reklama

Mamy z Irlandii!!

dzien doberek, ja zmykam do pracy, a Asia ucina drzemke, obudzila sie o 5.30, poranna toaleta, jedzenie, troche zabawy i spi, ponawiam prosbe Marty F- nie piszcie duzo;-). MILEGO DNIA KOBIETKI I WSZYSTKIE MALUCHY:-):-):-)

reklama
siemanko laski

Kamcia super ze dzien mialas udany :) no i Oli jaki super opiekun karmiacy owieczke...hehe.. moze za tydzien ja dolacze do tego spotkanka

Ewuni wychodzi kolejna 2 na dole i maruda wieczorami straszna..ehh

Wakacje ..lalal wakacje...
my teraz lecimy do Pl na miesiacznaczy dzieci i ja...a P pracuje ale oznajmil mi ze ma urlop pod koniec lipca i chcialby poleciec sobie na wakacje ..i czy go puszcze haha.. mysli o Egipcie albo Majorce..ale mowi ze znajac zycie wyladuje w PL.. ale ja bede dobra zona niech leci sobie bo marzy mu sie rejs delta Nilu.

musze jechac zaplacic depozyt za szkole aby miejsce trzymali dla Alutka...ale to pozniej.. haha teraz musze isc trzode obrobic

Witam i ja:)))
Nie będę narzekać na noc,choć znowu wstawało mi się z 6razy:(((Potem pobudka przed 6tą-dzielnie usiłowałam przekonać Daniela,że warto jeszcze oczka przymknąć na godzinkę,ale się nie dał:/echhh...
dziś wreszcie chyba zacznę się pakować-w końcu to jeszcze tylko4 dni:))))
Wiesieńko-nie no ja wiem,że się da-przecież jeszcze doskonale pamiętam czasy,kiedy w ciąży do pracy chodziłam...Tylko ogólnie-jeśli o powrocie sobie pomyślę,to mi się drobne w kieszeni nie zgadzają:(((
Pauletta-no wreszcie dałaś na luz...Częściej tak sobie dzień organizuj-a co?należy Ci się:)))
Kamcia-może Olivier czeka na małego "ktosia",którego mógłby karmić buteleczką;)))
Tichonek-gdzie Cię wcięło(z Dytą pewnie znowu szalejecie gdzieś;))
Marta-mój J też się dziwi,że ja o godzinie 22giej się zbieram do spania-ale jak ja wiem,jak będzie kolejna noc wyglądała,to chyba naturalne,że lecę do łóżka jak na skrzydłach:/
Didi-dobra z Ciebie żonka...:)))
No uciekam...Udanego dnia Wam życzę

D.dobry!
rzecz najwazniejsza-z gardlem juz lepiej:-)Przeszlo mi do lewej dziurki nosowej,ale wole katar niz bol gardla:-)W szoku jestem,bo zawsze ciezko mi je wyleczyc-mam 3migdaly:baffled:
kamcia-wypad sie udal widze:-)Fajnie!Rzeczywiscie szczesciara z Ciebie,do tego wlosy,ktore same sie ukladaja...:szok::-)
Dziewczyny oficjalnie zapraszam na przyszly tydzien do mnie!Kamcia-kiedy masz wolne?
lubiczanko-alez Ci zazdraszczam tego wypadu:blink:My w ogole nie umiemy odkladac pieniedzy;w naszym przypadku najlepiej sie sprawdzaja kredyty-latwiej splacac niz odkladac;-)
Pogoda ladna,ciekawe jak temperatura na dworze.Ja sobie dzisiaj i tak daruje wyjscia jeszcze.Mam nadzieje,ze jutro tez bedzie spoko,bo spacerek trza by zaliczyc..
Milego dnia!

Madbebe-ja też chętniej spłacałabym kredycik,ale nam nikt takowego nie chce dać:(((A wakacje mamy załatwione dzięki mła-znalazłam tanie bilety i od razu zabookowałam,a ta Bułgaria-200e przedpłaty,a resztę wpłacałam jak chciałam do 1go maja-od lutego-więc łatwa sprawa:)))
W przyszłym roku zrobię tak samo-tzn.tuż po Świętach zacznę szukać wakacji:)))
Cieszę się,że gardło odpuściło-znam ten ból-nie znoszę-grrrrrrrrr...

Dobry wszystkim!
U mnie pralka już od rana chodzi i będę się brać powoli za pakowanko do Pl,bo nie lubię tak w ostatniej chwili ...
Wczoraj podczas kawkowania z dziewczynami mój Dominik puścił się i zaczoł całkiem sam chodzić....I tak coraz częściej teraz.Pewnie w PL będzie już brykał na całego:-)
Pogoda za oknem całkiem ładna,trzeba korzystać ....
Miłego dnia życzę!

Witam laski
Madbebe dobrze że z tobaj juz lepiej, to umawiamy sie na przyszly tydzien, bede wiedziec kiedy mam wolne w niedziele:/
Zgaga to jak widzimy sie dzisiaj?:)
Dyta gratulacje dla Dominika:)!
Miłego dnia

Hej wszystkim:-)
Ja dzis tez sobie pospalam bo padlam wczoraj razem z malym o 21;-)
U nas slonka od samego rana swieci:cool2: wiec zapowiada sie niezle, mam tylko nadzieje, bedzie chociaz troche cieplej niz wczoraj.:rolleyes::cool2:
Widze, ze nawinol sie temat wakacji. My bedziemy miec wakacje w PL- ale nie narzekam;-) pojedziemy tez na troche do karpacza bo moj W jest stamtad i ma tam rodzinke wiec przy okazji pobedziemy sobie troche w gorach.:-) Ja tez mam tam bacie i dziadka i grono znajomych wiec uwielbiam tam jezdzic. Mieszkalam tam 5 lat i starsznie mi sie teskni za tym miejscem.;-)
Dyta-gratulacje dla Dominiczka!!! :-)

Lece zrobic cos konstruktywnego;-) Milego dnia dziewczyny:cool2:

reklama
Hello
Czytam Was juz chyba od chodziny:baffled: Ciagle musze sie odrywac od kompa a jak wracam, to znowu kilka postow wiecej.
My dzisiaj ciag dalszy nocnikowania... Wczoraj po drzemce Ada nie chciala majtek tylko pampersa. Pytalam jej chyba z 5 razy ale stanowczo zdecydowana na pampersa byla. No i do konca dnia juz tak zostala. Dzisiaj od rana znowu majty. Na nocnik jeszcze nie zrobila chociaz przed chwila chyba z 30 min. siedziala. A teraz wlasnie zaraz musze isc ja przebrac, bo mokra:baffled::baffled::baffled: Dupaaaaa!!!!

Zgaga to jak widzimy sie dzisiaj?:)

Miłego dnia
Z mojej strony to nadal aktualne, wiec wpadaj tylko daj znac, o ktorej;-):-)

Milego dnia, bo nie wiem, co chcialam jeszcze pisac...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry