• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

tichonek-ja do szkoły dzieciakom zakupowałam sukcesywnie wszystko od gumki do mazania po mundurek od lipca-przynajmniej nie był to jednorazowy koszt:)))Choć np.we wrześniu-na początku zawsze są promocje na ubrania do szkoły-koszule,spodnie itp,więc z pewnością jeszcze nabędę parę rzeczy na zapas:)A faktycznie się spieszyli z tym darmowym przedszkolem-brawo dla nich:/

reklama
lubiczanko,ale ja nic więcej nie potrzebuję poza bidonem,jakimś lunchboxem i plecaczkiem:sorry2:Mundurków w "naszej"szkole nie ma więc odpadł jeden wydatek:tak:No i przyborów szkolnych też nie kupuję:sorry2:
Dwie szare koszule i dwie pary szarych spodni kupiłam już wcześniej,jak Radek do innej szkoły miał iść,ale skoro przenieśliśmy go to nie muszę dokupować reszty:-D

No i ja się witam
U nas jak chmury zawisły wczoraj to do dzisiaj wiszą, tyle że wczoraj padało a dzisiaj nie... jeszcze...:sorry2::dry:. Anuśce wychodzą kolejne zęby, w nocy płacze i rzuca się na śpiocha po łóżku. Także dzisiaj niewyspani jesteśmy oboje z M. A od rana piszczy, bo nie chce siedzieć w łóżeczku. Kawkę sobie zapodałam, może się obudzę, bo jeszcze ta pogoda...

Tichonku lepiej późno niż wcale:-D:-D:-D:rofl2:, joke

Miłego dnia

Joann ja ide na ten wyscig swin,a co! ja tam mam z pol godzinki drogi spacerkiem.
Mam nadzieje ze jednak deszcz nie bedzie padal.
Didi tym razem napewno dasz rade:)bedziemy trzymaly za Ciebie kciuki.
Tichonkum:-D mnie tez czasami jakies listy z opoznieniem przysylaja.
Lubiczanko siwetnie ze dzis masz juz lepszy humorek :)
szkoda ze nie mozecie przyjechac:(

U nas zimno,buro i ponuro...co chwile cos kropi i wieje okropnie.
Nie wiem jak ja z mlodym wytrzymam w domu przez caly dzien:baffled:............

dziewczyny spytam z ciekawosci ile godzin sPIA wasze dzieci na dobe?

Hej,
dziewczyny czytalyscie to Onet.pl Wiadomości
Masakra!Dzielny tatus!

Joann- u mnie to wygladalo tak, testy wkulam wiec poszlo jak po maselku, a potem sobie wykupilam jazdy i jezdzilam praktycznie po calym Wroclawiu, ale najwiecej w okolicach tam gdzie egzaminuja (jak ta dzielnica sie nazywa bo zapomnialam)wiesz tam za hubami.
Ja to sie balam na zwierzynieckim przy tramwaju jechac, bo tam strasznie wasko jest, przynajmniej dla poczatkujacego kierowcy.
Uczylam sie jezdzic na punto i uno a zdawalam na nissanie-micra, to byl 98r w liceum wtedy bylam.

ewelcia-moja 12
Milego dnia laski.

Ostatnia edycja:
lubiczanko,ale ja nic więcej nie potrzebuję poza bidonem,jakimś lunchboxem i plecaczkiem:sorry2:Mundurków w "naszej"szkole nie ma więc odpadł jeden wydatek:tak:No i przyborów szkolnych też nie kupuję:sorry2:
Dwie szare koszule i dwie pary szarych spodni kupiłam już wcześniej,jak Radek do innej szkoły miał iść,ale skoro przenieśliśmy go to nie muszę dokupować reszty:-D
Takiej to dobrze:)A dlaczego przyborów nie kupujesz?Bo my płacimy 30e na dzień dobry właśnie na przybory,ale i tak piórnik z wyposażeniem musi być:/
Ewelcia-no mi też przykro-te świnki brzmią prześmiesznie i chciałabym to zobaczyć.Mam nadzieję,że Wam pogoda dopisze:)

My płacimy 50 Euro więc pewnie dlatego piórnika nie musi być:-D...A może musi?:eek:
Nie no,informację dostałam,że żadnych przyborów nie musi dziecko mieć,Anineczko help,jak to u Was jest?To ta sama szkoła więc i zasady te same:tak:
Renni,nieźle:szok:
Ja wczoraj oglądałam Interwencję i był reportaż o tym: Stargard: 2,5-letni chłopiec zjadł "kreta" w Netto. Jest ciężko poparzony - 22 kwietnia 2010
To już dawniejsze sprawa,ale teraz było o tym co się z tym chłopcem dzieje:sorry2:Na szczęście wraca do zdrowia i zaczyna jeść łyżeczką,do tej pory tylko sonda:-(
...A ten chłopczyk 6-letni co zjadł muchomora:szok:Wątrobę mu przeszczepili:szok:Masakra co się dzieje...
Ewelcia,mój jeszcze śpi,więc będzie ponad 11 godzin:sorry2:
Ale zwykle (jak np.przedszkole było) to spał 10:tak:bez przerwy,nawet na siusiu:happy:Sika dopiero po przebudzeniu a i tak nie od razu tylko po jakiś 30 minutach:szok:Ja nie wiem jak on tak wytrzymuje,ja tylko oko otworzę już na klopie siedzę:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Tichonek-masakra na maxa.Tylko jak jeszcze mogę dopuścić do siebie myśl o 6latku,który sam za dom poszedł,to gdzie do ciężkiego grzmota byli rodzice 2.5latka???ech ci ludzie:(((zero wyobrazni-albo też jej za dużo.a z tym piórnikiem to pewnie masz rację.Z resztą po co dodatkowy bagaż dla młodych plecków jak wszystko w szkole będzie na miejscu:)))
Renni-dobrze,że tatuś zachował trzezwość umysłu-a jakby tak stał i patrzył jak wryty;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry