Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam wszystkie mamy. Jestem mama dwuletniego Patrysia. Obecnie mieszkamy w Irlandii. Miło do Was dołączyć
Renni-w taką pogodę grzech w domku siedzieć(chybaże trzeba;/)
Jak wyszliśmy na dwór to tak zimnem po plecach pociągnęło,że stwierdziliśmy,że nad wodą to już w ogóle będzie wygwizdów totalny więc poczekamy jednka na cieplejsze dni z tym wypadem.Zapakowaliśmy hulajnogę i pojechaliśmy do parku w Malahide,młody się tam wyjeździł,wszystkie huśtawki,zjeżdżalnie,"pajęczyny"obskoczył,usmarał się po pas i był cały happy:-)Na prawdę tak zimno było,że szok
Owszem słonecznie,bezchmurnie ale zimno
Potem skoczyliśmy jeszcze kaczki i łabędzie podkarmić polskim chlebem i po 16-tej wróciliśmy
Po drodze wstąpiliśmy jeszcze do shoppingu po żel pod prysznic dla mojego męża i wyszliśmy z nim i butami Pumy dla syna
Normalka
,Radek z nim jest,ale nie śpi bo ciągle go słyszę.Zresztą lepiej niech nie śpi bo potem wieczorem nie zaśnie
Popołudniu to on już nie śpi z 1,5 roku.
Czekam jeszcze na nowe emotki bo coś mi się o oczy obiło,że ponoć mają się pokazać:-)