anineczka
królowa mrówek :P
Witam się z Wami.
Pogoda pikna,ale chyba chłodnawo na dworze?
Kurcze Lubiczanka ty za 6 dni lecisz?
Ale szybko zleciało ho ho.
Fajno,fajno.
A ja się tak zastanawiam....a gdyby tak autem do Hiszpanii pojechac
Muszę to przemyślec.
Znajomi ostatnio byli na wakacjach z tej strony Cheap Holidays - Hotels, Flights, City Breaks & Cheap Holiday Deals i zapłacili za 7 dni za hotel i samolot na Teneryfę 190 euro
I to na trójkę osób w tym dziecko 6 lat.Toż to grosze.A mieli hotel 4 gwiazdkowy 

Nom się rozgadałam na temat wakacji,ale trza coś kombinowac.Do Polski nie jadę o alleluja i chyba jako jedyna się cieszę
No ale jak bilety na naszą czwórkę kosztują 800 euro to ja mam mega wakacje pod palmą za tą kwotę

Dobra,kawka wypita,trzeba iśc pościemniac,że sprzątam.
madbebe zdróweczka kochana ;-)
Pogoda pikna,ale chyba chłodnawo na dworze?
Kurcze Lubiczanka ty za 6 dni lecisz?
Ale szybko zleciało ho ho.
Fajno,fajno.
A ja się tak zastanawiam....a gdyby tak autem do Hiszpanii pojechac

Muszę to przemyślec.
Znajomi ostatnio byli na wakacjach z tej strony Cheap Holidays - Hotels, Flights, City Breaks & Cheap Holiday Deals i zapłacili za 7 dni za hotel i samolot na Teneryfę 190 euro
I to na trójkę osób w tym dziecko 6 lat.Toż to grosze.A mieli hotel 4 gwiazdkowy 

Nom się rozgadałam na temat wakacji,ale trza coś kombinowac.Do Polski nie jadę o alleluja i chyba jako jedyna się cieszę

No ale jak bilety na naszą czwórkę kosztują 800 euro to ja mam mega wakacje pod palmą za tą kwotę

Dobra,kawka wypita,trzeba iśc pościemniac,że sprzątam.
madbebe zdróweczka kochana ;-)
Od rana juz bylo siusiu i raz komplecik- kupka i siusiu
No ale nie odrazu Rzym zbudowano:-) Damy rade
Zaczęłam go wysadzać dopiero jak miał 2 lata i 5 miesięcy bo widzialam,ze wcześniej to nawet nie było sensu.Wysadzałam go co 40 minut,czasem się udało,czasem nie.Potem nocnik stał w salonie,bo tam Radek najwięcej czasu spędzał i miał blisko w razie czego
i taniej.. Ale od kilku dni nie chce ich jeść...Jak tylko zobaczy że idę z miseczką to ucieka..