• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam wieczornie...
Ewelcia-a tak jakoś czasem musi mnie najść żeby było lepiej:/No i niestety nie przyjedziemy,bo J obiecał koledze,że mu pokibicuje na motocrosie:/
Monidan-zapodaj orzeszka-mniaaam
A moje dzieci już daaaaaaaaaaaawno śpią-fajnie tak wrócić z pracy i domek oporządzony zastać:)))Uciekam,bo niejaki J się mnie doszukuje
Tichonek-tulkam,nie smutaj się:)))

reklama
witam i zaraz znikam:tak:;-),
Asia poki co spi ladnie, troche jakis katar dopadl ja i kaszel lekki, ale natarlam nozki, karvol tez zapodany i spi, oby cala noc:-). U mnie znajomi byli fajnie tak pogadac wieczorkiem,Asia chyba wiedziala ze sa goście i taka grzeczna:-D, uciekam jutro do pracy, ale tylko do 12, jupiii:rofl2::laugh2:

Witam laseczki:)

Anieczka L leci w poniedzialek wieczór wiec go odwioze i jestem wolna , wiec jak bede miala off to kto przygarnie kropka?:)
Nie ma to jak Nospa mi zawsze pomaga.
Anieczko dzięki za podpowiedz z suwaczkiem, wpisalam date a tu patrze wow 4 lata jestem juz na forum!!:)

Lubiczanko kawałami sypiesz ale sie uśmiałąm:)

Kasiun Kochana napisz mi cos wiecej bo po twoim poscie rozmarzylam sie odnosnie Alicante, jakie sa jeszcze atrakcje (np aquapark) w okolicy moze mi cos polecisz?:))

Gastone miło sie czyta twoje posty , ciesze sie że sobie dobrze radzicie i powodzenia życze z maluszkami:))

Madbebe biedna to fakt bez neta ciekawe kiedy sie odezwie?:)

Misia fajne zdjecia z wesela i ty jaka lacha!! Nie szalej tak z fryzem bo Cie dzieci nie poznaja:)

Ewelcia to niezle tam macie atrakcje z chęcia bym kiedys przyjechala na taki wyscig hihi tylko daj wczesniej znac(tak wogóle to ile sie do was z Galway jedzie?)

a ja teraz relaks dzien był busy owszem ale napiwki wpadly z czego sie ciesze(juz składam na hotel w Hiszpani:), poza tym mialam miec tylko sobote wolna, ale skasowali nam kolacje w niedziele i usmiechnełam sie do menagerki i mi dala niedziele wolna juuuuupiii wiec juz ustalilismy ze jedziemy do północnej irlandii na weekend ale sie ciesze no i wtedy spokojnie L sobie niech leci w pon do PL na tydzien:)

buzaki
Kamciu Galway, odpisuje dopiero teraz bo bylam busy troszeczke i do tego jeszcze pojechalam zmoknac do Galway hihi wrocilam niedawno wiec padam po calym dniu. Sama rozmarzylam sie na mysl, ze jedziesz i bedziesz sobie w Alicante. Ja nie moge Ci zbyt wiele na temat tego miejsca powiedziec, gdyz bylam tam jeden dzien. Moje mini wczasy byly w Benidorm, a do Alicante pojechalam sobie jednego dnia na wycieczke i do tego z moim szczesciem padalo tam troszku, gdzie w tym czasie w Irlandii byly upaly. Szlag!!!!A do tego bylam juz z mala fasoleczka w brzuszku o czym jeszcze nie wiedzialam. Wiec moglabym Ci jedynie wiecej powiedziec na temat Benidorm.
Alicante to po prostu duze, bardzo nowoczesne miasto. Ze wspanialymi sklepami(uff czemu ja niejestem bogata).I wszedzie mnostwo palemek. ach chcialabym tam wrocic.
przesylam Ci linki jakie znalazlam i bloga osoby, kt opisuje tam potrzebne informacje.moze Ci sie przyda.
Hiszpanie malo mowia po angielsku, bynajmniej ja sie sie z tym spotkalam u Ciebie moze byc inaczej.
Moja Mala spi, ale plakusia co chwile bo ten katar ja meczy. nigdzie tego karwolu czy tak to sie pisz? nie moglam znalezc. spadam nyny bo jutro z rana z wozu a do tego ta okropna pogoda, pomocy!!!!

Alicante City - Local Travel Information and City Guide
Alicante - Hiszpania - O blogu... - Blog Stalica.info

