Margaritta
MamaDwóchKsiężniczek
hej hej
i u mnie identycznie jak u Tichonka nie tylko z pogodą
;-) przed momentem tak lało jakby ktoś wiadrem z wodą mi po oknach naparzał a teraz słonko
G z Miśką na basen poszli..a ja miałam isc z Niki na spacer własnie-ale nie podejmę się tego w taką pogode. zresztą niebawem ją kładę i błogi spokój, który uwialbiam,
Wczoraj wieczorem upiekłam jednak tego torta
z tej samej okazji jaką ma Tichonkowa
I my tez dziś poświetujemy, bo G jutro do pracy
I po Niki spaniu tez wybywamy na obiadzio gdzies
I szampan jakiś widze jest ...bedzie miło coś czuje

lubiczanko obawiam się tym razem,ze Ty gdzies się zapodziałaś
gdzieś Ty?
madbebe a w naszym Tesco są..i w penym wczoraj tez widzialam.Ale tak jak pisze asienka- zaraz rzucą nimi,bo się "sezon" zacznie
misia83 u mojej miśki w polskiej szkole (która póki co tez nie jest dofinansowana znikąd- nazwijmy ją prywatną ) płaciliśmy tzw.opłatę wakacyjną z której to własnie mają być pieniazki dla nauczycieli jakies no i utrzymanie sekretariatu -który w czasie wakacji jest normalnie czynny. Takze widze,ze co szkoła to obyczaj;-) Ale TY podejmiesz tę właściwą decyzje- jaka by ona nie była- 3mam kciuki za pomyślne rozwiazanie niemałego "problemu"...
biola gratuluje podjecia decyzji i teraz tylko do dziela ze pozytywnym skutkiem;-)
anineczko
wybacz. Nocy tej kiedy mnie nawoływałaś nie było dane mi dojść..- do kompa ofqrs
jednak gdybym wiedziała,ze nawołujesz.....
tak czy inaczej niebawem się widzimy i sie nawoływać bedziemy i nawoływac i nawoływać

wyrwie mi drzwi z futryną tak wieje
i u mnie identycznie jak u Tichonka nie tylko z pogodą
;-) przed momentem tak lało jakby ktoś wiadrem z wodą mi po oknach naparzał a teraz słonko
G z Miśką na basen poszli..a ja miałam isc z Niki na spacer własnie-ale nie podejmę się tego w taką pogode. zresztą niebawem ją kładę i błogi spokój, który uwialbiam,
Wczoraj wieczorem upiekłam jednak tego torta
z tej samej okazji jaką ma Tichonkowa
I my tez dziś poświetujemy, bo G jutro do pracy
I po Niki spaniu tez wybywamy na obiadzio gdzies
I szampan jakiś widze jest ...bedzie miło coś czuje

lubiczanko obawiam się tym razem,ze Ty gdzies się zapodziałaś
gdzieś Ty?madbebe a w naszym Tesco są..i w penym wczoraj tez widzialam.Ale tak jak pisze asienka- zaraz rzucą nimi,bo się "sezon" zacznie

misia83 u mojej miśki w polskiej szkole (która póki co tez nie jest dofinansowana znikąd- nazwijmy ją prywatną ) płaciliśmy tzw.opłatę wakacyjną z której to własnie mają być pieniazki dla nauczycieli jakies no i utrzymanie sekretariatu -który w czasie wakacji jest normalnie czynny. Takze widze,ze co szkoła to obyczaj;-) Ale TY podejmiesz tę właściwą decyzje- jaka by ona nie była- 3mam kciuki za pomyślne rozwiazanie niemałego "problemu"...
biola gratuluje podjecia decyzji i teraz tylko do dziela ze pozytywnym skutkiem;-)

anineczko
wybacz. Nocy tej kiedy mnie nawoływałaś nie było dane mi dojść..- do kompa ofqrs
jednak gdybym wiedziała,ze nawołujesz.....
tak czy inaczej niebawem się widzimy i sie nawoływać bedziemy i nawoływac i nawoływać

wyrwie mi drzwi z futryną tak wieje

musiałam małej piaskownicę schować
tak zdzierac,no ale coz na drugi rok bede madrzejsza:-)a co do wakacji to chyba nie beda robic problemow jak myslicie zwlaszcza ze to wlasnie infant