• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

marta Szymkowi chyba zeby ida co?
masz Viburcol? jak moj sie budzi i sie drze to mlu daje viburcol i spi do rana.

Przewaznie budzi sie po 22 albo po 23 i nijak nie da sie go uspokoic.....
\
Szym zrobil nam pobutke o 6:30...ale ze przywitalismy milo dzionek wiec jest ok;-):-D...
czy on nie moze spac dluzej:baffled:

reklama
Witam
No widzę wczoraj albo tematy bamberskie,albo sado-masoprzyjemniestyczne;)
Marta-biedulko,pojedz frydza sobie zrobić,zrelaksujesz się:)))
Didi-a Ciebie jeszcze nie ma?????
Ewelcia-grrrrr-tygrysico Ty;))))
Kamcia-miłego weekendu.A kawały-trzeba jakoś sobie życie rozweselać;)))
Matosiatato-dlaczego starczy?Fajne są duże rodzinki-a nóż się córa trafi(a one oczkiem w głowie tatusiów są:))))
Kasiun-powodzenia.Mam nadzieję,że córcia wreszcie złagodnieje i zamiast się złościć będzie tulkać mamusię:)
Wiesieńko-jak tam u Was?Zdrowiej?
Renni-a Ciebie chyba psiak pochłania,że się nie pokazujesz?
Asienko-pranie wstawione?Swoją drogą ja zaraz to zrobię:)
Anineczko-cóżem ja od Ciebie chciała...hmmmm-i forgot:(((((((((((
No nic to-idę zwalić z wyra J-a co będzie mi tu leniuchował;)))Miłego-póki co słonecznego dnia Wam życzę:)))

dobra ja na razie spadam;-)...trzeba sie wziasc za jakas robote.

Jeszcze wroce do tego Facebooka chcialam konto zlikwidowac ale nie moge....bo chca adres URL(chyba tak to sie nazywa) chodzi o linka z konkretnymi danymi osoby- jak ja mam im przeslac tego linka, jak ja sie na konto nie moge dostac:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry:.

Musze poszukac jkaos inaczej moze emaila im wyslac?

tichonek taki zegarek dostał mój brat na komunię,a pamiętacie te zestawy komunijne zegarek,długopis i kalkulator? :-D

Bry wieczór,bry wieczór:tak:
Anineczko,pamiętam te zestawy,koniecznie białe:-D

Dokładnie, jak dostałam nawet dwa:-D:-D:-D

Ależ Wy nocne rozmowy prowadzicie:-D:-D:-D:-D, a chociaż część zrealizowana:-p:rofl2:.

Lubiczanko
nie wstawione, bo M w pracy a dzisiaj jego robocze:-p

U nas też nocka taka sobie, ale lepsza niż ostanie, bo jak Ania się obudziła to taki był płacz, dałam jej nurofen i usnęła aż do 5.30, zjadła mleko i pospała z godzinkę, potem poleżała i do 8.30 spała.

Teraz kończymy śniadanko i idziemy robić ruskie, bo jest szwagier to się Andzią zajmie. Ewelcia jak Ty dajesz radę robić sama przy Szymie???

Miłego dzionka

hejka w ten deszczowy dzien:baffled:
My sobie pospalysmy do 9,30 a to dlatego ze póxno wczoraj Oliva poszla spac-musialam já zabrac na zakupy co by lodówke uzupelnic, poxniej jeszcze smyth i dunnes i wrocilysmy po 22.A teraz sniadanko wcinamy.
ho ho ho jakie tu temate nocne byly:-D:-D:-Di wspomnieniowe
Bucików Relax to ja nie nosilam ale moja mamusia tak- miala bialo blekitne tooo pamietam,gumy Donald i Turbo sie wcinalo równiez, pamietam ze w bierki gralismy i na tej chyba czeskiej grze w lapanie jaj równiez:rofl2:. Kompletu bialego ja nie dostalam ale pamietam moja kuzyneczka dostala taki.
A jesli chodzi o zabawy w dziecinstwie to my równiez z siorká i inymi dzieciakami duzo biegalismy po dworze. Gralismy w gume( mamusia pelno miala z metra bo krawcowá jest) skakalismy na skakance po 10 osób he he Misiu Misiu wskocz do klatki Misiu Misiu klasnij w Lapki ......................... Boze ze ja te pioseneczke jeszcze pamietam co tam jeszcze bylooooo... gra w dwa ognie, w paletki, w palanta, w klasyyy o to bylo dobre..... podchody i w chowanego po calym osiedluuuu nooo i mielismy równiez zabawy tzw podbalkonowe kazdy zabieral koc i cos do jedzenia i bawilismy sie w dom lub szkolee he he.A teraz co jest wiekszosc dzieci przed kompem siedzi i graja w gry.

hej..
ale wscieklam sie..napisalam takiego posta a tu mi polowe obcielo wiec juz nie pisze..

Anineczka widzialas gre Poczta na stronce spodlady.com , ostatnio pisalas ze mialas taka

Lubiczanko juz jestem...spozniona heheh..od rana duzo zajec...czochranie..sprzatanie..kapanie...po bulki na sniadanko i robienei sniadanka... no i w koncu mam chwilke.

Ewa dzisiaj mnie do szalu doprowadza... juzzapodalam jej vibrucol bo normalnei ma wscieklizne ...

Ostatnia edycja:
witam, witam!
Lubiczanko- a no tak! Ciagle mi tego czasu brakuje.
A jak wasza psinka wklej jakies fotki.

Tichonku-normalnie lza w oku sie kreci:-D:-D:-D
Wszystkie te rzeczy pamietam, zestaw zegarek, dlugopis i kalkulator tez dostalam na komunie, ale wczesniej rodzice mi sprawili ten zegarek z melodyjkami.

A buty czeszki pamietacie???
c_big2357344.jpg
A spodnie-Jeansy "piramidy"?

Takie auto mial moj brat.
Wirtualne Muzeum Zabawek Epoki PRL-u

Pamietacie jeszcze takie czeskie malpki maskotki, szukalam zdjecia w necie ale nie moglam znalezc.

Milego dnia dziewczynki!!!:-)

Witam laseczki
Widze noc była ostra dla niektórych:)
Ja sie wybawilam wczoraj wrócilam do domu i w kimono.
Dzisiaj juz sie zbieramy jedziemy do pólnocnej irl pogoda nawet nawet..:)
Miłego weekendu laseczki

reklama
Bry:-)
Moje chłopaki do fryzjera pojechały a ja ciacho piekę:-)
Za tydzień mamusia do fryzjera:-):-)
Renni,myślałam też o tych bucikach,ale zapomniałam poszukać:happy:,a autko takie "zdalnie sterowane":-D:-D:-D
Poważnie,to były zabawki a jak cieszyły,nie to co teraz dzieci mają wszystko to się i nie cieszą tak nowymi rzeczami:sorry2:
A człowiek jak dostał pomarańcze na święta to były święta:tak:I Delicje:-pJakieś takie biedniejsze,ale weselsze te czasy były,dziecko więcej doceniało zabawki,słodycze...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry