reklama

Mamy z Irlandii!!

No hello
Wreszcie nadrobilam:baffled: Jakos sobie pomyslalam, ze tu bedzie cisza i spokoj na forum... O, ja glupia:-D
Noooo, to dojechalam wczoraj. Wymeczona i wyautowana po podrozy:-D Chcialam oczywiscie dopasc sie do komputera a zaraz potem do paczki z PL, ktora dotarla pod moja nieobecnosc. A tu dupa:eek: Znajomi postanowili nas odwiedzic:eek: I wszystko byloby ok ale poszli sobie po polnocy. Wlasciwie nie poszli sobie tylko ja ich odwiozlam. Ale to juz dla mnie nie byl problem, zeby tylko sie z nimi pozegnac;-)
Nie to, ze niegoscinna jestem ale jakos kiepska pore sobie wybrali, jak dla mnie...

Dziewczyny, bylo mi baaaaaaaardzo milo spotkac sie z Wami, poznac Was i Wasze rodzinki. Bardzo dobrze sie bawilam i zaluje tylko, ze sie z Wami nie nagadalam tyle ile bym chciala.
Ada na szczescie nie dla mi popalic i moj najczarniejszy scenariusz sie nie sprawdzil:-D:-D:-D
Ja jestem baaaaardzo chetna na nastepne spotkanko ale z tym koncem lipca to troche przesadzilyscie:eek::baffled::szok::angry::no::-D

Ja uciekam, bo troche mam do zrobienia w domu

I co to ja jeszcze chcialam... Antosia_tato, bardzo dziekuje za wszelka pomoc i uzyskana od Ciebie na wyjezdzie oraz za ten maly gadzecik, ktory bedzie mi dzielnie sluzyl mam nadzieje przez dluuuugi czas:-D:-D:-D:-D:-D

Pozniej zrzuce zdjecia. Kto chetny, to podajcie @- wysle wieczorkiem.
I ja tez poprosze. Slijcie, co kto tylko ma:tak: em.pe1@wp.pl

To do pozniej

reklama
Zapomnialam
Ewelcia, dziekuje Ci jak nie wiem co za tego makowca przepysznego:-):-):-):-)
Chyba go sobie poporcjuje i zamroze, zeby miec do kawki. I z nikim sie nie podziele:-D:-D Taka ze mnie zgaga

Didi i jak porzadki??? Pisz jak u ciebie z czasem w pt???? Moze w koncu dojade do ciebie?

:laugh2::laugh2::laugh2:

sprzatanko juz ogarniete teraz tylko reszte prania schowac...i nastepne wyjac z pralki i rozwiecic..no i jeszcze podlogi umyc ale to jak Ewula zasnei bo teraz jakos jej sie odechcialo i oglada film na tvn " Psy i Koty" haha moze ja uspi bp juz kladzie sie

Frog..wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy !

a Pt ma jak narazie wolny ... rano na 9 Al do przedszkola i o 12 odebrac go i jestem w domu wiec zapraszam

Jeszcze raz dziękuje Wam wszystkim za gratulacje:tak: Teraz będę mogła sama gdzieś wyruszyć;-)
Super, że zlot się udał:-) Mam nadzieję, że na kolejny już się załapię;-)

Frog
z okazji Waszej drugiej rocznicy ślubu
życzę Tobie i Twojemu mężowi
abyście dalej szli przez życie,
trzymając się mocno za ręce,
zawsze uśmiechnięci, zawsze razem,
zawsze pewni swoich uczuć.
Niech los Wam sprzyja niosąc powodzenie!

U nas tez pogoda piękna, więc pranie zrobione.:-) M w robocie, ale pewnie niedługo wróci, więc posprzątam, zrobię obiadek i na spacerek pójdziemy

Witam
No widzę że wreszcie nam to forum odżyło:-D:-D
Pogoda u nas no taka sobie niby świeci ale coś czuje ze i tak jest zimno. My już po sniadanku i kawosi Agutka zdrowa więc można wyskoczyć na majówkę. Jeszcze kiełbaska i jedziem się grilować do znajomych.
ewelcia tak słonko tu Radom się kłania widocznie za mało mieliśmy czasu by dojść do tego która skąd. Ja mam w planach lot do polski na koniec sierpnia więc ciężko będzie nam się zgrać chyba że a nóż widelec...:tak::tak:
frog Samych słodkich i radosnych Wam dni życzę

hello laseczki

te jeszcze wczoraj tu siedziały :eek::-D:-D chciałam otworzyc lapka ,ale moj G się tak jakoś dziwnie spojrzał:confused2::-D ciekawe czemu,ze co- ze niby się widziałyśmy a ja juz chce pisać czy co? :confused2::-D:-D

I ja równiez dziekuje dziewczynki,ze mogłam Was poznac i wasze dzieciaczki ,albo chociaz zobaczyć- bo z niejedną nie zdązyłam słowa zamienic nawet :happy: sie nadrobi ;-)

Nikola dostała w samochodzi butle, wypiła oddała mi ją i zamknęła oczy i odleciała w sekundzie:-D obudziła sie przed domem pare minut co nie przeszkodziło jej normalnie isc spac na naoc o swojej godzinie takze ok.

Miśka ma zapodany syrop z cebuli ,ale nic jej nie jest - na szczescie.Dzieki anineczko za poratowanie małe;-) basen ją wyleczył ze wszystkiego :nerd::-D

Dzis G zapodał "ajrisz brekfest" na szczescie nie Full :-D

Next data spotkania- mam nadzieje,ze nie jest ostateczna:happy:

lete na ineczke moją:rofl2:

frog szczesliwości samych:tak: i spoko- jak ma przypominajke w fonei to moze uda mu sie nie zapomniec:-D;-)

LadyZgaga cala przyjemnosc po mojej stronie;-) ... aaa, ostroznie z haselkami pod tytulem "maly gadzecik" bo w tym gronie wszystko zostanie przeswietlone i zinterpretowane :-D:-D:-D

reklama
Dzien dobry mamunie.Widze ze spotkanko bylo przednie.Jest tez propozycja drugiego ale mnie znow niebedzie bo albo bede rozpakowana swierzo albo przed rozpakowaniem wiec odpada.Szkoda..
Karolinanicola no jeszcze Ewelcia z Szydlowaca:-). Wiec koniecznie jakies spotkanko, jesli bedziemy w tym samym czasie w PL, trzeba umowic:happy::happy::happy:. Teraz pytanie ktora kiedy wybiera sie w rodzinne strony??? Moze bedziemy w tym samym czasie?????;-)

Kamcia super ze spotkanko udane. Milego wieczorku dla ciebie i MartyF:-D

Gastone jak twoje samopoczucie. Mam nadzieje ze juz dobrze sie czujesz. Dbaj o siebie kochaniutka i spokojnego wieczorku zycze:happy:
Co prawda dzisjuz ranek,ale moje samopoczucie jakoskiepskie,Boli mnie troszke momentami w lewym boku podbrzusze.Ale mysle ze to nic niepokojacego,bo takie ble miewlam,mysle ze sie poprostu rozciagam...
U nas tez pogoda piękna, więc pranie zrobione.:-) M w robocie, ale pewnie niedługo wróci, więc posprzątam, zrobię obiadek i na spacerek pójdziemy
Jak zwykle hihi

Andzulina,Agusiek milo bylo was poznac rowniez ,szkoda ze tak krotko.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry