wiesienka123
mama Asi
dzien doberek,
a ja nie musze isc dzis do pracy, ale naprawde fajne uczucie
:-)
, Asia wstala o 6.33_tak jak sie urodzila 9 mc-y temu, ale juz teraz spi z powrotem, pewnie 30 min i koniec spania bedzie, potem robimy przemeblowanie w mieszkaniu, zaczelam urzadzac pomalu Asi pokoj i trzeba zabrac kilka rzeczy od niej, juz kupilam naklejki i rozne inne gadzeety;-)
Asienka R - a moze to na zabki taka marudna? a przyjedziesz jutro z Ania?
biola - a ja *******a czytalam ze pracujesz i pisze czy mozesz przyjsc- chyba wczoraj juz troche zmeczona bylam, sorki, jak Ty bedziesz nadrabiac to pewnie ja bede w pracy w tym czasie:-(a sama rezygnujesz czy redukcja etatow?
Margaritta- zabieraj dziewczynki i przyjezdzaj jutro do centrum

ok,uciekam na sniadania poki Asia spi,
milego dzionka

a ja nie musze isc dzis do pracy, ale naprawde fajne uczucie
:-)
, Asia wstala o 6.33_tak jak sie urodzila 9 mc-y temu, ale juz teraz spi z powrotem, pewnie 30 min i koniec spania bedzie, potem robimy przemeblowanie w mieszkaniu, zaczelam urzadzac pomalu Asi pokoj i trzeba zabrac kilka rzeczy od niej, juz kupilam naklejki i rozne inne gadzeety;-)Asienka R - a moze to na zabki taka marudna? a przyjedziesz jutro z Ania?
biola - a ja *******a czytalam ze pracujesz i pisze czy mozesz przyjsc- chyba wczoraj juz troche zmeczona bylam, sorki, jak Ty bedziesz nadrabiac to pewnie ja bede w pracy w tym czasie:-(a sama rezygnujesz czy redukcja etatow?
Margaritta- zabieraj dziewczynki i przyjezdzaj jutro do centrum

ok,uciekam na sniadania poki Asia spi,
milego dzionka

od wczoraj od 10.00 bez żadnej pobudki... Ciekawe dlaczego...Zaczynam się martwić bo to do niej nie podobne...