Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ok, mam jeszcze jeden problem otoz boje sie jesc naczytalam sie o tych wszystkich dietach dla matek karmiacych i wynika z nich ze niby wszystko wolno ale tez i nie wolno i tak w sumie to nie wiadomo nie chcialabym zeby maluszek cierpial bo ja cos zjem no ale jesc musze narazie zyje na platkach i mleku i ewentualnej kanapce. Czy wy znalazlysie jakis zloty srodek na to co jesc ??
.Aaaa i kolezanka mi nagadala ze powinnam jesc espumisan na wzecia zeby dziecko nie mialo tak podobno jej lekarz w pl powiedzial jakos mi to bzdura zajezdza co wy myslicie?????
I jeszcze jedno moze glupie ale wiem ze tu same ekspertki(didi:-) 2latka piersia gratuluje!!!)czy mleko w piersiach trzeba odciagac bo inaczej jest nie swieze i maego moze brzuszek bolec.......sorki za te pytania ale takich glupot mi nagadali ze juz sama nie wiem i wole popytac......
dzieki kochane i do nastepnego.......:-)
.
. Jak widzisz poczatki sa bardzo busy
Mozliwe.Jutro sprawdze kiedy mi sie konczy MB.Na moj maly rozumek to w ogole nie powinnas zostac zwolniona :-).
Co do wyliczeni to sprwadz jeszcze raz dokladnie bo chyba sie troche mylisz...to nie pol roku tylko 26 tyg.
Jesli 1szy dzien twojego macierzynskiego to 11.10.07 (czwartek) to ostatni jest to sroda 09.04.2008 tak wiec 10.04.08 powinnas sie pokazac w pracy. 4 tyg minimum przed powrotem powinnas pracodawce powiadomic o powrocie...czyli wg mnie 12.03.08 to ostatni dzien do powiadomienia...
Jesli pracodawca dal ci wypowiedzenie przed ta data...to mozesz dochodzic swoich praw, bo zrobil to nielegalnie. Poczytaj w tym drugim linku gdzie co i jak....

Hanah mialas racje.Koncze macierzynski 9 kwietna.
Dzis rozmawial z pracownikiem siptu,zaznaczyl ze nie jest od radzenia w takich sprawach a od zwiazkow,ale powiedzial,ze ta sprawa jest oburzajaca i mi pomoze.
Nie dawalam zadnego wniosku o wypowiedzenie,bo szef mnie ubiegl.
A i wyczytalam,ze powinnam przejsc tygodniowy okres wypowiedzenia.Niewiem czy to sie liczy po macierzynskim.
Pewnie we wtorek pracownik Siptu sie odezwie bo rozmawiam z nim przez gg i juz go dzis nie bylo.Ale nie popuszcze.
Mam prawo pojsc do Right Commissioner-a a i tez do Labour Court.
Siptu powiedzilo mi,ze gdybym miala umowe na czas okreslony nie bylo by sprawy,bo umowa po prostu by wygasla,ale mam na czas nieokreslony tak wiec powinien mnie zatrudnic po macierzynskim,choc na jeden dzien.
Bede relacjonowac z pola bitwy.
;-)
wiec kup inny test i zrob