reklama

Mamy z Irlandii!!

Ewelcia - myślę, że jeszcze z 2-3 tygodnie i będzie mała:sorry: ale co tam - na razie służy;-)
Kamcia - ale zaszalałaś :szok: super, że weekend udany;-)
Moniadan - jesteśmy umówione;-)
Aga Natalia - również witam:tak: no i jesteś już drugą mamuśką oczekującą bliźniaków:-D super - forum się "rozrasta" i chyba nawet jesteście z Gastone w tym samym terminie:tak:
mój A usnął na sofie:baffled: - ehhh... też się zawijam
do jutra Dziewczynki:-D

reklama
boszzzz Dziewczyny - ja tylko wpadam na chwilkę - znów ten cholerny wulkan:angry: od jutra zamykają przestrzeń lotniczą na IRL:wściekła/y: a ja za 10 dni mam do PL lecieć dziecku chrzciny robić :angry::angry::angry::angry::angry:
cooo!!!!!!!! znowu zamykaja loty..o nie..a ja lece 24 maja do Pl i mam nadziejej ze polece..

Witam Nowa mamusie..:)

i pochwale sie mam nowy kolorasek na wlosach..a co strzelilam sobie odcien czerwieni..ale wyszlo na moich ciemniejsze ale i tak fajowy... teraz tylko umowic sie do fryca(fryzjera) i bede szczesliwa...

Ostatnia edycja:
Ale wy małpy jesteście:confused2: jak ja wyłączyłam kompa to wy się rozpisałyście;-) całe szczęście że od \p zajrzałam przed pójściem spać bo rano to bym miała nadrabiania :tak:
A z tym wulkanem to totalna lipa :baffled: ja się zastanawiam czy lecieć do \pl w czerwcu bo teraz tylko zamykają i otwierają to przestrzeń a nie uśmiecha mi się tam utknąć:no: szczerze to bym w ogóle nie leciała:zawstydzona/y: stęskniłam się za rodzicami ale jakoś nie czuję musu aby jechać do \pl szczególnie jak pomyślę ile kasy potrzeba na wyjazd to już w ogóle mi się wszystko kotłuje:zawstydzona/y: a z rodzicami rozmawiam codziennie przez skypa mi to wystarcza ale im chyba nie szczególnie że jeszcze wnusi swojej na żywo nei widzieli :no: no i ten nieszczęsny ślub szwagra :sorry: czyli chciał nie chciał musim lecieć:confused2::sorry:
Didi super musisz wyglądać:tak: szkoda że jutro Cię nie będzie :-(
Frog to dryndnij a się zgadamy :tak:
A i dziewczyny przygotujcie kaski dla swoich dzieci na jutro :zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry:
Noi oczywiście witam nową foremkę:tak:

hi girls!;-)
super , że zlot czarownic się udał megaśnie:laugh2::tak:
a ten pieprzony wulkan to już nic nie gadam bo w czerwcu lece i jak bedą jakies jaja to:angry::wściekła/y:

Aga_Nataliawitam:tak:

u mnie masakra jakaś sie dzieje moja ósemka dalej naparza w policzek!:wściekła/y:
węzły chłonne opuchniete, obolałe i jeszcze zapalenie ucha mnie chyba zaczyna nękać:wściekła/y::no::-(

witam

mam juz domowe przedszkole.. czyli z moimi 4 dzieciakow mam...bedzie wesolo

Sandrulińska...wspolczuje wychodzacego zeba madrosci.. moze isc do lekarza z nim...

lece na sniadanie bo padne dzisiaj przy mojej gromadce

reklama
Sandrulinska moze to ból promieniuje... Tak też może być.. Współczuję Ci kochana bo wiem co to za ból..:-(Weż coś przeciwbólowego o ile pomoże:baffled: Bidulko Ty no...

Didi fajnie jak wesoło;-)

Moja śpi jeszcze. M pojechał do pracy. Piję kawkę i rozmyślam co tu robić...
Miłego dnia!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry