Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

;-):-)Helol :-)
Rzadko Was odwiedzam i na pewno nie nadrobie zaleglosciWrocilam do pracy i mam zawrol glowy
Mam do Was serdeczna prosbe. Bede potrzebowala opiekunki do mojego Niunia, od polowy wrzesnia w kazdy piatek, na 5-7h. Jezeli znacie kogos godnego polecenia, kto by chcial dorobic, to prosze napiszcie mi na priv.
Pozdrawiam![]()

Te kredki,Donald

Sama bym dziecku kupiła,cieplejszych bucików chyba nie uświadczyłam

...Albo plastiki,pamiętacie te buciki?Każda szanowana modnisia musiała je mieć

Witajcie Kobitki ta wieczorowa pora,Witam!
Ja sie zrobiłam zakupy, wychodziłam z domu oczywiscie lało, a jak wracałam było tak gorąco ze w krótkim rekawku szłam tzn jechałam, bo ja na nogach odkąd mamy nasza Big Ti nie chodze
Dzis ostatni dzien z mamą, jutro juz wraca do Pl :-( chlip chlip
Kasiun? jak sie czuje Molly? moze ja tez cie odwiedze w przyszłym tygodniu razem z larcia
Ewelcia, moja Emcia spi 14h na dobe, a Eryk 11
zasypiaja sami w swoich pokojach, z wyjątkiem drzemki Emmy w dzien, pozmienialo jej sie i zasypia w wozku![]()
zmykam do dzieci, do nastepnego pa
zamieniamy sie na dzieci??ja chce Emme oczywiscie;-)..Ewelcia, moja Emcia spi 14h na dobe, a Eryk 11
zasypiaja sami w swoich pokojach, z wyjątkiem drzemki Emmy w dzien, pozmienialo jej sie i zasypia w wozku![]()
zmykam do dzieci, do nastepnego pa
miala ktoras tak juz????