reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hejka!!!
aj na momencik tylko sie przywitac chcialam:-)
Mam chwilke bo SZym oglada "jaka to melodia":-Dale slysze ze juz nawoluje,chyba sie kapnal ze mamci nie ma;-).....

Od rana bylismy na dworku bo bylo slonko wiec korzystalismy a teraz deszczyk malutki zaczal padac:baffled:
Normalnie juz nie moge sie doczekac prawdziwego lata....pamietam ze rok temu w maju to Szym na krotki rekaw i w krotkich spodenkach lezal na dworzu w wozku:tak: a teraz:angry:...

MartaF- mnie tez dzisiaj jakos zimno jest.Chyba na noc hot whisky musze sobie zaserwowac;-):tak:
Agusiek-no wlasnie my kobiety to zawsze mamy pod gorke, nawet snow sobie nie mozemy zamowic.:-D:-D
zgaga- super, ze sie wyprowadzacie, zmiany sa fajne!!
No i oczywiscie na nowym wszystko jeszcze lepiej smakuje;-)

lubiczanko-szczupla, szczupla!

Ewelcia- a teraz mamy az 9 st.
Do bani z ta pogoda!!!

Ostatnia edycja:
Ewelcia-ja też chcę lata-a z tego co widziałam na necie to i w pl się nie nacieszymy,bo średnio ma go tam być...Nadzieja cała zostaje w tej Bułgarii:))
Renni-tylko nie szalej z tym whiskaczem na dobranoc-jutro trzeba wstać;)))

Lubiczanko Wy to napewno tam bedziecie miec sloneczko.......
Ja cora bardziej mysle juz o wyjezdzie do Polszy,ale naewt biletow nie mamy:baffled:
Musze najpierw pozalatwiac tutaj sprawy i dopiero leciec,no albo w najgorszym wypadku jechac autem:baffled:
Osttanio mowilam do m ze chcialabym w Polszy isc na prawko i najwyzej zostac tam dluzej zeby skonczyc a on zeby tutaj wrocil...a m do mnie z tekstem Ty chcesz prawko zaczynac jak Slowacja czeka:-);-)....czyli caly czas m mysli o Slowacji ....milusio mi sie zrobilo;-)
Ciekawe co z tego wyjdzie

Renni tak pogoda nie ciekawa ,ale miejmy nadzieje ze Lubiczanka z Bulgarii albo Polandii przywiezie nam slonko;-)

lubiczanko- takim drinkiem co ja robie to poszalec sie nie da.
1/4 malej szklanki whisky,3/4 h2O miod, cytryna i gozdziki.

Ale macie fajnie, jeszcze tylko 6 dni i bedziecie sie wygrzewac na sloneczku.
Jestescie juz ready?
A na ile jedziecie?

Ewelcia-rob prawko tu, ponoc latwiej.
Testy wkujesz, a jazde to Cie maz podszkoli i bedzie git.

dziewczyny ratunku-gardlo mnie boli :-(:-(:-(jak moge se poleczyc karmiac cyckiem?pilam herbate z miodem i cytryna ale nie wiem co jeszcze.Qrcze,tylko tego brakowalo:baffled:

reklama
Madbebe-moja szefowa zawsze mi polecała-brązowy cukier z cytrynką:)))
Renni-na dwa tygodnie w tym 5dni w Bułgarii:)))Oby słonko przyświeciło:)A no nie poszalejesz z taką ilością...ale rozgrzejesz się z pewnością

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry