe miejsca? Może okolice Wexfordu są warte wycieczki?Heh(...)
wlasnie wracalam sobie ze sklepu bo bylam po mleko dla mlodej i lekki koreczek zrobil sie w moje ciasej uliczce..przez smieciare o i musialam ja przepuszczac bo byla z naprzeciwka..a zania sznurzysko innych aut..a te debile zamna trabili ze mam jechac a niby jak po dachac...wiec ja luz blus...poczekalam sobie pospiewalam i pojechalam a Ci za mna musieli piane toczyc..hahaha
Bo Ty młodziutko wyglądasz(...)Aaaa dziś pani w Tesco poprosiła mnie o ID
Jak usłyszała,że mam 28 lat to zaczęła się brechtać
Miłego wieczorka![]()
Gratki za pierwsze kroki za kółkiem! Teraz pójdzie już z górki
A z okazji urodzinek:
aż mi jej żal dałam jej czopka na noc :-( jutro się wybieramy do Galway na zakupy ale się zastanawiam czy sobie nie odpuścić 
No i to był najlepszy prezent na Twoje urodziny!Dziękuję pięknie za życzonka.
A teraz pozwólcie,że oddam się mojemu drinkowi z tejże okazji:-)
Aaaa dziś pani w Tesco poprosiła mnie o ID
Jak usłyszała,że mam 28 lat to zaczęła się brechtać
Miłego wieczorka![]()

Smacznego drineczka