reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam siei ja sporo mnie nie bylo bo neta nie miallam a widze ze tu chorubska sie rozwijaja,dobrze ze juz ja tak niechoruje bo jak wam pisalam bylam chora tak dobre 5-6 tyg wydaje mi sie ze jest to jais wirus okropny bo widze ze traz znowu kazdy zaczyna byc chory.
dziewczynki szybkich powrotow do zdrowia:)
a mam do was pytanko czy slyszalyscie o tym ze rzad wprowadzil kategoryczny zakaz jazdy osobom na tzw L samemu.ze jezeli zobacza taka osobe oznakowanym samochodem to zabieraja prawko i 2000kary tak z miejsca bez zadnego sadu sprawy itp.ta osoba musi jezdzic tylko z druga osoba majaca pelne prawo jazdy.Slyszalyscie cos moze na ten temat

reklama
Witam siei ja sporo mnie nie bylo bo neta nie miallam a widze ze tu chorubska sie rozwijaja,dobrze ze juz ja tak niechoruje bo jak wam pisalam bylam chora tak dobre 5-6 tyg wydaje mi sie ze jest to jais wirus okropny bo widze ze traz znowu kazdy zaczyna byc chory.
a mam do was pytanko czy slyszalyscie o tym ze rzad wprowadzil kategoryczny zakaz jazdy osobom na tzw L samemu.ze jezeli zobacza taka osobe oznakowanym samochodem to zabieraja prawko i 2000kary tak z miejsca bez zadnego sadu sprawy itp.ta osoba musi jezdzic tylko z druga osoba majaca pelne prawo jazdy.Slyszalyscie cos moze na ten temat
a od kiedy niby tez zakaz...nigdy nie moznabylo jezdzic samemu na L odkad pamietam i wiem to to od zawsze byl taki zakaz..ale jezdza i Garda nic nie robi...ale jak zatrzymaja to trzeba wytlumaczyc sie gdzie ten kierowca z fullem itd

zapomnialam..Dziewczyny (szczegolnie te,ktore mnie nawiedza;-))..moze macie pozyczyc jakies ksiazki godne przeczytania,bo ja juz horrory czytac zaczelam z braku lektury-mego meza z reszta,a srednio mi podchodza:baffled:Moge sie wymienic w razie wu;-):tak:
didi ma racje-od zawsze strasza,bez skutku.A. mowil mi ze ostatnio jakos wiecej zatrzymuja L-kowych,ale skad on to niby wie:confused:Glosno bylo o tym jak ja zdawlam,rok temu i dalej tylko mowia..Ja tam sie balam zawsze jezdzic sama i nie jezdzilam..
asienko-u nas tez to samo.Poloze mala spac,ide za chwile sprawdzic a ona zaciesz na brzuszku:baffled:Skonczyly sie dobre czasy..A juz jak zacznie wstawac jak Alencjusz:szok:No nic jakos damy rade;-)

Bry:-)
Ja już po przymusowym spacerze,tyle co do domu wlazłam:happy2:Idę kawkę sobie zrobić i za obiad się brać bo te 3 godzinne przedszkole to ni w d*pę ni w oko,niewiele można w międzyczasie zrobić ale też siedzieć na tyłku tyle czasu nie wypada:baffled:A popołudnie chcę mieć luźne bo sobie zasiądę przed tv na "Z jak Zdradę" bom wczoraj odstąpiła szanownemu telewizor coby sobie hokej pooglądał:baffled:Nie wiem co się ze mną dzieje:confused:A w sobotę to już sama siebie przeszłam:baffled:Powiedziałam mu po południu,żeby se na piwo z kumplem wyskoczył wieczorkiem:szok:Ja?Ja tak powiedziałam?!:szok:Boszsz....coraz gorzej ze mną:sorry2:

Madbebe... ja mam ksiazki... romanse... iinne..Anioly i demony... jakis kryminal...i jeszcze jakies... a ze jade do Pl tomoze porzyczyc..
ale niewiem czy bede u Ciebie.. wiec moge Kamci podrzucic..bo ja sprzatam ..piore i przygotowuje sie do wylotu.

co do L -ki.. do ja jezdze sama pomiescie ale jak widze Garde to mampelne gacie..haha..ale gdziespoza miastoboje sie bo moga stac i wtdy wylegitymowac noi moze byc niewesolo

Dzien doberek.
Tichonek rozpuscisz meza jak dziadoski bicz ;)
ja musze sie wziasc za gore praasowania.Tesciowa w czwartek przybywa a ja w proszku...
Uciekam na snidanko.

Witam!

Misia a co sie przejmujesz, niech sobie gada i chodzi po łóżeczku, zmęczy sie to pojdzie spac ;-) my tez tak mielismy z Emka, ale po kilku dniach juz si euspokoiła, teraz tez czasem wstaje i jeszcze smoczek specjalnie wyrzuca i pieluszke, a bez tego zasnąc nie umie, ale po chwili zmęczy sie i zasypia, troche pobeczy czasem, ale nic sie jej nie dzieje to ja nie wchodzę, chyba ze baardzo placze to wtedy ja klade puszczam kołysanki i wychodze, ja juz Eryka usypiałam i za kazdym rokiem dłuzej to trwało, z drugim powiedziałam, dziekuje bardzo :-D

co porabiacie w taka szpetna pogode?? poza forum off course :-)

reklama
Madbebe... ja mam ksiazki... romanse... iinne..Anioly i demony... jakis kryminal...i jeszcze jakies... a ze jade do Pl tomoze porzyczyc..
ale niewiem czy bede u Ciebie.. wiec moge Kamci podrzucic..bo ja sprzatam ..piore i przygotowuje sie do wylotu.

co do L -ki.. do ja jezdze sama pomiescie ale jak widze Garde to mampelne gacie..haha..ale gdziespoza miastoboje sie bo moga stac i wtdy wylegitymowac noi moze byc niewesolo
to ja chce:tak:Browna czytalam wszystkie z tej serii,to nie:no:
hehe--dlatego ja nie jezdzilam bo bym sie zapultala w tlumaczeniach i lipa.Heh,powiem Ci ze mozesz sie zdziwic,jak Cie na miescie zatrzymaja:dry::sorry2:W minionym tygodniu zatrzmywali na tej drodze,gdzie jest ppsownia-sprawdzali taxy.Mielismy fuksa,bo to byl nasz 1szy wyjazd naszym autem po naprawie,bo tamten pozyczony byl bez taxu:baffled:Takze watch out!
:tak::-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry