Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Posmarowałam jej dziąsła, bo przecież obiad trzeba zjeść. Zobaczyła tatusia i od razu jej się humorek poprawił. Zjadła ładnie obiadek, doprawiła deserkiem
:-), ale znowu marudzi
. Na dwór bym poszła, ale taki zimny wiatr wieje, że aż strach z domu wychodzić
Ale to nic,że 50 innych samochodzików leży,oni zawsze chcą to samo

Obie takie za serce łapiące:-)O,jak Ci dobrzelubiczanka juz mi sie humor poprawiłjuż sie obudziłam
)) a dzisiaj do fryzjera!!! w końcu
)))
Ty to jeszcze całkiem ładne włoski w porównaniu do moich wiechci miałaś,jakiś kolorek,pasemka,a moja strzecha na głowie?
A Tobie to jeszcze lepiej!Fryzjer w PolsceMarta-no i super))Cieszę się z Tobą-a ja do fryzjera już w Pl...czyli za jakieś 2 tygodnie
))
Ja też chcę:-(No,niestety nieprędko
Nie wspominając o wczasach
Hehe,jakbym słuchała opowieści o moim Radku...hehe ja mam tak samo..Wstaje w dobrym humorze,moje dzicie tez a na dole sie zaczyna,sniadania nie,to nie tamto nie.Mamusia sie denerwuje i po dobrym humorze.Teraz jest na etapie mamo to chce,mama? - pytam slucham?- mam autko.Dobrze synku.Mamo ,slucham-nic.I tak w kolko.Jak slysze bez powodu poraz 10000 mamo to sie gotuje w srodku,taka nerwowa jestem ostatnio.
!500 pytań na minutę...A dlaczego,za chwile znów ale dlaczego,a ile jest metrów tam a dlaczego nie tyle,a pod jakim numerem mieszka pan X a pan Y pod jakim numerem mieszka,a co a po co???

Jutro nie będziesz musiała obiadu robic,najesz się u DytyAnusia w końcu padła, bidulka moja. Nie mam głowy do robienia obiadu, rozwiesiłam tylko szybko pranie.

wiekszosc rzeczywisice,ale nie wszystko jest takie okropneCo do rzeźnika, ja kupuje zawsze w soboty na Mervue, jak Eryka zawoże, do Pl szkoły to tam jadę, bo to blisko, koło papu raz kupiłam, przepraszam dwa razy i nigdy więcej, okropne mięso tam maja![]()
zawsze tam kupuje mielone i karkowke wlasnie i nie narzekam
o którym nie wiem

To pierwsze urodzinki Dominika Dytyznow jakies spotkanie w Swordso którym nie wiem
nic to- kwestia przyzwyczajenia
spokojnego popoludnia wszytskim.
Jak będzie kawowy zlocik to nie omieszkam Cię zaprosic,nie bój żaby;-)
:-(