Ostatnia edycja:
Hejka
(...) no wlasnie ja miedzy innymi tez oblalam przez lusterka..wydawalo mis ei ze duuzo patrze i czesto ale na egzaminatorki bylo zamalo..no i naduzywalam sprzegla...( bo ja hamuje sprzeglo i dopiero hamulec) , zasygnalizowalam ominiecie przeszkody( autobus) ale niebylo nikogo za mna wiec juz blad.., na rondzie wyjechalam az czulams ie pewneij..a mialam wedlug instruktora wczesniej okazje wjechac na rondo wiec kolejny blad...i jeszcze kilka ale juz nie pamietam. (...)
Didi - jak to nadużywałaś sprzęgła? hmm..mnie tez tak uczono, że przy hamowaniu sprzęgło..ale wtedy gdy będziesz stawać żeby nie zgasło auto (teraz daję luz ;-)) a już wiem - chyba, że Ty przy każdym hamowaniu? Ale z tym busem to nie kumam - to trzeba sygnalizować tylko gdy ktoś jest z tyłu :szok: dziwne jakieś.. :eek:
Kasiun - ja dokładnie tak samo robię - przekładam mojego bejbika gdy uśnie..a chciałabym by sam usypiał..pamiętam jak moja najmłodsza siorka zasypiała sama w łóżeczku..pielucha w rękę i ona się nią bawiła nucąc sobie do snu..:happy:
Renni - aż sprawdziłam - 2004 :tak: Zapisałam się przy grunwaldzkim i na pierwszej jeździe jechałam przez most Grunwaldzki..ale miałam stracha jak jechałam pandą pomiędzy tramwajem a tirem :szok: ale przeżyłam :-D Potem dokupiłam jazdy przy PKS-ie - tam jest superowy instruktor! Po jednej godzinie miałam tyle informacji co po 20tu z tamtym z Grunwaldu :eek: no i w końcu miałam bliżej na tereny egzaminacyjne, więc trasy znałam niemal na pamięć :-D a Ty?
Wilwia - niezły pomysł! Za rok chyba też wykombinuję z bitą bo z tą masą cukrową to jest straszna zabawa..wałkowanie, koloryzowanie..grrr..
Kamcia - wbijaj do Clonmel :tak:
Ewelcia - wyścig świń :szok: szkoda, że tak daleko..bo bym się skusiła..:-p a Ty jedziesz na tą imprezę? To nam chociaż opowiesz :-D

witam
no i chyba jesnien juz zaczyna nas witac
co za pogoda wrr

P pojechal do pracy a ja mam nerwa..bo znowu jestesmy o jednym autku i jestem uziemiona i uzalezniona od niego kiedy wroci z pracy...smutno mi ze musze prosic sie o wlasny sammochod..:(

Dzień dobry
witam Was z brzydką pogodą,ale za to z jakim uśmiechem na buzce:)
Nie będę się rozpisywać,bo moje dziecię najmłodsze robi sobie wyścig z reksiem po"salonie"
Didi-no współczuję braku autka:(Jak długo będziesz uziemiona?
Miłego dnia i do potem:)

dziendoberek, i my sie witamy dzis rychlooooooo, juz nawet nie pamietam kiedy ostatni raz wstalam o 7, mloda dzis uslyszala jak wstalam i zeszlam do kuchni uszykowac M kanapke do pracy, noooo i stwierdzila ze ona juz nie chce spac.
Faktycznie dziewczynki pogoda do dupy,gdy sie obudzilam pomyslalam ze juz mamy listopad , chociaz teraz widze kawalek niebieskiego nieba nooo ale ten wiatr...brrr
No nic to lece do mych gierek.

Witam!

didi
nikt nie mowil, ze bedzie latwo tu zdac. Mowilam Ci, ze tu czepiaja sie wszystkiego. Jak cos omijasz,to musisz zasygnalizowac,niezaleznie czy ktos jest za Toba czy nie. Nawet nie ma tego wypisanego w ksiazce, masz sygnalizowac i tyle. Wiec nie rozumiem czemu masz to jako blad. Do tego powinnas sie odwolac. Hamowac...no hamujesz tylko hamulcem, ale jak auto jest juz bliskie zatrzymania(bo masz zamiar stanac), to wtedy sprzeglo i hamulec.W lusterka musisz praktycznie ciagle patrzec na egzaminie,sama to pamietam.Powiedz...z kim Ty uczysz sie jezdzic?Bo jesli z jakims Polakiem,to polecam Ci w dalszym ciagu Irlandczyka,niezleznie od Twojego poziomu jezyka.Oni wszyscy sie tam znaja...wiesz....to tez wtedy jest na plus dla Ciebie.Poza tym Irlandzki instruktor wie,na co zwracaja uwage dokladnie na egzaminie.Eh, no nie wiem.W kazdym razie zycze Ci powodzenia nastepnym razem.Jestes juz bogatsza w doswiadczenie o jeden egzamin, wiec za tym drugim razem wierze, ze Ci sie uda!

Wczoraj mialam M w domu, wiec dzien zaliczam do udanych. A dzis zupelnie zadnych perspektyw, wiec ide narazie napic sie kawki. Milego dnia!

Lubiczanko..nie wiem jak dlugo bede uziemniona ale chyba taaak dlugo az P autka nie kupi a jak narazie kasy brak na nie

Larcia.. tak tu jest w ichinych przepisach jesli nie ma nikogo za Toba to niesygnalizujesz skretu i wyprzedzenia przeszkody.. a ja omijalam autobus i niekogo za mna nie bylo a dalam kierunek i bachh..blad.. co do odwolywania to juz zapozno chyba...jezdzic juz z instruktorem nie bede( kasa) bo wiem o co chodzi sama pocwicze jeszcze luk ..

reklama
Bry:-)
Albo może lepiej brrrrr:-):dry:Co tak targa jak w listopadzie?:baffled:
Słońce to u nas jest,ciepełko też (jak na razie) ale wieje straszennie:sorry2:
Mój młodszy jeszcze tnie komara,starszy już wybył do pracy,cisza i spokój:tak:
Wiecie co?Dostałam dziś list z departamentu do spraw dzieci:sorry2:Proponują mi free pre-school:eek:Się obudzili:-D:-DJakby człowiek sam nie pokopał,nie poszukał to nic by nie wiedział:no:Teraz jak Radek pół roku do przedszkola chodził,do szkoły idzie to oni mi przysyłają list z taka propozycją:sorry2:
A propos szkoły...bidon i jakiś plecaczek muszę w ten weekend zakupić:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry