reklama

Mamy z Irlandii!!

gastone no wiesz co!!!napewno nie każda z nas śliedzi twój suwaczek i czeka na pierwsze fotki twoich córeczek:))))tyle ze mam tyle problemów na głowie ze tylko czytam a odnieśc sie nie moge,a ciebie rozumiem,pewnie ledwo chodzisz i nic ci sie nie chce:/:/

reklama
Gastoneczko kochana!! Ja tez o Tobie pamietam...zawsze i wszedzie!! Czesto mysle o Tobie...nie moge sie doczekac dziewczynek. Strasznie Ci wspolczuje tego stanu ducha i fizycznej niemocy....nawet trudno mi to sobie wyobrazic. Kiedy spodziewasz sie coreczek? W sensie...masz zaplanowane cc czy cos? Trzymaj sie dzielnie!!! Sciskam Cie bardzo mocno!!:-)

No a u nas moja Mama zabrala sie za oczyszczanie wszystkich szafeczek w kuchni...hehe...nie bede jej powstrzymywac...a co!
Dostalam tez miesko..mmmm....uwielbiam takie dostawy!!:-D

No nic...ide na drinka...dzis polewamy zubroweczke z soczkiem jabluszkowym! Jummiiii:-):-):-):tak:

4f47c7b241.jpgObraz 017.jpgtichonku udało mi sie:-)zaraz pokombinuje z bratanicą:tak:
udało sie

Ostatnia edycja:
Gastoneczko kochana!! Ja tez o Tobie pamietam...zawsze i wszedzie!! Czesto mysle o Tobie...nie moge sie doczekac dziewczynek. Strasznie Ci wspolczuje tego stanu ducha i fizycznej niemocy....nawet trudno mi to sobie wyobrazic. Kiedy spodziewasz sie coreczek? W sensie...masz zaplanowane cc czy cos? Trzymaj sie dzielnie!!! Sciskam Cie bardzo mocno!!:-)

No a u nas moja Mama zabrala sie za oczyszczanie wszystkich szafeczek w kuchni...hehe...nie bede jej powstrzymywac...a co!
Dostalam tez miesko..mmmm....uwielbiam takie dostawy!!:-D

No nic...ide na drinka...dzis polewamy zubroweczke z soczkiem jabluszkowym! Jummiiii:-):-):-):tak:

Misia dziwuszek spodziewam sie w przeciagu przyszlych 3 tygodni,a na ostatniej wizycie nawet nie pytalam o termin bo dali jakiegos mlodego lekarza, ktremu to ja powiedzialam ze glowka jednego z dziecka jest na gorze,bo zrobil mi maly scan i wogole nie wiedzial co robi..jak sie nazywa i gdzie jest,wiec chcialam stamtad wyjsc jak najszybciej.Ale mam nadzieje ze w pon trafie na jednego z moich lekarzy i w koncuu dowiem sie kiedy beda mnie cieli..

Witam laseczki

Anieczka chyba trzeba włączyć kierunkowskaz. Co wam sie jakas impra szykuje ze tak o alkoholach mówicie??:) A na moja propozycje wakacji w Galway nie raczysz odpowiedziec:)??

no przecie mówię od jakiegoś czasu,że grilla jutro urządzam i że Margaritta będzie u mnie :tak:
A i nawet zapraszałam kto chce wpaśc niech wpada ;-)
Choc pewnie grill będzie stał pod parasolem i kopcił jak się pogoda nie poprawi :baffled:
a co do przyjazdu to nie wiem,wiem,że w przyszłym tygodniu jest kuter wypożyczony z Galway,ale nie wiem czy mój M się zdecydował.
Na 31 lipca jesteśmy zaproszeni do Tuam na urodzinki tak więc dam znac jak coś będzie wiadomo.

didi dzięki za odpowiedź,będę włączała migacza just in case :-D

idę sobie farbę nakładac na włosy,ale tak mi się nie chce :no::baffled:

moj P tez ma grilla jutro wlanahc..haha..oby chociaz nie padalo

laski wstawilam zdjecia Ewulca na Nk..wystepuje w roli Pepy pig..hahaha..piekniejszej Pepy to niewidzialam :)

reklama
anineczko nie przesadzaj!!!!:tak::dry:

dzieciaki popadały więc w końcu luz!!!:-)az sie boje nocki:baffled:wiecie co mój szef powiedział rano jak zobaczył mnie nieprzytomną????zebym małemu dodała whyski do butli:szok::szok::szok::szok::szok::baffled::baffled::baffled:powiedziałam mu ze niech on swoim wnukom daje a ja sie pomęcze:dry::tak:

tichonkowa chyba siły zbiera na nocne igraszki:rolleyes::dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry