reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hej!My niedawno wstalismy,korzystam na Mxa,niedlugo moj czas dosypiania sie skonczy...Dwa male potworki beda mnie budzic hihih.
U nas sloneczko swieci,na dworze jescze nie bylam,ale zaraz zjem cos,oprzatne chalupke,wstwie pranko i pojdziemy.Wiec uciekam mamcie .Milego dzionka.

Hej wszystkim;-)..
Ja młodą ze starym na spacer wysłałam i korzystam :-D.. Bo dziś wolne ma... Tylko jak ja plony na farmie zbiorę:baffled::-D...

Marta wirus chyba Cie dopadł co? Trzymaj się bidulko..

Anineczko-pomimo yyyyy i tak wiemy o co chodzi:)
Gastone-a no korzystaj póki możesz:)
CrazyGirl-ja też tak chcę...tzn żeby mój J wziął ekipę z domku i ten św spokój-bajka normalnie

lubiczanka :-)

Ja z nudow zaczelam sprzatac tzn wymylam dokladnie szafy w srodku i zmachalam sie. Pogoda troche sie poprawila wiec zaraz ubierzemy sie i idziemy na spacerek. Bez auta jak bez nogi :-( Ale M potrzebuje auto caly ten tydzien wiec przede mna jeszcze pare dni takie tak te :-/

Właśnie była u mnie położna zważyła Zuzkę i się pyta czym ja się karmię bo mała w tydz. przybrała 360g waży teraz 4550 :-D:-D:-D
Larcia zawsze możesz przyspacerować na kawkę :tak:

Przed chwilą torta odmówilłam:-(Tzn.powiedziałam,że muszę przełożyć na inny termin bo tak a nie inaczej wyszło.Facet nie robił żadnego problemu,ale smutno mi bo właśnie rozmawiałam z kuzynem P z Cork,który miał też być na tej sobotniej imprezce i oni w innym terminie nie mogą przyjechać:-(:wściekła/y::-(Jego dziewczyna sobie szybciej załatwiała wolne,żeby do nas przyjechać,dziś już czwartek i za późno by cokolwiek zmienić:-(Kuzyn też specjalnie weekend wolny załatwił bo dorabia w weekendy i inny termin niestety odpada:-(A tak chcieliśmy,żeby byli.Niestety...

reklama
Witamy się i my:-)
Wieczór mieliśmy koszmarny, bo Anusia tylko płakała i na rączki chciała i usnąć nie mogła, a jak usnęła to córeczka współlokatorów ją obudziła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, na szczęście nocka w porządku. A dzisiaj byliśmy na szczepieniu, zniosła je gorzej niż wcześniejsze:-(:-(:-(:-(, ale od razu w wózku usnęła i teraz też próbuje spać

Madbebe powodzenia i wszystkiego naj na pół roczku:-)

Martuś
, Tichonku, Larciu Przytulaski dla Was:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry