wiesienka123
mama Asi
witam sie i ja wieczorowa pora,
lubiczanka- zgodze sie z Pauletta- kwestia organizacji, ja juz sobie dawno poukladalam jak to ma wygladac mniej wiecej, Wracam z pracy zajmuje sie Asia, potem kapiel, jedzenie i spanie i dopiero zabieram sie za reszte, czyli podszykowanie obiadu na nastepny dzien dla nas i Asi( choc mam duzo w zamrazalniku gotowych rzeczy) a dla Asi np cielecina tylko ze sloiczka bo tu chyba nie znajde

, ewentualnie pranie jak P nie wstawil
, potem BB koniecznie

, kapiel i lulu, ewentualnie w trakcie przygotowywania obiadu jakies newy z TV;-).Nie jest zle dasz rade Ty jak sadze jestes zorganizowana kobietka wiec trzymam kciuki,
Madbede- zdrowka zycze

Margaritta- super ze komunia sie udala,a pogoda piekna w niedziele
:-)
lubiczanka- zgodze sie z Pauletta- kwestia organizacji, ja juz sobie dawno poukladalam jak to ma wygladac mniej wiecej, Wracam z pracy zajmuje sie Asia, potem kapiel, jedzenie i spanie i dopiero zabieram sie za reszte, czyli podszykowanie obiadu na nastepny dzien dla nas i Asi( choc mam duzo w zamrazalniku gotowych rzeczy) a dla Asi np cielecina tylko ze sloiczka bo tu chyba nie znajde

, ewentualnie pranie jak P nie wstawil
, potem BB koniecznie

, kapiel i lulu, ewentualnie w trakcie przygotowywania obiadu jakies newy z TV;-).Nie jest zle dasz rade Ty jak sadze jestes zorganizowana kobietka wiec trzymam kciuki,Madbede- zdrowka zycze

Margaritta- super ze komunia sie udala,a pogoda piekna w niedziele
:-)

o 8.30 juz chrapałam