reklama
pauletta82
Sexy Big Mamma
Margaritta
toż One są cudowne
aniołki zstąpiły na ziemię :-):-):-)
Lubiczanka zdrówka życzę wracaj szybciutko do zdrowia
:-)
toż One są cudowne
aniołki zstąpiły na ziemię :-):-):-)Lubiczanka zdrówka życzę wracaj szybciutko do zdrowia
:-)lubiczanka
Fanka BB :)
Martuś,Pauletta-nie ma tragedii...jakoś pociągnę chyba...starszy synek właśnie dla mnie robi inhalację...J już mi obiecał przygotować kąpiel jak dzieci będą spały-nic tylko chorować
didi
Margaritta..corcie udaly Was sie nie ma co..
a starsza cud malina i orzeszki od chlopakow nie bedzie mogla sie odpedzic ..
a co do workow prozniowych to sa tez takie zapachowe w sklepach z wszystkim za 2 e ..
a co do workow prozniowych to sa tez takie zapachowe w sklepach z wszystkim za 2 e ..
dyta13
Mama kwietniowa 2009
Cześć dziewczynki....
Ja ostatnio jakaś nie teges jestem,więc mało do Was zaglądam
Źle się czuje,wszystko mnie pobolewa a najbardziej jajniki...Juz od kilku dni jade na przeciwbólowych....Nie wiem co jest grane ale w Pl wybiorę się jak najszybciej do gin.Do tego Dominik ma tez jakies swoje gorsze dni....Dzisiaj zjadl mi tylko 1,5 butelki mleka i nic poza tym........:-(Oj,nie będe Wam tu truć...
....
Margeritta śliczne masz córeczki
Ja ostatnio jakaś nie teges jestem,więc mało do Was zaglądam
Źle się czuje,wszystko mnie pobolewa a najbardziej jajniki...Juz od kilku dni jade na przeciwbólowych....Nie wiem co jest grane ale w Pl wybiorę się jak najszybciej do gin.Do tego Dominik ma tez jakies swoje gorsze dni....Dzisiaj zjadl mi tylko 1,5 butelki mleka i nic poza tym........:-(Oj,nie będe Wam tu truć...
NIc nie mam jeszcze spakowanehi girls!
lubiczanko dytko spakowane już?![]()
.... Margeritta śliczne masz córeczki

lady_Zgaga
A my wlasnie z zakupow wrocilismy.
Czemu zawsze, jak czegos potrzebuje nigdy nie ma tego w promocji, he?
Taki proszek do prania na przyklad...
Margaritta, czytam nic innego jak sage "Zmierzch"

Poszlam za moda;-) I dostalam od Joann na maila w pdf'ie ale okazalo sie, ze corka kolezanki ma te wszystkie czesci wiec poratowala moje oczy:-) Dziewczynek twoich slicznych i kochanych juz nie komentuje, bo chyba juz wiesz, co o nich mysle:-)
A co kto Cie drapie
Co Cie drapie
Aaaaa, gardlo...
Co to ja jeszcze chcialam...
Aaaa, Tichonku, Twoje dzisiejsze teksty normalnie powalaja na kolana

Ide ziemniole obierac i kalafiora
to do pozniej
Andzulina, ja zapomnialam... Zycze udanego pobytu w PL, szczesliwego i terminowego powrotu do PL i udanej imprezki Igorka
Czemu zawsze, jak czegos potrzebuje nigdy nie ma tego w promocji, he?
Taki proszek do prania na przyklad... Margaritta, czytam nic innego jak sage "Zmierzch"

Poszlam za moda;-) I dostalam od Joann na maila w pdf'ie ale okazalo sie, ze corka kolezanki ma te wszystkie czesci wiec poratowala moje oczy:-) Dziewczynek twoich slicznych i kochanych juz nie komentuje, bo chyba juz wiesz, co o nich mysle:-)A co kto Cie drapie
Co Cie drapie
Aaaaa, gardlo...
Co to ja jeszcze chcialam...
Aaaa, Tichonku, Twoje dzisiejsze teksty normalnie powalaja na kolana

Ide ziemniole obierac i kalafiora
to do pozniej
Andzulina, ja zapomnialam... Zycze udanego pobytu w PL, szczesliwego i terminowego powrotu do PL i udanej imprezki Igorka
S
sandrulińska
Gość
dyta koniecznie idz do ginekologa!

lubiczanka
I cholera nic te inhalacje nie dają-tylko mi teraz woda z nosa leci
KAMCIA-TO NIE W tWOIM STYLU SIEDZIEĆ W DOMKU
Dyta-pierwsze co po wylądowaniu odwiedz lekarza...Dominisiowi też buziol-apetyt wróci
LadyZgaga-ja takie rzeczy zawsze kupuję kiedy są te promocje-jak proszki"staniają"kupię dwa-a co?Przecież się nie zmarnują...Tym sposobem żadnych chemikaliów(proszków,płynów,szamponów czy żeli do kąpieli nie kupowałam od...marca,albo i lutego-i jeszcze zapas mam
)
KAMCIA-TO NIE W tWOIM STYLU SIEDZIEĆ W DOMKU
Dyta-pierwsze co po wylądowaniu odwiedz lekarza...Dominisiowi też buziol-apetyt wróci
LadyZgaga-ja takie rzeczy zawsze kupuję kiedy są te promocje-jak proszki"staniają"kupię dwa-a co?Przecież się nie zmarnują...Tym sposobem żadnych chemikaliów(proszków,płynów,szamponów czy żeli do kąpieli nie kupowałam od...marca,albo i lutego-i jeszcze zapas mam
reklama
Lubiczanka wiem ale porozwiazuje ćwiczenia bajeczki z Olivierem i bedzie git, duzy wiatr jest:/
A ja tez dostałam dzis kasiazke od kolezanki 'klub malo używanych dziewic' M. Szwaja podobno przyjemna do czytania wiec zabieram sie
))
Wieki nie czytalam a jak wspomne kiedys ohoho duzo tego bylo
Oli mi mówi że mam balagan na połeczce i ze musi mi posprzatac, hihihi i ze jestm baba balaganiara a to dobre
A ja tez dostałam dzis kasiazke od kolezanki 'klub malo używanych dziewic' M. Szwaja podobno przyjemna do czytania wiec zabieram sie
Wieki nie czytalam a jak wspomne kiedys ohoho duzo tego bylo
Oli mi mówi że mam balagan na połeczce i ze musi mi posprzatac, hihihi i ze jestm baba balaganiara a to dobre