reklama

Mamy z Irlandii!!

Hejoo:-)czemu te noce są takie krótkie:confused: wczoraj z Zuzią wróciłyśmy wery lejt do domku jakoś porządnie po północy...Agusiek imprezka przednia :tak: oby więcej takich ;-)
Margaritta,Tichonek,Justysia,Asieńka wszystkiego najlepszego oby jak najwięcej szczęśliwych rocznic :-):-):-):-)

reklama
Asienka R- nie chce Cie martwic ale podobno z gornymi jest gorzej i u nas niestety sie to sprawdzilo,a co najgorsze jedna wyszla troche i stanela dopiero za jakis czas ruszyla:-(, zycze spokojnych nocek i zeby ze zabki szybko wyszly:-),
DLA WSZYSTKICH MAMUSIEK KTORE DZIS NIE SPALY DOBRZE - PAMIETAJCIE KOBIETKI PO TAKICH CIEZKICH NOCKACH PRZYCHODZA DOBRE:tak::-D

Asienka R- nie chce Cie martwic ale podobno z gornymi jest gorzej i u nas niestety sie to sprawdzilo,a co najgorsze jedna wyszla troche i stanela dopiero za jakis czas ruszyla:-(, zycze spokojnych nocek i zeby ze zabki szybko wyszly:-),
DLA WSZYSTKICH MAMUSIEK KTORE DZIS NIE SPALY DOBRZE - PAMIETAJCIE KOBIETKI PO TAKICH CIEZKICH NOCKACH PRZYCHODZA DOBRE:tak::-D
oby:/

Witam się:-)
Wiesienko dla Twojej Asi wszystkiego najsłodszego i najbardziej kolorowego:tak:
Asienko_r.Justysiu z okazji bawełnianej oraz Margaritto z okazji koronkowej :szok:rocznicy,wszystkiego najlepszego i duuuużo miłości:tak:
1067780c6mci34s8t.gif

...Ja mam skórzaną:happy2:
Lubiczanko,no ładnie,tak sobie wyrzuciłaś mój numer po spotkaniu w Limerick:dry::-D
Teraz idę zupkę mleczną wcinać:-p,później napiszę numer bo nie pamiętam:zawstydzona/y:a mój syn głodny:sorry2:Już widzę jak on je tę zupę:baffled:
P pojechał na ściąganie szwów:baffled:

witam i ja :-)
Asieńka, Margaritta, Tichonek, Justysia - wszystkiego dobrego, samych słonecznych dni w Waszych związkach
Mamom ząbkujących dzieci - duuuuużo cierpliwości
Agusiek - dzięki za imprezkę i specjalnie jedzonko tylko dla mnie ;-) kochana jesteś
a ja sobie oglądam TVN24 - za 3 minuty oficjalne wyniki... :tak:

Madbebe tylko ja i Justysia mamy tę samą, a dziewczyny trochę dłuższy staż:-D;-)
;-)wiem,wiem:tak:Mialam na mysli ze ten sam miesiac i do tego 5go;-)

lubiczanka
-to ja nie wiem,bo u nas niet,choc tylko w jednym dunnsie sprawdzalam-zostaly 2;-)
Posprzatane,moge przysiasc na chwile...Jeszcze prasowania kupa:szok:;-)
mala znowu upodobala sobie spanie na brzuszku..Poza tym zaczelo sie pelzanie i smiga juz jak przecinak.Jest wszedzie;-)najczesciej tam gdzie nie powinna;-):-D

dzien dobry

dziękuje baaardzo dziewczynki za zyczenia :tak: milusio ,ze uhhh...

My świetowaliśmy sobie wczoraj :rolleyes2: bo dzis G w pracy...wróci to się coś pomyśłi jeszcze:-D

I dla Tichonkowej, asienki i dla Justysi mnóstwa miłości ,szacunku i wyrozumiałości na dalsze wspólne lata...;-) Zobacz załącznik 261955

Tichonkowa a zes musiała dodać ktora nie :dry::-D:-D zatem dziś koronki w ruch :rolleyes2: a u Ciebie skóra wrrrrrr:cool2:

reklama
U nas problem nadal z jedzeniem, ale nie marudzi tylko jakaś taka cichutka się zrobiła i tylko tulić się chce. Jak ulubionych rzeczy nie je to już nie jest dobrze:no::-(:-(. Dziąseł posmarować nie da, wyrywa się.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry