• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

Hejooo laski :-) witam się z Wami dalej obolała no nie wiem kiedy mi ta szyja puści :no: Zuzka właśnie zasnęła po obiadku więc muszę lecieć zrobić obiadek dla mnie i W to się napisałam :sorry2::sorry2::sorry2:
Misia kurcze jakiego ty wyrozumiałego męża masz :tak: mój to już przy tej długości co mam teraz kręcił nosem że za krótko:sorry2: a z chęcią bym je jeszcze ścięła:tak:
Ewelcia dzielna dziewczynka byłaś i jesteś współczuję przejść z dzieciństwa całe szczęście że wszystko ułożyło się po jak najlepszej myśli :tak::tak::tak:

reklama
Ewelcia-traumatyczne zdarzenie.dobrze,że chłopak ma taką rezolutną siostrę-Ciebie:)
Misia-HMMMMM...a skąd taki pomysł na fryza?
Pauletta-faktycznie śliśniuchny suwaczek:)no i niech ten ból wreszcie przejdzie do historii:/

Helol :-)
Rzadko Was odwiedzam i na pewno nie nadrobie zaleglosci :zawstydzona/y: Wrocilam do pracy i mam zawrol glowy :baffled:

Mam do Was serdeczna prosbe. Bede potrzebowala opiekunki do mojego Niunia, od polowy wrzesnia w kazdy piatek, na 5-7h. Jezeli znacie kogos godnego polecenia, kto by chcial dorobic, to prosze napiszcie mi na priv.

Pozdrawiam :happy2:

Witam!
Ja sie zrobiłam zakupy, wychodziłam z domu oczywiscie lało, a jak wracałam było tak gorąco ze w krótkim rekawku szłam tzn jechałam, bo ja na nogach odkąd mamy nasza Big Ti nie chodze :rofl2:
Dzis ostatni dzien z mamą, jutro juz wraca do Pl :-( chlip chlip

Kasiun? jak sie czuje Molly? moze ja tez cie odwiedze w przyszłym tygodniu razem z larcia :tak:
Ewelcia, moja Emcia spi 14h na dobe, a Eryk 11
zasypiaja sami w swoich pokojach, z wyjątkiem drzemki Emmy w dzien, pozmienialo jej sie i zasypia w wozku :baffled:
zmykam do dzieci, do nastepnego pa

Hej Dziewczynki
Ja standardowo tylko na chwilke.
melduje, ze zyje i mam sie prawie dobrze:sorry2:
Latwo nie jest. Srednio sie moge pozbierac po wyjezdzie moich rodzicow:-( Czasu i checi na rozrywke (w tym i forum) brak:zawstydzona/y:
Odkad wyjechali Julek mniej spi, wiecej placze, najchetniej przy cycku albo na rekach by siedzial...
Ada tez ma humory i czasem ciezko ja ulaskawic...
A. w sumie mi duzo pomaga jak akurat jest w domu. Ale niestety najczesciej go nie ma:-(
Dzisiaj odwiedzila mnie nurse. Zwazyla Julka. Wazy 4,440. Bardzo wolno przybiera na wadze ale jest zdrowym i silnym chlopcem.
Nurse byla i nim i Ada zachwycona. A jak slyszala jak Ada liczy i bezblednie kolory nazywa i zwierzeta wymienia po angielsku, to wychwalic sie nie mogla;-):-):-)
A Julek bardzo ladnie i sztywno trzyma glowke i zaczyna sie swiadomie usmiechac. Wodzi za nami wzrokiem. Obserwuje zwierzatka na karuzeli nad lozeczkiem i zaczyna po swojemu "rozmawiac" (pierwsze kroki do gaworzenia):-)

Boszzz, dziewczyny, ja nawet nie wiem, co sie u Was dzieje:baffled: Nie mam czasu nadrabiac, bo zajec domowych mam w cholere i jeszcze troche:baffled:

Ide teraz robic obiad, wywiesic pranie, wyjac czyste naczynia ze zmywarki i powrzucac brudne...

Pozdrawiam Was wszystkie

reklama
Witam
Zgagus dasz rade bedzie lepiej zobaczysz z czasem maly bedzie lepiej spal i ty bedziesz miec wiecej czasu dla nas:)
Kasiun a to któe miasteczko fajnieze Boniderm czy Alicante?? Dzieki za info wogóle:)
Lubiczanko a ciebie co tak na zarty bierze??:)
Ja zmykam bo lece na impreze do miasta z kolezankami. A jutro jedziemy do pólnocnej Irlandii wiec chyba mnie nie bedzie , nie piszcie za duzo hihih

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry