Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A bylo juz tak fajnie!

o czym Ty kochana myslisz przed zasnieciem, przyznaj sie nam!!!

;-)

No i najchetniej poszlabym jeszcze raz chate obejrzec, bo tak za jednym razem, to sie nie da dostrzec wszystkiego

Za czasow jak jeszcze pracowalam i imprezowalam w PL marzylam o takiej menadzerceWitam laski
Ja wczoraj poszlam na impreze, i menadzerka mowi do mnie czemu jej nic nie powiedzialam bo zrobila plan tygodnia i dala mnie na dzis rano, bo zapomniala ze ja tez ide na impreze, i mówi do mnie że zaraz to odkreci zadzwonila do hotelu i powiedziala ze nie przychodze w poniedzialek do pracy hiihi wiec mam wolne 3 dniUcieszylam sie jak głupia a ze nie prowadzilam auta to pobalowalam
Najpierw poszlismy na drinki potem do Cava (polecam wam ta restauracje pyszne tapas, i desery miodzio i nie strasznie drogo) pózniej do kilku innych pubów, ogólnie udana noc no i mam wolne
Wiec któa mnie przyjmuje...? Madbebe czy Zgaga?
Miłego dnia
A mialam przeciwienstwo Twojej, niestety
Mialam nawet czasem problem, zeby sie na egzamin na uczelnie wyrwac. A, ze przewaznie stawialam na swoim, to mialam z nia zawsze "na pienku". Ale chyba ma do mnie po latach jakis sentyment, bo co spotka kogos z naszych wspolnych znajomych, to zawsze pyta, co u mnie i kaze pozdrawiac