S
sandrulińska
Gość
ale spokojnie dziewczyny nie molestuje was o pomoc ciemnej masie
mój chop jak przyjdzie z roboty ogarnie mi to
a na dobry poczatek niedzieli: hania do mnie dziś rano : mamo uderzyłam sie o łokeć nogi

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale juz wiem w czym problem, tabletka sie nie rozpusciała, tzn one sie nawet umyły ale w samej wodzie, wiecie moze czy mozna kupic zamiast tabletek płyn do mycia w zmywarkach taki co sie go stawia gdzies, nie wlewa bo ja nie mam pojemnika na wlewaniedzieki za odpowiedz to napewno musi byc ciekawie .....no tak walsnie myslalam ze w tygodniu pusciej ale nie mamy jak ....a teraz swieta jeszcze no trudno zobaczymy hhehehw zoo byliśmy w zeszłe wakacje i naprawde polecamnie pamiętam dokładnie w jakiej cenie bilety dzieci chyba za darmo do 4 lat czy cuś :/ pami etam za to , że mapka za 2 jurki
bardzo dużo zwierzątek żyrafy, zebry , słonie, flamingy, foki, lwy, żółwie, tygrysy, małp chyba kilka rodzajów, i jeszcze wiele wiele więcej, jest tez farma zwierzata hodowlanych tam oczywiscie świniki, świnki morskie nawet , można karmić , pogłaskać, są też osobne domy gadów i płazów oczywiście , cały dzień tam spędziliśmy i nie nudziliśmy się
jest miejsce gdzie można coś zjeść i pamiętam ,że przechadzał się tam między stolikami dumny paw
a za oprzeszkloną ścianą mieszkały surykatki
lepiej jechać w tygodniu tam bo w dni wolne tłumy szalone!