kasiuleczka25
Fanka BB :)
lubiczanko he he u mnie takie cos nie przejdzie , oliva gdy slyszy slowo robak, paják czy mrówka spierdziela w podskokach gdzie pieprz rosnie

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

dzien dobry dziewczynki
Dycia a kiedy lecicie? Mówisz,ze mały się "puścił"... no teraz tylko go pilnuj;-)

Lecimy w niedzielę,mam nadzieję,że wulkan nie zrobi nam niespodzianki... A dziękuje,rzeczywiście dzisiaj Dominika,tak jak 9x w rokuDyta-brawo dla Maluszka(czy on nie ma dziś imienin-jak tak to tylkam imieninkowo))

no niestety jak tylko położyliśmy się spać z A (ok 12) to mały przebudził się pełen energii i chęci do zabawy. szybko dałam mu zaległą butlę i próbowałam uśpić u nas w łóżku, ale za cholerę nie chciał, tylko siadał i gadał. więc włożyłam go do łóżeczka, a on myk na boczek i kimaandzulina i jak?? mały w nocy stwierdził,ze posapal juz czy raczej Was milusio zaskoczył??:-)
więc jakoś to poszło... ale myśleliśmy, że za to pośpi sobie dłużej rano
niestety - jak zwykle po 6 rano usłyszeliśmy gadanie... więc na nic się zdały moje eksperymenty
a ja tak bym chciała, żeby mój zaczął raczkować - przynajmniej miałabym spokój, a on tylko rwie się do stania i za nic nie chce raczkować, przez co ja mam przechlapane

kurcze i nawet grad
i już nic nie zostało. I potem znowu kombinować trzeba
, a pomysłów brak...
, nie ma opcji, dzisiaj musi być poprasowane:-). Pogoda niby ładna, ale jakoś zimno, brr, odpuszczamy sobie spacer.