reklama

Mamy z Irlandii!!

witam sie i ja wieczorowa pora,
lubiczanka- zgodze sie z Pauletta- kwestia organizacji, ja juz sobie dawno poukladalam jak to ma wygladac mniej wiecej, Wracam z pracy zajmuje sie Asia, potem kapiel, jedzenie i spanie i dopiero zabieram sie za reszte, czyli podszykowanie obiadu na nastepny dzien dla nas i Asi( choc mam duzo w zamrazalniku gotowych rzeczy) a dla Asi np cielecina tylko ze sloiczka bo tu chyba nie znajde:no::no::no:, ewentualnie pranie jak P nie wstawil:rofl2:, potem BB koniecznie:-D:-D:-D, kapiel i lulu, ewentualnie w trakcie przygotowywania obiadu jakies newy z TV;-).Nie jest zle dasz rade Ty jak sadze jestes zorganizowana kobietka wiec trzymam kciuki,
Madbede- zdrowka zycze:tak::tak::tak:
Margaritta- super ze komunia sie udala,a pogoda piekna w niedziele:tak::-)

reklama
I ja sie witam z wieczora:-)
Popoludniowy spacerek nam sie dzis udal,slonko swiecilo wiatru w oranmorowni nie bylo nawet kurteczke zdjelam bo mi goraco bylo, oliva na hustawkach tak sie wymeczyla ze po przyjsciu do domu padla na dwie godziny, wiec teraz dluggooo jeszcze posiedzi:baffled:

widze tez ze tutaj temat wakacyjny oj joj joj mnie by tez sie przydal chociaz 7dniowy odpoczynek na piaszczystej plazy gdzie slonko od rana do wieczora prazyyy:-):-):-)
specjalnie na ten cel nawet kasiorke odkladam, jak znajdziecie cos fajnego i niedrogiego dajcie cynka

no a gdy oliva spala mieseczko na jutro ugotowalam:happy:

czesc dziewczyny mam do was pytanie co podać 3 latkowi na ból brzucha:zawstydzona/y:

a moze herbatka z rumianku lub melisy pomoze lub cieply oklad na brzuszek

Hejo z wieczora... Czyli nikt nie mieszka w pobliżu LifeyValley... :-( Szkoda.. M coś mi napomniał że może do ikei podjedziemy jeszcze jak nam czasu starczy...W co wątpię bo mamy tam kawał drogi...:sorry2:

My wakacje mamy w tym roku w PL.. Polska to studnia bez dna normalnie przy tych naszych wyjazdach, a w tym roku dodatkowo wesele i komunia:baffled: Na szczęście jedziemy chociaż w góry..;-)

Crazy Girl- ja mieszkam w sumie tak niedaleko, jakbym byla w domu chetnie zaprosilabym Cie na kawe chyba ze bedziesz tam po 17, ja od 17.30 jestem w domu, jest tam bardzo duzy Boots-chyba jeden z wiekszych w Dublinie

Dziękuje ale myślę że o tej porze będziemy w drodze powrotnej.. I szczerze miałam na myśli że jeśli ktoś blisko mieszka to mogłybyśmy umówić się na kawę w tym LV bo mój m nie jest chętny na takie kawkowanie i błądzenie..:( Zostawiłabym go na sklepach a sama wypiła kawkę.. Ja już nie mam zamiaru nic sobie kupować..za dużo kasy już wydałam.. więc czas bede miała.. Muszę tylko małej biały sweterek kupić..

Witam laseczki tu widze wakacyjnie, ja narazie mysle z mama na kiedy jej kupowac bilet i wtedy moze zobie gdzies wyskoczymy:)
Dzis spotkanie dzieciaczków na terrylandzie bardzo udane, potem była u mnie znajoma, no i wycieczka w conemare do kolezanki bylo fajnie pokazala nam swoja farme, zwierzeta, Oli posiedzial na traktorze, pojezdzilismy na kładzie superowo, no i wszedzie owieczki, Oli nawet jendna malutka karmil mlekiem z butli, cieszyl sie jak wariat. Zaliczylysmy 2 puby w których ta dziewczyna pracuje, ogólnie udany dzień.
A i kupiłam Olivierowi bardzo ładne buciki w byron shoes na terrylandzie polecam jakby ktos byl chetny bardzo łądne i wygodne eccoshop.pl - Obuwie Kids ECCO Boys Sidewalk 1 Ombre/Ombre Vi 7442254780-20 .
Najlepsze jest ze mówie do pana ze chce rozmiar 28 zobaczyc a on mówi ze nie ma no i sie zasmucilam, ale zachwile mowie zeby sprawdzil w systemie czy beda miec wiecej , no i po chwili mi je przynosi i mówi ze 3 tyg temu klientka zamówila ale ich nie odebrala i ze mi je sprzeda to jak sie ucieszylam, ja to mam szczescie:)))

Margaritta super że Wam sie dzień tak udał!!!!:)

Marta no niestety w Polsce kasa leci jak nic, dlatego czesto nie jezdze:/

Madbebe zdrówka życze!!!

Pauletta bardzo dobrze ze nic nie robilas bo zajedziesz sie dziewczyno:)

No i zalacze kilka fotek z panienskiego, i dzisiejsza jak Oli karmi owieczke:)
Zasnał w drodze powrotnej ale jak przezywal ze hoho
teraz kolacyjka i relaks

Załączniki

• henn222.jpg
    henn222.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 72
  • DSCN1088hen11.jpg
    DSCN1088hen11.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 63
  • DSCN1121henn33.jpg
    DSCN1121henn33.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 62
  • DSCN1155conemara11.jpg
    DSCN1155conemara11.jpg
    29,9 KB · Wyświetleń: 63
Kamcia - nie poznałam cię na tych zdjęciach;) fajnie, że dzień udany.
Gastone - super, że u was też ok i dzieciaczki zdrowe. a płeć, to może na następnym usg się okaże...
a mój mały jak padł o 18, to do tej pory śpi. i stwierdziłam z A, że nie będziemy go budzić do kąpieli - niech już sobie śpi... tylko będzie problem, jak wstanie w środku nocy pełen energii... będziemy wzajemnie się wyganiać z łóżka;)
spokojnej nocki Mamuśki

Czasem mi sie nudza moje włoosy, to je myk po kąpieli na pianke i sie loczki robia:)
Mam ndzieje że w przyszłym tygodniu któras z mam dołączy do mnie na spotkanie mamusiek, jest bardzo fajnie, duza sala, zabawki, bufet z przekaskami i 3 euro za 2 godziny, i duzo polskich mamusiek wiec można zawrzec nowe znajomosci:)

witam;-)

kamcia fajne loczki:-)a Oliwer widac potrafi karmic:-D:-D

poszłam spac o 8.25:szok:o 8.30 juz chrapałam:szok::-Dwyspałam sie za wszystkie czasy:tak::-)dzisiaj chyba też pójde wcześniej:-p

miłego dnia i nie piszcie za dużo:dry::-p:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry