reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Boszzzzz, Ada chyba zalapala, o co biega!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-)
Zobaczymy, co bedzie pozniej ale poki co juz 2 razy pod rzad zawolala i zrobila siusiu na nocnik... I kazala sobie bic brawo i... Sto Lat spiewac:-D:-D I kawalek czekolady dostala w nagrode

Lubiczanko, to sobie pospiewalam, bo tej piosenki uczylam sie w podstawowce na muzyce:-D:-D:-D A Ada zadowolona sluchala i probowala tanczyc:-D:-D:-D

Gratulacje i brawa, zuch dziewczynka, trzymam kciuki za więcej:-)

my wrocilismy od Monidan..dzieciakipadly mi w samochodzie i spia..hmm..wiec dzisiaj powalcza troszke..alemoze jeszcze pozniej skocze zAlemnaplac zabaw jesli nei bedzie zimno a mloda z tatusiem zostanie ..jak wroci z pracy bo nie bylo go jeszcze w domu wiec musial zostac na nadgodzinach
:Galwayowskie dziewczyny gdzie mogę zrobić małej zdjęcie paszportowe???? Ja planuje podróż w czerwcu na ślub szwagra a mała nawet paszportu jeszcze nie ma:sorry2: żebym sie nie obudziła z ręką w nocniku później:baffled:
:

w centrum handlowym na eyre squer tam na dole kolo ruchomych schodow..robilam tam Ewuni i bardzo ladnie robia...15 e za 4 zdjecia i 6 mies przechowuja zdjecie w kompie

a ja dzis padam na twarz! narobilam dzis krokietow z miesem i kapusta,posprzatalam,naprasowalam troche,wizyta u moni zaliczona(dzieki za mile towarzystwo i ten likier mmmm),nogi mnie teraz bola...myslalam ze juz nie dojde do domu.M wrocil,zjadl obiad,pojechal znowu do pracy,ja dziecko wykapalam i zaraz klade ja spac. WKoncu troche czasu dla siebie,jakos dzis mi wszystko ciezko idzie;-D

Dziękujemy za życzennia

Didi, Larcia, dzieki za odwiedzinki :tak:
Moja Emcia niestety w nienajlepszym humorze ma 37.4 i nie wiem czy od zębów czy cos się święci :baffled:
Padła przed chwilą

Zdjęcia tak jak mówi Didi, w shopping center, fajnie robią, zdjęcia sa po 15 minutach, cena 15e za 4szt

Nie straszcie ze klimat sie oziębia :crazy:

słyszałyscie o tej katastrofie samolotu, wszyscy zginęli oprócz jednego chłopca :szok:

edit: jeśli dziecko ma katar, to absolutnie nie mozna szczepic, musi byc zupełnie zdrowe

Didi dziękować :tak:
Zgaguś gratki dla Ady:-):-):-):-)
Chłopy poszli się pobawić na placu a młoda zasnęła mi na kolanach na brzuszku :tak: a mi się jeść chce a wiem że jak ją odłożę to się obudzi :zawstydzona/y:Wiktor nie spał dzisiaj coś czuję że po tym placu znowu padnie o 20 jak mi wstanie o 5 rano to utłukę :wściekła/y::sorry2:choć perspektywa cichego wieczoru jest wielce kusząca :-)

Hmmmmm... No to chyba falszywy alarm byl:baffled:
Krotko po moim poscie znowu zawolala ale po fakcie. Przebralam ja i jakies 15 min. pozniej znowu zawolala i przebierala nogami w miejscu. Kilka kropelek znalazlo sie w majtkach i na podlodze ale w nocniku duzo wiecej:-) A przed chwilka znowu majty:baffled:
Ale chyba zaczyna powoli kumac, wiec niech to i dluzej potrwa ale niech przynajmniej moja cierpliwosc poplaci:dry:

Dla zapominalskich (takich jak ja zazwyczaj): pamietajcie, te ktore ogladaja, ze dzisiaj You Can Dance!!!;-)

zgaga zuch dziewczynka z Ady!!:))) to nieprawda ze dziewczynki bardziej kumate bo Damian mial 1 i 10 miesięcy jak zaczął wołac bo ogólnie jest tak ze dziecko im szybciej uczysz tym szybciej nauczysz:)))a ze w pl pieluchy drogie a była juz Oliwka to szybko go nauczyłam:)))

reklama
Zgaga mówiłam ci wyluzuj daj jej troche czasu, na spokojnie, mała załapie o co chodzi, a siuski na podłodze to norma:)
Ja byłam z Olivierem na placu zabaw wyszalał sie, i zachciało mi sie kanapek z serkiem białym, rzodkiewka i szczypiorkiem hihi wiec pojechalismy do sklepu. Mniam kolacja juz zjedzona zaraz Oli spac i kapac sie, a ja relaksik i You Can dance:)
Miłego wieczoru

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry