reklama

Mamy z Irlandii!!

witam:-)

moje dziecię odsypia 2 nocki i jeszcze smacznie chrapie:szok:dodam ze pobudka była tylko raz o 3:tak:wyspałam sie za te 2 nocki tylko łeb pęka:baffled:cisnienie wysokie chyba po wczorajszym martini:zawstydzona/y:anineczko czyżbyśmy razem piły???zostało mi jeszcze na dzisiaj:-pa numer to ja nosze 12:baffled::baffled::baffled::baffled:

crazy girl po lewej to Danielek lubiczanki:-)

reklama
witam
Marta-gdzie mój Danielek?
Anineczko-hmmmm...ja też noszę 12kę-Marta-nie wiem jaką Ty,ale coś nie wydaje mi się:/A ostatnio właśnie zakupiłam dżinsy 10kę,w które leeeedwo co dupsko wepchałam:(
Marta-skoro Ty na 5ty miesiąc wyglądasz,to ja się do porodu chyba szykuję;)
Gastone-wytrwałości Ci życzę.Wcale się nie dziwię,że hormony dasją Ci się we znaki...ale faktycznie już wkrótce Dziewczynki będą z Wami i wszystko wróci do normy(albo właściwie się poprzewraca do góry nogami-ale tak pozytywnie).Do tego czasu trzymaj się dzielnie i...Niech moc będzie z Tobą:)
misia,Marta-żartujecie z tym whisky???
Asieńko-Anulka dochodzi chyba do swojej normy:)
Anineczko-jak dobrze pójdzie,to może i my się wprosimy-z tym,że w niedzielę:)))Tylko troszkę bigochu nam zostawcie:)))
uciekam-trzeba wykorzystać,że Młody śpi:)Całe szczęście,że obiadu robić nie muszę(wczoraj robiłam faszerowanego kuraka i pół zostało)...Miłego dnia dla Was

Witam Dziewczynki:)
Gastone - nikt o Tobie nie zapomniał - ty jesteś przecież naszym "rodzynkiem" - bliźniakową mamą:)
MartaF - ja też już słyszałam o whisky do mleka na lepsze spanie... bez komentarza
Madbebe - ciebie chyba nie rozłożyło na dobre??? zdrówka:)
Didi - twoja Pepa Pig jest boska - a po co jej narzędzia Boba the Builder'a???
Anineczka - ja tam się nie wypowiadam na temat rozmiaru - przed przyjazdem do IE size 6, a teraz... dół 10-12, góra - 8
Asieńka - no widzisz - dawna Ania wróciła:)
uciekam położyć małego, bo coś mi marudzić zaczyna...

lubiczanka 2 strony wcześniej wrzuciłam fotki naszych szkrabów i bratanicy:))) a co do rozmiaru to pamiętasz jak ostatnio pytałaś mnie co napchałam pod bluze???:dry::baffled:

Lubiczanko, Andzulina a no wróciła:-D:-D:-D

Właśnie próbuje śliniak ściągnąć i znowu powywalała wszystko z łóżeczka:-D, łącznie z poduszką i kocem:-D:-D:-D, moja rozrabiara:-):tak:. U nas chyba zaraz lunie:no::wściekła/y:

Marta no mam, a jej ulubiona zabawka ostatnio to ręcznik papierowy:-) i ściąganie z półki łyżeczek i miarek do mleka. Jak wrócimy to chyba czas pomyśleć o wyższej półce, leki już dawno pochowałam, a jej kosmetyki chyba do łazienki wyniosę:-). W laptopie wyrwała dwa razy prawego ctrla i już nic nie da się z nim zrobić:baffled:

dobry!
andzulina-nieeee,chyba juz wtchodze na prosta z tym chorobskiem;-)dalej pluje i smarkam na zielono,ale to znak ze sie oczyszcza:tak:troche jeszcze nos zatkany i w glowie szumi,ale mam nadzieje ze w pn.bedzie juz OK.
Ja tez wczoraj walczylam z miechem;-)17kg musialam pociac i pomrozic..i oczywiscie nie omieszkalam watrobki skosztowac;-)mniaaammm:-D
gastone-ja tez oczywiscie mysle o Tobie codziennie i nie moge sie juz doczekac tych Twoich dziewczynek!duuuzo sil Ci zycze.Juz niedlugo:tak:;-)
Jedziemy dzis zrobic malej zdjecie,bo A. dal sie namowic na jakas 'promocje' w dunnsie.Mam nadzieje ze te rajstopki nieszczesne tam znajde
anineczko,Margaritta-udanego grillowania,drinkowania itp. Oby pogoda dopisala!

reklama
Hejooo:-) Wy dziewczyny chyba sobie jaja robicie z tymi rozmiarami:confused2: 10 to moje marzenie jak zejdę na 12 to już będę w części szczęśliwa :tak: na dzień dzisiejszy mam 14:baffled: a jeżeli chodzi o górę to przez moje cyce jak trafię na bluzkę z guzikami to nawet się w 16 nie mieszczę:eek::oo2::oo: na dzien dzisiejszy mam nadprogramowe jakieś 15 kg:-(:baffled: a wy mi tu z 10-12 będziecie wyjeżdżać że to źle:angry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry