Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

...Ale się wykaraskał,ale ponoć co bólu przeżył to masakra.Lekarz tłumaczył,że tak jakby się ktoś wrzącej herbaty napił i to jest ból przez jakiś moment,a on taki ból czuł tygodniami
Podejrzewam,że w śpiączkę farmakologiczną go wprowadzili bo kto bu to wytrzymał
:-)A dziękować,dziękowaćTichonek co to za szkola,ze nie musisz kupowac swojemu 4latkowi mundurka??Pierwszy raz cos takiego slysze.Fajnie, bo slyszalam, ze one sa drogie.
Przystojniak z tego Twojego Radka.

Niedługo potem już wychodziliśmy z pokoju i zasypiał sam.Niestety około 3 roku życia pojawiły się lęki nocne i chciał spać tylko z nami,ale to trwało około 4 miesięcy i wreszcie przełom:-).Teraz bajka na dobranoc,lampka zaświecona,wychodzimy i zasypia sam

Spoko Larcia. I na to,ze dzis nie przybedziesz i na to, ze wlecisz w przyszlym tygodniu.To juz nie przeszkadzam w odkurzaniuKasiun dziekuje za zaproszenie, ale dzis na dalsze wyprawy jakos nie mam zapalu.Moze w przyszlym tyg,co Ty na to?
Moje dziecko juz po kapieli, a teraz sie chyba wezme za odkurzenie auta poki nie pada.
Moja tez pada, ale musze ja pobujac. Lezy na lozku na podusi a ja wykonuje ruchy uciskanie i odciskanie lozka i usypia. POtem przenosze ja do lozeczka., W gre narazie nie wchodzi, ze moja by troche poplakala. Niestety by dluuuuuuugo plakala a i tak by nie usnela.Juz odkurzylam i wlasnie zaczelo padac :-)
U Nas Amanda od zawsze spi sama. Kiedys tylko odkladalismy ja do lozeczka i wychodzilismy. Troche placzu, ale wkoncu usypiala sama. Potem bylo juz bez placzu. Teraz niestety trzeba przy Niej lezec az usnie. Ale trwa to tylko 5 sekundek he, bo jest juz taka padnieta o 8(nie ma drzemki),ze usypia odrazu jak poczuje poduszke. Spi sama. No chyba,ze M wyjezdza na pare dni, to wtedy biore ja do siebie i spimy razem. Bo ja sama spac nie lubie![]()