biola
szczęsliwa mama
Witam sie z wami moje kochane mamuski oj dawno nie zagladalam tutaj ale to z powodu braku czasu no i pogody :-) ale juz niedlugo sie to zmnieni bo w czwartek lece awiesc do pl synala wiec 3 tyg luuuuuuuuuuuuuuuuuuuzzu
:-)
u mnie sie troche pozmienialo z praca,bede pracowac tylko do konca wrzesnia(szczerze to sie ciesze)booooo zaczniemy starania o nowa dzidzie .maz sie wreszcie przekonal :-)ze kacperkowi potrzebne jest rodzenstwo.ostatni tydz wrzesnia chcemy leciec na teneryfe wiec moze tam hiiiiii
.i tutaj pojawia sie problem co z szkola kacperka bo od wrzesnia zaczyna szkole i niewiem co zrobic.jak szkola zareaguje na to ze chce go na wakacje zabrac,gdzies czytalam ze nie zadobrze patrza jezeli sie zabiera gdzies dziecko w roku szkolnym,czy ktoras z mam byla w podobnej sytuacji????czy musze powiadomic ze dziecoko nie bedzie w szkole przez tydzien i dlaczego???
a po przyjezdzie z wakacji mamy w planach kupno mieszkanka :-)
Ogolnie to jestem w skowronkach ze moj R zmienil zdanie co do dziecka bo kiedys sie wam zwierzalam ze on to nie b chcial 2-gie beby.od dizsiaj postaram sie zagladac do was regularnie bo troche sie za wami stesknilam chociaz was osobiscie nie znam:-(ale jestescie mi b bliskie:-)
:-)u mnie sie troche pozmienialo z praca,bede pracowac tylko do konca wrzesnia(szczerze to sie ciesze)booooo zaczniemy starania o nowa dzidzie .maz sie wreszcie przekonal :-)ze kacperkowi potrzebne jest rodzenstwo.ostatni tydz wrzesnia chcemy leciec na teneryfe wiec moze tam hiiiiii
.i tutaj pojawia sie problem co z szkola kacperka bo od wrzesnia zaczyna szkole i niewiem co zrobic.jak szkola zareaguje na to ze chce go na wakacje zabrac,gdzies czytalam ze nie zadobrze patrza jezeli sie zabiera gdzies dziecko w roku szkolnym,czy ktoras z mam byla w podobnej sytuacji????czy musze powiadomic ze dziecoko nie bedzie w szkole przez tydzien i dlaczego???a po przyjezdzie z wakacji mamy w planach kupno mieszkanka :-)
Ogolnie to jestem w skowronkach ze moj R zmienil zdanie co do dziecka bo kiedys sie wam zwierzalam ze on to nie b chcial 2-gie beby.od dizsiaj postaram sie zagladac do was regularnie bo troche sie za wami stesknilam chociaz was osobiscie nie znam:-(ale jestescie mi b bliskie:-)
ale nie jest źle bo wstał tylko o 2 na mleczko
ale nie wiem czy kupie
zależy od cen

jak jesień w pl....