biola
szczęsliwa mama
Witam siei ja sporo mnie nie bylo bo neta nie miallam a widze ze tu chorubska sie rozwijaja,dobrze ze juz ja tak niechoruje bo jak wam pisalam bylam chora tak dobre 5-6 tyg wydaje mi sie ze jest to jais wirus okropny bo widze ze traz znowu kazdy zaczyna byc chory.
dziewczynki szybkich powrotow do zdrowia
a mam do was pytanko czy slyszalyscie o tym ze rzad wprowadzil kategoryczny zakaz jazdy osobom na tzw L samemu.ze jezeli zobacza taka osobe oznakowanym samochodem to zabieraja prawko i 2000kary tak z miejsca bez zadnego sadu sprawy itp.ta osoba musi jezdzic tylko z druga osoba majaca pelne prawo jazdy.Slyszalyscie cos moze na ten temat
dziewczynki szybkich powrotow do zdrowia
a mam do was pytanko czy slyszalyscie o tym ze rzad wprowadzil kategoryczny zakaz jazdy osobom na tzw L samemu.ze jezeli zobacza taka osobe oznakowanym samochodem to zabieraja prawko i 2000kary tak z miejsca bez zadnego sadu sprawy itp.ta osoba musi jezdzic tylko z druga osoba majaca pelne prawo jazdy.Slyszalyscie cos moze na ten temat
Moge sie wymienic w razie wu;-)
Glosno bylo o tym jak ja zdawlam,rok temu i dalej tylko mowia..Ja tam sie balam zawsze jezdzic sama i nie jezdzilam..
No nic jakos damy rade;-)
Idę kawkę sobie zrobić i za obiad się brać bo te 3 godzinne przedszkole to ni w d*pę ni w oko,niewiele można w międzyczasie zrobić ale też siedzieć na tyłku tyle czasu nie wypada