Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dobra,Młody padł jak kawka,Stary zresztą też,mam wolny wieczór
Spotkanie było(moim skromnym zdaniem) bardzo udaneMój P się ze mnie śmiał,że się tak podjarałam tym wypadem do Dublina i pogaduchami,ze z chrypą wróciłam
Co prawdą jest
Lubiczanko,masz super rodzinkę.Dzieciaczki i mąż grzeczniSzacuneczek dla J,ze z nami wytrzymał
Daniel jest pyza z czarnymi węgielkami zamiast oczek
Ewelci Szym...Na pierwszy rzut oka widać,że to urwisiskoFajnie wyglądał,taki drobny,malutki a mama ledwo za nim nadążała,tak zasuwał
Renni,Twoja Natalka też Ci w parku trochę dała do wiwatu,ale kawkę już dała mamuni spokojnie wypić
Karolinanicola była bez Agatki,ale rękę na pulsie cały czas trzymałaTelefon i :"J nakarmiłeś Agatkę?A pić jej dałeś?Daj jej jeszcze rosołku"
Asienka,Twoja Anulka to normalnie aniołeczek,grzeczniutka,cichutka,na koniec nam troszkę zaśpiewała
Margaritta,Nicola też dała radęGrzeczna była,a potem już bidulka padła w wózku.Widocznie ta grzeczność dużo wysiłku ją kosztowała
Dyta13,Dominiś też się na medal spisał.Pospał,pospacerował,posprężnował trochę i znów poszedł spać
Kasia Irlandka,super,że mogłaś przybyć.Szkoda,że bez dzieciątekI szkoda,że tak późno,ale bardzo miło było Cię poznać.I wszystkie inne mamuśki foremkowe też
![]()
:-)
i sama sie odwrociłam zebysmy tam sie nie zalały ;-) łzami ofqrs
to ja powiem ,ze wsio to prawda. No ale nie to ,ze Niki to aniołek
owszem mówi tak o sobie ,ale... charakterna z niej dziołcha
Lubiczanko jechac z Wami w jednym aucie to sama przyjemnoscZa jakie kilka miesięcy???????????????
jestem-melduneczekPadam na pysio,że hej.zajechaliśmy do domku o 19.50 dokładnie.Dziewczynki z Dublina-wielki szacuneczek-za Was w ogóle-jesteście super babki(na bb chyba same takie?)a poza tym-za to,że żyjecie w Dublinie i nie jesteście znerwicowane-myslałam,że mnie krew zaleje jak po 17-tej w korki wpadliśmy.Do tego pomylił mi się jeden zjazd-ależ by mnie szlag co rano trafiał
)))Dzięki wielkie za tak przemiłe i w tak licznym gronie spotkanko
Ewelcia-Tobie za to,że z nami w aucie wytrwałaś też dzęx))
Anineczko-a do Cashel Cie nie niesie?
Kasiu-specjalne thx for U,że znalazłaś dla nas czas)))
Oki-lecim,bo kompulki-for me czekają
Ahaaa-MamoAdy-jak nie masz gdzie się pokręcić to zbieraj Emilii i Wy też w nasze strony walcie))

:-)
.....

Ja pisalam juz dawno ze my chetni,ale najlepiej niedziela:-);-)Lubiczanko a kiedy robicie przeprowadzkę hę?
A spotkanko planowałam,planowałam takie mega w maju,ale mały odzew był![]()

tam wiewiórki z ręki jedzą- zapomnialam Ci o tym wspomniec
;-)