sandrulinska zeby 8 wogole sa masakaryczne, chyba nie ma nikogo kto by nie mial z nimi problemu. Ja dwie osemki na dole. Jedna normalnie mi wyrosla, a druga wyrasta od chyba juz 10ciu lat.Na codzien mam spokoj, ale raz na ok miesiac-dwa, zaczyna mnie bolec i boli wtedy przez pare dni, tabletki slabo pomagaja przeciwbolowe. Jak bylam u dentysty kiedys z tym,to powiedziala, ze oni nie lubia wyrywac osemek,bo duzo roboty z tym i krwawi sie wiecej itp wiec dopoki zab jest zdrowy, to zostawiaja z reguly. A tez jakos krzywo mi rosla, ale mysle,ze samo mi sie jakos wyprostowalo to.Tylko ze boli co jakis czas.

i można ją usunąć.. Dużo mniej zachodu niż u mnie.. Możesz sie tylko męczyć jeśli sie nie przyzwyczaisz z bólem innych zębów (zaraz napisze Ci moją historię to dowiesz się dlaczego) 
i jedynie ze znieczuleniem inaczej sie tam zesram
Strasznie wam zazdroszcze tego spotkanka ale nastepnym razem nawet tornado mnie nie zatrzyma w domu;-)
No ale teraz to moj R spi bo po nocce a od rana zajmowal sie mlodym i dzis znow nocka a jutro do pracy na rano
. Wiec moze uda nam sie kiedys???? spotkac w PL badz tu bo my z mezem czesto w Killarney jestesmy u rodzinki a to niedaleko ciebie
to juz druga foremka z tych stron;-);-);-)
Powiedzcie dziewczyny,jesli macie jakies doswiadczenia- jak to tutaj jest? bo ja wlasnie planuje niebawem wybrac sie do dentysty