reklama

Mamy z Irlandii!!

Taaa Ania jak burza pójdzie jak jej naprawdę po dwa zaczną wychodzić;-):rofl2:, ale ile ona się nacierpi. Teraz śpi od ponad godziny. Suwaczek uaktualnię, jak w końcu ujrzę, bo jej się przebijają, ale przebić nie mogą:wściekła/y::no:

reklama
My wlasnie wrocilysmy z zakupow, zaraz robie spagetti bo sie szybko robi.;-)
Ale jest zimno, masakra, 9 st. C!:szok: A bylo juz tak fajnie!
MartaF-mi dzis tez sie nic nie chce, pewnie przez ten migdal taka jestem do niczego.
Lubiczanko-a Ty nie narzekaj na figurke, przeciez szczupla jestes!!!!!:tak:
Agusiek- super masz sny,:-D:-D:-D o czym Ty kochana myslisz przed zasnieciem, przyznaj sie nam!!!:-D

Reni co do snu to moze smieszny ale do przyjemnych nie nalezal, to o czym mysle to sie przysnic nie chce:no::-D
Lubiczanko zapomnialas kochana dodac, ze Ty wyzsza chyba o 20 cm;-) A co do suwaczkow to ja jak patrze na Twoj ostatni to dopiero mam dola buuuuuu a jaka mnie zazdrsc zzera :D:D:D
Gastone no jak tam fasolinki?

Jeju jak mi sie dzis w glowce kreci, a wogole ostatnio jak moje dziecie płacze to ja to slysze chyba z 10 razy glosniej, a Nikos jest coraz bardziej nieznosny i wydziera sie wnieboglosy chociazby przy zmianie pieluchy :angry:;-)

Ostatnia edycja:
A ja dzisiaj 2-godzinna drzemke zaliczylam i jakos mi tak fajnie:sorry2:
Obiad mi sie tez udal ale maz bedzie dopiero po 20. degustowal. Mial miec dzisiaj wolne ale zadzwonili z pracy i spytali czy moze przyjsc na 4 godz. bo go potrzebuja. No i sie zgodzil:dry:
Kurde, ja zyje juz ta przeprowadzka i najchetniej zaczelabym sie pakowac ale mamy jeszcze tyle czasu, ze to zly pomysl:baffled: No i najchetniej poszlabym jeszcze raz chate obejrzec, bo tak za jednym razem, to sie nie da dostrzec wszystkiego:-D:-D
Pauletta, mam nadzieje, ze bede tak sprawna i zorganizowana przy przeprowadzce, jak Ty bylas:tak:
Witam laski
Ja wczoraj poszlam na impreze, i menadzerka mowi do mnie czemu jej nic nie powiedzialam bo zrobila plan tygodnia i dala mnie na dzis rano, bo zapomniala ze ja tez ide na impreze, i mówi do mnie że zaraz to odkreci zadzwonila do hotelu i powiedziala ze nie przychodze w poniedzialek do pracy hiihi wiec mam wolne 3 dni:) Ucieszylam sie jak głupia a ze nie prowadzilam auta to pobalowalam:) Najpierw poszlismy na drinki potem do Cava (polecam wam ta restauracje pyszne tapas, i desery miodzio i nie strasznie drogo) pózniej do kilku innych pubów, ogólnie udana noc no i mam wolne:)
Wiec któa mnie przyjmuje...:)? Madbebe czy Zgaga?:)
Miłego dnia
Za czasow jak jeszcze pracowalam i imprezowalam w PL marzylam o takiej menadzerce:tak: A mialam przeciwienstwo Twojej, niestety:baffled: Mialam nawet czasem problem, zeby sie na egzamin na uczelnie wyrwac. A, ze przewaznie stawialam na swoim, to mialam z nia zawsze "na pienku". Ale chyba ma do mnie po latach jakis sentyment, bo co spotka kogos z naszych wspolnych znajomych, to zawsze pyta, co u mnie i kaze pozdrawiac:-p
Kamcia, a my juz wstepnie umowione, wiec jak cos, to czekam na znak;-)

reklama
Zeby jasnosc byla,to ja nie tylko kamcie zapraszam,ale wszystkie chetne!bedzie mi bardzo milo!tylko ostrzegam ze mi sie sprzatac nie chce:no:;-):-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry