reklama

Mamy z Irlandii!!

dzien doberek,
a ja nie musze isc dzis do pracy, ale naprawde fajne uczucie:-D:-):cool2:, Asia wstala o 6.33_tak jak sie urodzila 9 mc-y temu, ale juz teraz spi z powrotem, pewnie 30 min i koniec spania bedzie, potem robimy przemeblowanie w mieszkaniu, zaczelam urzadzac pomalu Asi pokoj i trzeba zabrac kilka rzeczy od niej, juz kupilam naklejki i rozne inne gadzeety;-)
Asienka R - a moze to na zabki taka marudna? a przyjedziesz jutro z Ania?
biola - a ja *******a czytalam ze pracujesz i pisze czy mozesz przyjsc- chyba wczoraj juz troche zmeczona bylam, sorki, jak Ty bedziesz nadrabiac to pewnie ja bede w pracy w tym czasie:-(a sama rezygnujesz czy redukcja etatow?
Margaritta- zabieraj dziewczynki i przyjezdzaj jutro do centrum:tak::tak:
ok,uciekam na sniadania poki Asia spi,
milego dzionka:biggrin2::rolleyes2:

reklama
Margaritta, Tichonek, Justysia ja również życzę Wam wszystkiego najlepszego :)

Mała śpi jeszcze :szok:od wczoraj od 10.00 bez żadnej pobudki... Ciekawe dlaczego...Zaczynam się martwić bo to do niej nie podobne...

Asienka R- u nas z gornymi wlasnie bylo gorzej, Asia nie chciala butli, budzila sie w nocy z placzem, gryzla wszystko na potege, a dajesz jej nurofen u nas o wiele lepiej dziala niz calpol, albo polecem tez teetha w granulkach;-):-),szkoda ze nie bedziesz mogla:-(

Hej mamunie moja noc też była straszna mala obudzila sie o4rano i sobie gadała dalam jej mleka i siedzialam u niej na krzesle do 5 niby zasypiala jak wstalam to ryk zmienil mnie tata na rękach ja bujał nic nie dało wiec przyszla do nas do łóżka zasneła po półgodzinie.Ale co 7.30 pobudka my już po sniadanku i myślimy co robic na obiad....Julci wyniki moczu jeszcze nie przyszły...No i mamy nowego Prezydenta

Margaritta, Tichonku, Justys,Asienka
Abyście dalej szli przez życie,
trzymając się mocno za ręce,
Zawsze uśmiechnięci,
zawsze razem,
zawsze pewni swoich uczuć.
Niechaj los Wam sprzyja, niosąc powodzenie

Załączniki

• smieszne zdjecia.jpg
    smieszne zdjecia.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 31
Ostatnia edycja:
witam!
u nas nocka srednia,nie najgorsza anyway;-)
Asienka,Margaritta,Tichonek,Justysia-duuuuuuuzo milosci i kolejnych pieknych rocznic :tak:To sie zebralyscie normalnie..;)
Zobacz załącznik 261877
wiesienka-buziol ASI z okazji ukonczenia 9ciu miesiączków!
Sprzatam od rana bo masakra wszedzie;-)Mam nadzieje ze mala zaraz padnie:-)
A gdzie jest lubiczanka?:sorry2::dry:
Milego dnia!

Ostatnia edycja:
Margaritta,Tichonek,Justysia-oby każdy kolejny wspólny dzień był lepszy i piękniejszy od poprzedniego.Wszystkiego dobrego dla Was i wASZYCH PANÓW:)
Margaritta-a no wczoraj nawet komputerka nie włączałam,bo najpierw z J pojechaliśmy na shopping(kupiłam za małe spodnie-tzn.wcisnę na dupkę i nawet zapnę-jak wciągnę brzuch,ale wolałabym jednak swobodne ubieranie...ale tylko dlatego,że jak na złość akurat wczoraj nie sprawdzałam rozmiaru z metki tylko sugerowałam się wieszakiem:((()-każdy coś sobie zakupił i był zadowolony...potem zawoziliśmy dzieci na urodziny do znajomego...i tak jakoś zleciało
Madbebe-w normalnym dunnsie 3paki rajstopek są zawsze bez względu na sezon:)Przynajmniej w Thurles,limerick,clonmel:)
Tichonek-Marta nie ma komputerka i prosi o Twój nr(żebyście się dogadały w związku z jutrzejszym spotkankiem)
Kamcia-ja piłki nie oglądam,ale teraz jestem zmuszona,bo szef maniak każdy włącza i chcąc niechcąc zerkam...Chyba wygra holandia albo hiszpania-moim skromnym zdaniem...A mecz w którym Ghana przegrała był chyba najbardziej dramatycznym jaki kiedykolwiek oglądałam:)
Cholewka-koniec pisania-mama wzywana:(Miłego dnia

Wiesienko mnie też smutno, ale może innym razem:-). Miesiąc temu wyszły jej dolne a męczyła się okropnie, teraz widzę, że jest jeszcze gorzej:-(:-(:-(.
Madbebe tylko ja i Justysia mamy tę samą, a dziewczyny trochę dłuższy staż:-D;-)

reklama
Madbebe-jestem:)
Asieńko-Wam również wszystkiego dobrego i samych radosnych wspólnych dni:)
O mojej nocce może nie powuinnam się wypowiadać...ale widzę,że dużo Mam się musiało męczyć.No wiec Danielek postanowił o 3ciej wstać i stękać,jęczeć mruczeć i popłakiwać:((Co już myślałam,że usnął i odkładałam go-ryk i jęk:(((Przed 7mą z oczkami na zapałki nie wytrzymałam i czopek mu zafundowałam i usnął-na całe 45 minut:(((i tyle z mojego spanka...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry