• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

Się witam:-)
Czy Wy nie macie od rana co robic?Dziargacie te posty prawie jak Crazy Girl swoje robótki:-DA propos,czekam na zdjęcie Twojego pieska:tak:Podziwiam,podziwiam za zdolności,ja to bym nawet nie wiedziała od czego zacząc,prócz złapania szydełka w ręce:-D
Margaritta,Twoje córy są śliczniaste:tak:Po mamusi,rzecz jasna:cool2:A właśnie,co tak późno te fotki tu wrzucasz?:sorry2:Powiedz,Martysi sama włoski kręciłaś,robiłaś?Bo piękny fryz:tak:
Lady Zgago no gratki za te 4 kg.:tak:Uglaskaj Julianka od cioci:-)A miałam właśnie pytac jakie imię planujecie,ale już misia mi pomogła:tak:
Te jeżątka przesłodkie:tak:,poza tymi białymi z czerwonymi oczami:baffled:A najfaniejsza fotka z tym jęzorem:-D
Idę Dylana położyc bo się już ze swoim misiem na podłodze pokłada:sorry:

reklama
Lady Zgago gratuluje pięknej wagi, superrr, a i imię ładne, takie nietuzinkowe:-). Ja tu się na spacerek szykuję a tu chmurę nagoniło, no ale, że dziecię jeszcze śpi to może chmura się odgoni:-D

Tichonku rzecz jasna ,ze po mamusi-chociaz Martyna to tylko kolor oczu ma po mnie:sorry::-D thx. Jak pozno wrzuciłam:eek: musiałam selekcje zrobic nie:cool2::-D a włosy jej nie na moj stres komunijny(bo jednak mimo luuuuzu jakiś mialam) przyjechala pani i zrobiła;-)Co Ty- jeszcze siebie ubrac Niki i męza:dry: a te wlosy się 2 h kreci:eek:
I odpowiem odrazu Joann , bo zapomniałam wczesniej.To nie były papiloty - kupiłam taką specjalną "lokówkę" do loków( masło maślane) :sorry2: ale fajna rzecz;-)

o coś na tej zasadzie BaByliss - Stylers - Curling Wand

Zgaguś no to gitara,ze wsio ok. 4 na plusie:szok: farciara:dry: Ada była z Tobą? zakładasz jej pampka na takie wyjscia dłuzsze?

A te jeze... nic w nich słodkiego nie widze :eek: bleeee raczej takie. :-D

aaa anineczko no hello maj darling :cool2::-D najs tu si ju. Sie zastanawiam po co Ci tak naprawde ten jez:confused::-D:-D

ja dzis tylko nadążam Was czytać:sorry: jak już mam coś napisać zawsze coś mi przeszkodzi:dry: my już po obiadku teraz zabieram się za zrobienie deseru biszkopt już upiekłam:-) jeszcze tylko krem i smacznego :-p i znowu się nie napiszę Zuzka zaczyna płakać:sorry:

eeeeee to wy tak chwalicie kochane Zgage to i mnie pochwalcie,bo ja nosze dwojke a nwet do 4 nie dobilam hehe.Ale i tak juz sie ciesze bo ruszylam z kopyta bo ciagle tylko 2 i 2 a tu w koncu 3 z hakiem.No ale ja dodaje wciaz ze ja malusia nie jestem wiec dla mnie to bardzo dobrze,a dzieci rosna wiec jest git.

Hejo
ja jestem pochłonięta szukaniem auta, bo juz mnie to wk.. ze nie mam nawet jak do sklepu jechac, juz chyba kupimy pierwsze lepsze

Galwayowskie mamuski,m ktoras z was jedzie dzis wieczorem do polskiego albo jutro????????

Joann, w szoku jestem, to kiedy go zaczęłaś oduczac, jak miał ile m-cy
to sie chyba nazywam wychowanie bez pieluch, a zakładasz mu pampka czy juz chodzi bez?
ja to absolutnie nie mam cierpliwosci do czegos takiego, moze Emka z gola pupcia polata na wakacjach

Madbebe powiadasz huragany na mazurach?? a jaka pogoda na śląsku?

Misia to widizmy sie wieczorem, nie zapomnij płynu dla mnie, bo nie mam jak garów myc,

a wczoraj siedzimy wieczorem z M i nagle ktos do dzwi dzwoni, patrzymy jakis facet, pyta czy Monika, my ze tak i nie wiemy o co mu chodzi, on jakies pudła w rękach trzyma, dopiero po chwili zorientowalismy sie ze to zakupy tesco on line :-D:-D:-D a dostawca okazał się być Polakiem, wszystko nam fajnie wytłumaczył
przywieźli mi dokładnie to co chciałam , super naprawde, szkoda ze z papu nie mozna takiej dostawy zamowic :-D

To se pospalam:baffled: No, moze z 30 min na 2 raty...
zgago tylko 4 kg? masakra a to już 30 tydzien przeca:tak: ja juz dawno mialam + 15:sorry: figurka jak ta lala!
Ze moja figurka jak talala????????:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Powiem Ci tylko, odnosnie mojej figury, ze...hmmm... tym bardziej sie ciesze, ze mam tylko 4 kg wiecej;-):-D:-D

W ogole, to ja z Ada na tym etapie, to mialam +12. Nie wiem czy dokladnie na tym, bo mnie malpy w szpitalu w 30. tyg. nie zwazyly:wściekła/y: Ale w 32. mialam +12...
No ale zaczynalam od wieeeeeele nizszej wagi niz teraz:sorry:

Jesli chodzi o infekcje to czasem jest to zwykla bakteria,i jesi w labolatorium nic nie wykryli to poprostu zostawiaja to samemu sobie.Ja mialam sladowe ilosci bialka w moczu,wyslali,zbadali i powiedzieli ze droba infekcja nie potrzebna by ja leczyc,samo sie leczy.Ja tam in ufam wiedza co robia.W kazdym razie nastepnym razem juz jej niebylo wiec mieli racje.A cukier tez mialam raz w moczu tak jak ty.Wystraszylam sie wtedy (jak bylam z Maxem w ciazy) tylko ze mi nie zbadala odrazu z palca,zeby sie upewnic tylko odrazu do szpitala na badania.Trzymalimnie w niepewnosci kika dni,a ajaumieralam ze strachu ze mam cukrzyce.No i oczywiscie nie mialam..
Ja wiem, ze czasem zle wyniki z moczu o niczym nie swiadcza. Ale prawda jest taka, ze moze i ja osobiscie z lekarzami tutejszymi zlych doswiadczen nie mam ale i tak im nie ufam!!!;-) Jak dla mnie, to do wielu rzeczy zbyt lajtowo podchodza... Ale to oczywiscie tylko moja opinia:tak:

Margaritta, ja bylam z Ada a Ada byla z pampersem, tzn. w pampersie:-D Mysle, ze na tym etapie, co ona jest z nocnikowaniem, to mogloby byc ciezko. Tym bardziej, ze po gP maly spacer i plac zabaw zaliczylysmy

Uciekam robic obiad... Albo raczej pomagac, bo A. juz prawie wszystko przygotowal. Ja oczywiscie tylko na sekundke mialam na BB zasiasc :-D:-D:-D

reklama
Lady_Zgaga, Gastone ale Wam zazdroszczę tych kilogramów.
Ja mam tyle, że wstyd pisać.
Nie przejmuj sie, bo nie jest wazne, ile sie przytyje w ciazy tylko ile sie po niej zgubi:tak:
Ja po Adzie z 16kg zgubilam 10 a pozniej... sama nie wiem, jak to sie stalo, ze do tych -10 doszlo mi +6:eek: I ta ciaze zaczynalam z niewiele nizsza waga niz poprzednia konczylam:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry