Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam.Angel CareJa planuję zakup niani z monitorem oddechu, czy któras z Was ma/miała coś podobnego i może podzielić się swoja opinią??

Magdalenko cena zabójcza,ale jest taniej niż w Polsceanineczka, ja właśnie myślę o tej Angel Care. Lepiej żeby nie musiała się sprawdzać, ale warto chyba mieć takie urządzenie w domu. Cena jest trochę zabójcza, ale w porównaniu do tego przed czym może uchronić to urządzenie, to żadne pieniądze...
Jak perypetie z pracodawcą?? Powiem Ci, że moja koleżanka była w podobnej sytuacji, chyba nawet o tym wspominałam. Nie wróciła do pracy po urlopie macierzyńskim i szef chciał jej wypisać p45 z datą rozpoczęcia maternity benefit, a co za tym idzie-chciał uniknąć płacenia za urlop. Ona postanowiła walczyć i zgłosiła to (ale szczerze mówiac, nie wiem do jakich instytucji, mogę się dowiedzieć), a po kilku tygodniach dostała od pracodawcy czek z pieniążkami za urlop. no i p45 jest z datą zakończenia MB. Facet wystraszył się na tyle, ze nawet nie było żadnej sprawy w sądzie, ani żadnej konfrontacji. Trzymam kciuki żeby i Tobie się udało.