reklama

Mamy z Irlandii!!

hej hej

i u mnie identycznie jak u Tichonka nie tylko z pogodą:-D;-) przed momentem tak lało jakby ktoś wiadrem z wodą mi po oknach naparzał a teraz słonko:dry:
G z Miśką na basen poszli..a ja miałam isc z Niki na spacer własnie-ale nie podejmę się tego w taką pogode. zresztą niebawem ją kładę i błogi spokój, który uwialbiam,

Wczoraj wieczorem upiekłam jednak tego torta:cool2: z tej samej okazji jaką ma Tichonkowa:-D I my tez dziś poświetujemy, bo G jutro do pracy :sorry2: I po Niki spaniu tez wybywamy na obiadzio gdzies:tak:

I szampan jakiś widze jest ...bedzie miło coś czuje:cool2::-D

lubiczanko obawiam się tym razem,ze Ty gdzies się zapodziałaś :confused: gdzieś Ty?

madbebe a w naszym Tesco są..i w penym wczoraj tez widzialam.Ale tak jak pisze asienka- zaraz rzucą nimi,bo się "sezon" zacznie:tak:

misia83 u mojej miśki w polskiej szkole (która póki co tez nie jest dofinansowana znikąd- nazwijmy ją prywatną ) płaciliśmy tzw.opłatę wakacyjną z której to własnie mają być pieniazki dla nauczycieli jakies no i utrzymanie sekretariatu -który w czasie wakacji jest normalnie czynny. Takze widze,ze co szkoła to obyczaj;-) Ale TY podejmiesz tę właściwą decyzje- jaka by ona nie była- 3mam kciuki za pomyślne rozwiazanie niemałego "problemu"...

biola gratuluje podjecia decyzji i teraz tylko do dziela ze pozytywnym skutkiem;-):-D

anineczko :cool2: wybacz. Nocy tej kiedy mnie nawoływałaś nie było dane mi dojść..- do kompa ofqrs:sorry2: jednak gdybym wiedziała,ze nawołujesz.....:-D tak czy inaczej niebawem się widzimy i sie nawoływać bedziemy i nawoływac i nawoływać:-D:tak:

wyrwie mi drzwi z futryną tak wieje:szok:

reklama
tichonek my kupujemy tylko sweterki w takich sklepach,dres w dunnsie i dajemy do naszycia za 12e z czego bluzka 4e :/ ale i tak taniej wychodzi bo kupic dres u nich to 40e

dzieki dziewczyny:))))
Tichonek co do uniformy to mialam tak samo a ze mlodego to pierwszy rok to kupilismy wszystko w jednym z tych sklepow 100e a pozniej w dunnsie zobaczylam jakak jest cene spodni i polowek szokkkkkk:wściekła/y:tak zdzierac,no ale coz na drugi rok bede madrzejsza:-)a co do wakacji to chyba nie beda robic problemow jak myslicie zwlaszcza ze to wlasnie infant:tak:no coz pozyjemy zobaczymy.
dzis glosowanie bylyscie???? mOj R powiedzial ze jak nie pujde to mi obiadu nie da hiiiiiiiiiiiiii taki z niego polityk :-Dno i mus bylam -obowiazek spelniony:-D

Hejooo:-) ja też spełniłam obywatelski obowiązek:tak: małż zapomniał się zarejestrować:dry::sorry2: ehh te chłopy jak się za nich czegoś nie zrobi to nie będzie tak jak powinno :sorry2: no ale obiad dostał :-D
Ka.M'cia co do rogalików to są croissanty do wypieku(pakowane po 4 na alu tacce), salami wafer thin, ser w plastrach gouda lub edam wszystko z Lidla :tak: wykonanie już opisałam wczesniej :-)

hejka dziewczyny!
Czy u was tez tak wieje??
Ten wiatr jest przechlapany....nie wiadomo jak sie ubrac ,slonce wyjdzie zza chmur to gorac,a jak zajdzie zawieje to zimno:/juz moja corka kicha:/i kaszle....
A tak poza tym to nudy na pudy w te wakacje nie jedziemy do kraju bo brzucho juz wielki i funuszy brak!
Co porabiacie z pociechamy w te wakacje?

reklama
Margaritta so ajm wejting :-D:-D:-D
jupi :cool2:

biola kurcze super,no!
widzę,że układa sie wsio,układa.Tak trzymac :-):-)
a mieszkanko tutaj czy w Pl ?

nooo wieje nieziemsko.
posiedziałam godzine na placu zabaw i fryzurka jak ta lala :baffled::-D

kurcze ten mój Matt nie reformowalny z tym pampersem.mówię do niego,że już jest duży i do kibelka czas,a on do mnie,że nie,że on jest mały,a duży to jest tata :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry