Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ooo jaka sexi fotka

Dziękuję pięknie za życzonka.
A teraz pozwólcie,że oddam się mojemu drinkowi z tejże okazji:-)
Aaaa dziś pani w Tesco poprosiła mnie o ID
Jak usłyszała,że mam 28 lat to zaczęła się brechtać
Miłego wieczorka![]()

bosko w nim wyglądasz;-) zastanów się, czy na pewno chcesz sprzedać 
i szykować urodzinowe przyjęcie dla grupy dziesięciolatków
hehehee
- nie zapomnialam o was ale nie mam nawet kiedy do was zajzec i nawet wszystkie spotkanka i pogaduchy ostatnio opuszczam a nie lubie robic z geby cholewy
.

(spoznione co prawda ale szczere
zyczonka) Anineczko ja w kwietniu 31 a ostatnio jak kupowalam male winko z agusiek pani jakos dziwnie na mnie i to winko patrzyla
mamy po prostu dobre geny, zaoszczedzimy na kosmetykach - przxynajmniej do 40stki
;-)
. Obiecuje ze od czwartku bede z wami na biezaco i nie bede was zaniedbywac

mmmrrrrraauuu...co to za kocica...;-) futro lezy jak nalezy ..haha nawet mi sie zrymowalo

;-). Oj kobitki szalone, umiecie człowiekowi humorek poprawić.Czy w Smythsie można kupić te żyrafki gryzaczki???
To ulubione zwierzątko Ani, ale mamy taką z maty i chciałabym kupić taką, żeby Anulka mogła ją ślinić i gryźć do woli
ale leżał sobie spokojnie między nami i jeszcze dał chwilę pochrapać
z tym że jak m wstał nie pozwolił mu sie nim zajmować zapalił mi światło w sypialni odkrył kołdrę i wyciągnął z wyrka
a myślałam że będę miaął jeszcze pół godziny leżakowania ale niestety się przeliczyłam
dzisiaj tylko masa i piekarnik i jeszcze naleśników nasmażyć
tylko coś mnie w lewym biodrze i kolanie strzyka
ale trzeba być twardkim a nie miętkim 
lecę to do później kochane ;-):-)Moniadan ma taka dla Emmy i jeszcze inne dziewczyny tez maja dla maluchow wiec wypowiedza sie o niej ..
oto żyrafka
Żyrafa Sophie