reklama

Mamy z Irlandii!!

Pauletta dokładnie jakbys mineła most i straz pożarna i szkołe GTI zaraz za nia po lewej jest super value jakbys jechala na salthil:)
Ja pieorgi z cukrem jem tylko jak sa z truskawkami:) To jak Cie odwiedze w przyszłym tygodniu to moze zostanie kilka ruskich dla mnie:)))??

reklama
A od wczorakj mlody wola dej,dej,kiedys mowil di-daj;-)

Sprzedam Szyma?
Jest ktoras chetna:confused::confused::confused:
Ewelcia - mój 2 miesiące temu miał fazę na mówienie "gej gej":sorry2: i jadę sobie w autobusie, a on "gej gej gej..." za nic nie chciał przestać:szok: modliłam się tylko, żeby nikt nie usłyszał...
a co do "sprzedaży dzieci" - czasem sama mam ochotę oddać swoje dziecię i jeszcze dopłacić:sorry2:

Andziulina a gdzie twoja znajoma Salii?? czy tam Ania B. o ile dobrze pamietam?
Moniadan - Salii i Ania B. to dwie różne osoby:-D Salii urodziła 9 marca synka, więc podejrzewam, że nie ma czasu, żeby wejść na BB, a Ania B. pewnie nas podczytuje i dalej nie chce się ujawnić;-)

Andzulina no musimy,musimy sie w koncu spotkac,moze sroda?
Wilwia - środa pasuje - daj znać tylko, o której Ci pasuje;-)

a ja też miałam dzisiaj ruskie na obiad:-D z cebulką i śmietanką:tak:
uciekam, bo mam 1000 rzeczy do zrobienia na kompie:baffled: a ciągle siedzę i czytam BB...

Ostatnia edycja:
kamcia zobacze co da się zrobić z tymi pierogami ale sądzę że 300 jutro nie zjemy :-D
Kurde Marta u Ciebie jak nie urok to sraczka:baffled: siły kochana życzę przede wszystkim oby zaczęło u Ciebie być z górki :tak: tulim
A właśnie dlaczego spotkanie w Limericku jest a nie w Athlone??

Ostatnia edycja:
Bo w Athlone okazalo sie ze jest za drogo, i jak szukalysmy B&B to żadne nie mialo wiecej niz 6 pokoi wiec lipa.
Laski wynalazly kilka ofert fajnych w Limeric i wsumie wiekszosci sie spodobalo, no i przynajmniej czesc dziewczyn z Limerick do nas dołaczy:)

Witam :sorry2:

nogi mi wchodzą do tyłka.Ale niedawno usiadłam bo miałam dwie klientki :tak:

Antek dalej bierze antybiotyk,dziś jeden się skończył,ale za krótko go brał tak więc dostał kontynuację.
A ja już mam dośc siedzenia w domu.Od soboty nocha nie wychyliłam :baffled:
I jeszcze 5 dni antybiotyku..

Moniadan chyba ty pytałaś jak to jest z przedszkolem.Otórz w naszym też są ferie od 28 do 12 kwietnia.

Dziś mnie klientka uświadomiła,że już za tydzień święta :zawstydzona/y:
Nawet nie wiedziałam.
Ale w niedzielę jest msza palmowa i chyba kurcze nie pójdziemy przez szkarlatynę :baffled:

Pierogów zazdraszczam,zwłaszcza tych robionych a nie kupowanych.Ja nie umim robic....a może innaczej...nie chce mi się bo co to za sztuka wziąśc od Was przepis na ciasto :sorry2:

ale sie ciesze..wlasnie dowiedzialam sie ze moja kuzynka urodzila..
mieszka w Szkocji i jej nie widzialam caluska ciaze ..ale jak mi sie przysnila ze jest w ciazy to jej pytam i mowi ze tak..bla bla..chyba pisalam kiedys o tym..no i na usg maluch nie chcial sie okreslic ale mowie jej ze bedzie syn..a ona zobaczymy no i jeszcze kilka dni temu pytam jej czy wie co bedzie a ona nei ..no to ja znowu ze chlopak..no i urodzila dzisiaj ...haha syna!!!!!!!!!!!

wiec Mamo _ ady ..Tobie mowilam ze cora bedzie i ciagle obstaje przy niej... :P
a gastone bedzie miala tez 2 corcie :P

Didi a Ty czasem nie pisalas juz kiedys ze MamaAdy bedzie miec synka a gastone coreczke i synka:confused:

Andzulina mojej kolezanki synek tez wolal gej,gej i jak poszla raz z nim do sklepu to sie wstydu najdal...bo jakas starsza Irlandka sie do niej doczepila ze jak to mozna tak dziecko naczyc mowic:baffled:
A mlody mial chyba 13m

MArta zdrowka dla Szymona ... oby apetyt mu wrocil.
Moj w nocy nadrabial o 1 wciagnal butle i o 3:30 znow byl glodny...wody go nie dalo rady w zaden sposob oszukac...usnal na 5min i dalej wyl,a przed 2o jadl kaszke.

Didi a Ty czasem nie pisalas juz kiedys ze MamaAdy bedzie miec synka a gastone coreczke i synka:confused:

Andzulina mojej kolezanki synek tez wolal gej,gej i jak poszla raz z nim do sklepu to sie wstydu najdal...bo jakas starsza Irlandka sie do niej doczepila ze jak to mozna tak dziecko naczyc mowic:baffled:
A mlody mial chyba 13m

MArta zdrowka dla Szymona ... oby apetyt mu wrocil.
Moj w nocy nadrabial o 1 wciagnal butle i o 3:30 znow byl glodny...wody go nie dalo rady w zaden sposob oszukac...usnal na 5min i dalej wyl,a przed 2o jadl kaszke.

to Mama Ady pislaa ze prawdopodobnie synek..ale ja mowilam ze corka

a Gaston tak pislam ze parka.. ale wydaje mi sie ze teaz ze to beda panienki... nigdy jeszcze nie mowilam blizniaczej mamie co bedzie ... i tak mi jakos ciezko

ale co do Mamy ady to podtrzymuje

lece juz do wanny
dzieciaki mi sie rozkladaja..Ewa marudzi strasznie i placze co wieczor na zeby ..uspac jej nie idzie ..dzisiaj 1,5 h to trwalo
a Albert nos zapchany na maxa..taki dzisiaj z przedszkola wrocil..wiec przeziembienie jak narazie i mowi ze brzuszek go boli

wiec dobranoc

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry