Paulineczka_
mamy lutowe '08
Anineczka- wogole to szczepisz na cos swoje pociechy??ja mam juz metlik glowie 
Aha no i to samo pytanie zadaje SIm???

Aha no i to samo pytanie zadaje SIm???Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Aha no i to samo pytanie zadaje SIm???Na to co podaje narodowy program do szczepien:Anineczka- wogole to szczepisz na cos swoje pociechy??ja mam juz metlik glowieAha no i to samo pytanie zadaje SIm???
moze jakies rady kobitki????
pozdr
Trzymam kciuki za szybko rekonwalescencje. Nie mysl o porodzie tylko o tym co dzieki niemu masz, napewno szybciej Ci przejdzie bol. Pozdrawiam
po 2 tygodniach owinno unormowac sie i maly bedzie jadl co3 godzinki i mniej troszke..ale poki co nie odmawiaj mu...
ja pamietam ze w 2 tygodniu przelezalam 2 cale dni na kanapie bo moj Alutek chcialcagle miec cycusia w buzi
no ale co sie dziwic mezczyzna ..maluski ale zawsze i tak juz im zostanie to cycusiowanie do starosci..hehehe...

Powidzcie mi o której godzinie rozpoczyna się parada na St Patrick Day w Dublinie i kiedy bo tu mi każdy mówi inaczej, więc mamusie z Dublina powinny być najlepiej poinformowane![]()
Hej
dzis dostalam P45 od szefuncia.I zaczynam z nim walke
Bo P45 wystawione z data 11.10.2007 czyli z dniem kiedy poszlam na macierzynski
Oj beda wiory lecialy![]()