reklama

Mamy z Irlandii!!

ale spokojnie dziewczyny nie molestuje was o pomoc ciemnej masie:D mój chop jak przyjdzie z roboty ogarnie mi to:) a na dobry poczatek niedzieli: hania do mnie dziś rano : mamo uderzyłam sie o łokeć nogi:D:P

reklama
hejka

witam nowa mamusie

kurcze nie spie juz od godziny czyli w starym czsie wstalam 6:20 ..chyba mnie pogielo

dzieciaki spia..Al..spal cala noc ale wczoraj caly dzien bolal go brzuszek..
dzisiaj idziemy na 4 urodzinki Juleczki od Martuski 23.. wiec mlodemu imprezka sie szykuje

no i co najwazniejsze mam jzu mojego pontiaczka tak sie ciesze ...mmmmm moj kochany tylko musze go umyc bo jakis nakropkowany wrocil od mechanika hmm... ale najwazniejsze ze naprawiony .. teraz P odstawil swojego aby mu amortyzator zrobili ..kasy poszlo ehhh ale trudno ..

Sardulińska staraj sie nie pisac posta pod postem bo zaraz szefostwo zwroci uwage i tak na to... jak nikt jescze pod Toba nie napisal to edytuj swojego i dopisuj...

sproboj wkleic adres suwaczka bez tego co sie pojawia i bedzie dobrze

Hejo
Wiedziałam ze te gary sie nie umyja :no: ale juz wiem w czym problem, tabletka sie nie rozpusciała, tzn one sie nawet umyły ale w samej wodzie, wiecie moze czy mozna kupic zamiast tabletek płyn do mycia w zmywarkach taki co sie go stawia gdzies, nie wlewa bo ja nie mam pojemnika na wlewanie

Mój M jak poszedł spac wczoraj o 21 to jeszcze spi, ale nich sie wyspi, bo ostatnio to spal po 5h na dobe

Miłego dnia, ja sie zbieram do obowiązków

Monidan-powodzenia ze sprzęciorkiem-niestety u mnie zmywarka stoi tylko na pokaz i pojęcia nie mam jeżeli o środki do niej chodzi:/
Marta-to znajomi mogą dziś odczuć wkręcanie się bez zaproszenia w wc-cie:)))Ale WSZYSTKIEGO Najlepszego dla Ciebie-dużo zdrówka i spełnienia marzeń:)))))
Tichonek-usprawiedliwiona;)A o tych lustrach to nie słyszałam...
Uciekam bo mam na dziś ambitnego plana(zobaczymy czy na planowaniu się nie skończy)Miłego dnia:))))

Dzień Dobry:-)
a moje dziecię nie przestawiło się na nowy czas i wstało o 8.30:tak: czyli mamuśka wyspana;-)
a mnie coś w nocy zaczął brzuch boleć i w głowie miałam samoloty:-( naczytałam się o tych Waszych jelitówkach i innych przypadłościach i chyba coś mnie bierze...:baffled:

Dzień dobry mamusie!!dzis pieknie siweci słonko a mnie akurat choroba dopadła no ale coż....za tydzien swieta i tak sie zastanawiam czy nie pojechac do ZOO w Dublinie jak bedzie pogoda dopisywała....mozecie mi udzielic kilku wskazowek......w jakiej cenie bilety itd.....miłego dnia zycze ide nastawiać rosołek

w zoo byliśmy w zeszłe wakacje i naprawde polecam:) nie pamiętam dokładnie w jakiej cenie bilety dzieci chyba za darmo do 4 lat czy cuś :/ pami etam za to , że mapka za 2 jurki:D bardzo dużo zwierzątek żyrafy, zebry , słonie, flamingy, foki, lwy, żółwie, tygrysy, małp chyba kilka rodzajów, i jeszcze wiele wiele więcej, jest tez farma zwierzata hodowlanych tam oczywiscie świniki, świnki morskie nawet , można karmić , pogłaskać, są też osobne domy gadów i płazów oczywiście , cały dzień tam spędziliśmy i nie nudziliśmy się:) jest miejsce gdzie można coś zjeść i pamiętam ,że przechadzał się tam między stolikami dumny paw:D a za oprzeszkloną ścianą mieszkały surykatki:) lepiej jechać w tygodniu tam bo w dni wolne tłumy szalone!

w zoo byliśmy w zeszłe wakacje i naprawde polecam:) nie pamiętam dokładnie w jakiej cenie bilety dzieci chyba za darmo do 4 lat czy cuś :/ pami etam za to , że mapka za 2 jurki:D bardzo dużo zwierzątek żyrafy, zebry , słonie, flamingy, foki, lwy, żółwie, tygrysy, małp chyba kilka rodzajów, i jeszcze wiele wiele więcej, jest tez farma zwierzata hodowlanych tam oczywiscie świniki, świnki morskie nawet , można karmić , pogłaskać, są też osobne domy gadów i płazów oczywiście , cały dzień tam spędziliśmy i nie nudziliśmy się:) jest miejsce gdzie można coś zjeść i pamiętam ,że przechadzał się tam między stolikami dumny paw:D a za oprzeszkloną ścianą mieszkały surykatki:) lepiej jechać w tygodniu tam bo w dni wolne tłumy szalone!
dzieki za odpowiedz to napewno musi byc ciekawie .....no tak walsnie myslalam ze w tygodniu pusciej ale nie mamy jak ....a teraz swieta jeszcze no trudno zobaczymy hheheh

reklama
Witam :-)

Juulia28 Bilet dla dorosłego kosztuje 15 euro, dzieci do lat 4 free

Dzisia piękna pogoda, więc chcemy spędzić dzień poza domem. Miłej niedzieli:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry