reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
ja w ciazy hektolitry z cytryna wypilam i do tej pory pije:tak: lubiczanko - Ty jak moj A.,doslownie. Ja mu odgotowuje zanim przyjedzie a On sobie odsmaza pozniej na maselku :-p Smakosze ruskich..;-):-D

wie Twój mężu co dobre:))))
asieńko-niom,z taką chrupiącą brązową skórką:)))nie no idę patelnię stawiać:)))))))))))

Ostatnia edycja:
Ja to najbardziej lubie pierogi odsmażane:)mniam nie róbcie mi smaka bo raczej bym tego nie przetrawiła.
Majka sie skonczyla mała przerwa:) Wziełam sobie maly tv do pokoju i leze sobie z kompem na kolanach:)

A to już wiem co jutro będzie na obiad :-D ruskie mam w zamrażarce jakoś 300 tylko ugotować :tak: odsmażane mniam ale gotowane też mniam :tak: ja w ogóle wszystkie pierogi jem zawsze ze śmietaną i cukrem ...no oprócz tych z kapustą i grzybami ale z mięsem jak najbardziej ze śmietaną i cukrem :-D mniam cholera zaraz wyjdzie na to że dzisiaj na kolację będa ruskie :-D:-D:-D:-D
Wilwia mi to obojętne która godzinka po prostu jak będziesz do mnie jechać daj mi cynk :tak:
Kobiety z Knocknacarry gdzie tu jest najbliżej SuperValu:confused:??

A to już wiem co jutro będzie na obiad :-D ruskie mam w zamrażarce jakoś 300 tylko ugotować :tak: odsmażane mniam ale gotowane też mniam :tak: ja w ogóle wszystkie pierogi jem zawsze ze śmietaną i cukrem ...no oprócz tych z kapustą i grzybami ale z mięsem jak najbardziej ze śmietaną i cukrem :-D mniam cholera zaraz wyjdzie na to że dzisiaj na kolację będa ruskie :-D:-D:-D:-D
Wilwia mi to obojętne która godzinka po prostu jak będziesz do mnie jechać daj mi cynk :tak:
Kobiety z Knocknacarry gdzie tu jest najbliżej SuperValu:confused:??
ruskie z cukrem?Tożto świętokractwo:)ale jak to się mówi o gustach się nie dyskutuje:)

Pauletta najblizej to na Father Griffin.Moj K dzisiaj tam pracuje-a chcesz cos kupic??
To żeś mi powiedziała:baffled::dry: olśnij mnie ja dopiero od niedawna tu mieszkam a ty mi tu jakims Father Griffin sypiesz :nerd::sorry2: dzisiaj nie w poniedziałek będę chciała coś stamtąd :tak: reklamówka mi dzisiaj do domku przyszła;-)
Lubiczanka toż Ty chyba pierwsza która się skrzywiła że ja jem ruskie z cukrem wszyscy raczej robią nie tęgie miny jak się dowiadują że ja te z mięsem tak jem :tak::-D

A ja oglądam sobie 300 :cool2: jak widzę tego aktora to mi nogi miękną w kolanach :cool2:

Ostatnia edycja:
No a ja to za bardzo tlumaczyc nie umiem:baffled:no ale sprobuje.Jesli idziesz od shop street to przechodzisz przez most,w lewo jest droga na Salthil,ale idziesz prosto-po lewej jest straz pozarna,mijasz ja i za ok 100 metrow po lewej str jest SuperValu:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry