anineczka
królowa mrówek :P
kamcia ja ten zegar mam tutaj,kupiłam w Pl.Jak dla mnie super zabawka,ale nie dla dziecka młodszego niż 4 lata.
Co prawda Antek się nim nie bawi teraz bo baterie trzeba dokupic,ale zawsze wkurzało mnie w nim to,że informuje co godzinę która jest godzina.dosyc głośno,ale byc może nie rozgryzłam go do końca i byc może jest gdzieś wyłącznik tego,jak do tej pory nie udało mi się zlokalizowac tego wyłącznika,o ile jest
Jednak dziecko uczy się później godzin i minut gdzieś w wieku 5-6-7 lat ,a o to w tej zabawce chodzi.
jednak polecam bo jak wiadomo fisher price to dobra firma.
masło maślane mi wyszło :-(
ehhhh.....ale to nie nowośc u mnie.
nie nadrobię bo nie wiem co się dzieje na forum.mam M w domu i nie jestem na czasie z forum.
Co prawda Antek się nim nie bawi teraz bo baterie trzeba dokupic,ale zawsze wkurzało mnie w nim to,że informuje co godzinę która jest godzina.dosyc głośno,ale byc może nie rozgryzłam go do końca i byc może jest gdzieś wyłącznik tego,jak do tej pory nie udało mi się zlokalizowac tego wyłącznika,o ile jest

Jednak dziecko uczy się później godzin i minut gdzieś w wieku 5-6-7 lat ,a o to w tej zabawce chodzi.
jednak polecam bo jak wiadomo fisher price to dobra firma.
masło maślane mi wyszło :-(
ehhhh.....ale to nie nowośc u mnie.
nie nadrobię bo nie wiem co się dzieje na forum.mam M w domu i nie jestem na czasie z forum.
Dużo mniej miejsca szmaty zajmują jak je tak wyssałam
...Najwyżej wyjmę z miesiąc wcześniej
ale nigdy nie bralam go do nas do lozka
.....trzymalam go na kolanach przy zapalonej lampce albo siedzial w lozeczku a ja kolo niego,przy zgaszonej lampce,czasami gadal cos albo sie krecil po lozeczku.
czy ty babo spac nie możesz