reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam sie z wami moje kochane mamuski oj dawno nie zagladalam tutaj ale to z powodu braku czasu no i pogody :-) ale juz niedlugo sie to zmnieni bo w czwartek lece awiesc do pl synala wiec 3 tyg luuuuuuuuuuuuuuuuuuuzzu:-D:-)
u mnie sie troche pozmienialo z praca,bede pracowac tylko do konca wrzesnia(szczerze to sie ciesze)booooo zaczniemy starania o nowa dzidzie .maz sie wreszcie przekonal :-)ze kacperkowi potrzebne jest rodzenstwo.ostatni tydz wrzesnia chcemy leciec na teneryfe wiec moze tam hiiiiii:-D.i tutaj pojawia sie problem co z szkola kacperka bo od wrzesnia zaczyna szkole i niewiem co zrobic.jak szkola zareaguje na to ze chce go na wakacje zabrac,gdzies czytalam ze nie zadobrze patrza jezeli sie zabiera gdzies dziecko w roku szkolnym,czy ktoras z mam byla w podobnej sytuacji????czy musze powiadomic ze dziecoko nie bedzie w szkole przez tydzien i dlaczego???

a po przyjezdzie z wakacji mamy w planach kupno mieszkanka :-)
Ogolnie to jestem w skowronkach ze moj R zmienil zdanie co do dziecka bo kiedys sie wam zwierzalam ze on to nie b chcial 2-gie beby.od dizsiaj postaram sie zagladac do was regularnie bo troche sie za wami stesknilam chociaz was osobiscie nie znam:-(ale jestescie mi b bliskie:-)

reklama
witam;-)

pobudka 6.40:dry:ale nie jest źle bo wstał tylko o 2 na mleczko:tak:
jade dzisiaj obejrzec telefony:-)mój juz sie sypie bo wysłużony:sorry2:ale nie wiem czy kupie:no:zależy od cen:tak:

miłej niedzieli:cool2:

meczu nie oglądąłam .. ale widze że Hiszpania wygrała..
to pięknie....:-p
D oglądał ale jakoś ja nnie miałam czasu nawet zerknąć, a i spytać zapomniałam...:-D
taki ze mnie sportowiec:-p:-p:-p
co do tych roladek .. może powiecie coś więcej i też takie stworzę;-)
który ser, jakie salami i jakie rogaliki??:-D

a z pogodą to u mnie też nie za ciekawie....
leje wieje, chuczy ,:szok: jak jesień w pl....:baffled:
a ja tylko w chustę zaopatrzona.. więc na spacer nie wychodzę z małą...
ehhh to już drugi dzień....:-(
tyle że wczoraj to chociaż się przewietrzyła na tarasie.,. ale dzisiaj to masakra jakaś, nawet na taras nie wyjdę:dry::baffled:

dobry!
ja nt pogody sie nie wypowiadam:sorry2::dry:
my wczoraj pol dnia poza domem,pobuszowalismy troche po sklepach..;-)I tu mam pytanie..Kiedys kupowalam malej w penysie rajstopki pakowane po kilka sztuk,nie pamietam juz po ile,a teraz juz ich nie ma:baffled::-(Nie wiem czy tylko w tesco,czy w ogole:baffled:nie mialam czasu zajsc do duzego dunnesa zeby sprawdzic...Nie wiem juz gdzie tego szukac,bo w mother care ceny masakra a wszedzie,gdzie mi przyszlo do glowy zajrzec,byly na sztuki:dry:
my oboje nie meczowi;-)wiec nie ogladamy:no:
milej niedzieli!

Ciao Dziewczeta.

Ja na momento.

Anineczko
- szkola nasza jest szkola prywatna. Nie dziala jeszcze jako placowka MENu- ale nad tym pracujemy. Matur nie bedzie. Swiadectwa nasze nie sa uznawane w POlsce bo jest to szkola sdobotnia only.

madbebe ja kupowałam w dunnes-ie te pakowane po kilka...:tak: za chyba 4e
nie wiem czy w penysie też były bo tam nigdy nie patrzyłam...

wogóle kogo wolicie na prezydenta??

Bry w ten zimny niedzielny dzionek:no:
Ania nam nie za bardzo spała w nocy i płakała nie wiedzieć czemu, pewnie górne jedynki dają o sobie znać. Wstała o siódmej i ni huhu nie chciała usnąć. Tata ją bawił a ja robiłam rosół. Padłą o 9.30 i dopiero wstała.

Madbebe pewnie niedługo dowiozą, bo sezon na rajstopki i cieplejsze ubrania się będzie dopiero zaczynać

reklama
Haj:happy2:
U mnie za oknem właśnie mały huragan:baffled:Wieje masakrycznie i deszczem zacina,że szok:szok:MY dziś mamy w planach poświętować jutrzejszą rocznicę bo P chyba po ściągnięciu szwów jednak pójdzie do pracy:sorry2:Zapraszam moich chłopaków na obiad poza domem:-pI mam dwa w jednym,obiadu nie muszę gotować i prezent gotowy:-D
Wczoraj kupiliśmy Radkowi spodnie i koszule do szkoły:tak:Wiecie co?To jest jakas masakra:szok:Dostaliśmy w szkole adresy i oferty trzech sklepów,które mają w sprzedaży mundurki "naszej" szkoły,z tym,że babka powiedziała,że od nich musimy kupić tylko sweterki i dres bo są z emblematem szkoły:tak:Natomiast resztę możemy kupić tam lub np.w Dunnesie,więc kupiliśmy wczoraj i dla porównania:w ofercie jedna para spodni-14,95E,ja kupiłam za 4E:szok:,koszula jedna 13,95E ja za dwie zapłaciłam 3E:szok:Masakra co?
Biola,właśnie my też będziemy musieli Radkowi tydzień szkoły urwać,na początku stycznia bo będziemy w Polsce:sorry2:Z tego co wiem to trzeba na piśmie usprawiedliwić dziecko i podać powód nieobecności:tak:Tak mam napisane w regulaminie szkoły,dostałam do wglądu:sorry2:Pewnie i tak wcześniej powiem jeszcze nauczycielce,że Młodego nie będzie:tak:Wiem,że nie lubią tu w szkołach tego,zresztą mam napisane w tym regulaminie,żeby brać pod uwagę zajęcia szkolne,planując wyjazd dziecka:baffled:Z tego co słyszałam to dziecko nie może opuścić iluś tam dni w roku szkolnym,chyba,że jest chore:sorry2:Ale to chyba nie dotyczy klas infant,tylko już primary:tak:
Co do decyzji Twojego m to gratuluję Wam obojgu i wierz mi kto jak kto ale ja doskonale rozumiem Twoją radość bo przez to samo przechodziłam,mój P też nie mógł się zdecydować,ale wreszcie powiedział,ok,Radek nie może być sam:tak:Mieliśmy się w tym miesiącu brać do dzieła,ale trochę nie wyszło więc za miesiąc zaczynamy:-)Misia to tak podobnie jak Wy:-)Trzymam za Was kciuki a Wy trzymajcie za nas:tak:
Ale popieprzona pogoda,zanim skończyłam pisać posta,piękna pogoda się zrobiła:baffled:Wiatr pomijając:sorry2:I tak pewni jeszcze z 10 razy będzie padać:dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry