• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

hejka
moja mala tez wczoraj padla cos przed 22 chyba nadmiar wrazen po Andziulinowej imprezie.Anius dzieki za zaproszenie, jedzonko bylo pyszne( poprosze o przepis na te salatke z koperkiem) a tort... no tort byl zajefajny i przepyszny:tak::tak:
Miska oj nic nie mów o pryszczach... bo to ostatnio moja zmora czuje sie jak wypryszczona pietnastolatka.he he i tez mialam wczoraj atak jedzenia u Andzi sie najadlam i jeszcze w domu wcinalam az w koncu stwierdzilam ze musze isc spac bo lodówke calá pochlone.:dry::dry:
Marto F oby te zabki jak najszybciej wyszly, no to super ze moglas pospac w nocy.
Asienko no i gratki dla Twojej córci zdolna dziewczynka ze tak szybko poszla sama ha ha teraz juz jej nic nie zatrzyma:-p

Nooo slonko swieci, moze popoudniu uda sie wyjsc na jaki spacer zeby te wczorajsze kalorie zgubic.A teraz pora na kawke :happy2:

reklama
Witam producentki :-)
Marta ale się namęczycie.. Niech szybko te zeby wychodzą...
byl zajefajny i przepyszny:tak::tak:
Miska oj nic nie mów o pryszczach... bo to ostatnio moja zmora czuje sie jak wypryszczona pietnastolatka
ja też:baffled::sorry2:
A ja wpadłam się tylko pochwalić, że od dzisiaj mogę powiedzieć, że Anusia chodzi samodzielnie:-D:-D:-D:-D. Ale jestem dumna
Gratuluję! Pamiętam jak ja się cieszyłam;-)

A u nas 4 pudełka po pampersach już spakowane.. Narazie 12 kg ale myślę że spokojnie dobiję 20-25..:sorry2:
Dziewczyny będę miała do oddania wanienkę (różową-dużą) kilka deserków(w słoiczkach), piłeczki kolorowe około 150szt z woreczkami,i kilka zabawek. Tak sobie pomyślałam, że może się jakoś zbierzecie i wpadnie ktoś na kawę do mnie po odbiór?? Jak już skompletuje wszytsko to zrobię fotę i pokażę co jest w "paczce" Co wy na to?

hej laseczki ja tylko na chwile na necie... u nasd pogoda zajefajna... upal straszny...
uffff nie ma czym oddychac:baffled: nie ma jak wyjsc z mala na spacer bo za graco:-(
w domu sie nudze:dry: nie moge sie doczekac powrotu do ie:-p

jutro sie pojdzie na shopping to bedzie super...bo jak narazie nie mam pomyslu co by tu robic
z rodzinka sie juz widzialam , z tesciami tez:-p
basen u nas zamkniety.,.. nad jezioro nie ma czym dotrzec....:baffled:
lipa na maxa
a lot byl udany , mala spokojna... grzeczna... spala prawie cala droge :tak:
a tutaj nawet sie zaklimatzowala...
zaraz ide chyba na spacer z nia , troszke wieje wiec nie bedzie tak upalnie;-)

Ostatnia edycja:
Hello
Co za pogoda:szok:
Pospalismy dzisiaj jak nigdy:zawstydzona/y: Przynajmniej, ja pospalam- do 11.14:sorry2: Noc tez minela dobrze. Julek mial w nocy 2 pobudki na cyca ale to dlatego, ze wczoraj wczesnie spac poszedl.
Teraz znowu spi, Ada bawi sie smartiesami i uklada kolorami (bo po co je poprostu zjesc:-D:-D:-D).
Ja juz po sniadanku zaraz jakas lure sobie zapodam (kawe w sensie):-)

Kasiun, ja zaskoczona:szok: Nie, no co Ty! Wpadaj, wpadaj:tak::-) Pozniej wysle Ci priva, bo teraz maly zaczyna sie powoli budzic.

No to sobie popisalam:baffled:

Milej niedzieli

Hejka
(...) dowiedzialam sie tego od instruktora na jazdach..ajak zblizasz sie do ronda i na rondzie to normalnie uzywasz kierunki nie wazne czy jest ktos z tylu czy nie... nie uzywasz go tylko jak omijasz przeszkode i skrecasz jesli nie ma nikogo za toba
Didi - Dzięki za info :tak:
Nie mam pojęcia dlaczego tak sobie tu wymyślili..kierowca zamiast przy skręcie myśleć o tym manewrze i co się dzieje z przodu to jeszcze ma patrzeć w lusterko czy ktoś za nim jedzie i w zależności od tego włączać kierunkowskaz lub nie..:dry: To ja się tu irytuję gdy ktoś nie włącza migacza gdy skręcają a tu takie mają prawo :baffled: Bo z mojego osiedla jak się na główną wjeżdża na lewo to gdy samochody skręcają z prawej strony do osiedla nie muszą włączać migacza (gdy nikt za nimi nie jedzie) a ja sobie tak mogę czekać..a gdybym widziała, że skręca to ja myk w lewo..więc zupełnie nie wiem po co ten przepis :crazy: muszę m.uświadomić..
Jak Ci się przypomną jeszcze takie dziwności to daj znać :-)
A znasz może te wszystkie przejścia dla pieszych i czym się różnią? Zebra (to chyba zwykłe pasy bez świateł), Pelican ( to chyba te z dodatkową wysepką i pomarańczowym światłem) Tucan (to chyba te ze światłami czerwonym i zielonym i z przyciskiem gdy chcesz przejść) i są jeszcze jakieś? Dobrze piszę czy coś namieszałam? Wiem, że różnią się tez tym czy rower może przejechać przez nie lub nie.. W testach to było ale w części teoretycznej mój m.nie znalazł opisu przejść.
Marta - super, że pospałaś - ale jak coś to mogę Ci dać ten vibrucol czy jak tam się zwą te czopki uspokające.. Ale, życzę by się nie przydały :tak:

My byliśmy na farmie - Patryk jak zwykle się cieszył i tulił do zwierzaków :-) teraz śpi wykończony.. a jak myślicie - można na takie farmy z psem wchodzić? Bo mieliśmy się dopytać i zapomnieliśmy..:sorry2:

Witam:-)
W końcu chłopy mnie do kompa dopuścili:-p, bo sobie do Lidla pojechali a mi się nie chce, jakoś zmęczona jestem. Nudna niedziela. Andzia chodzi, ale i tak woli raczkować, bo jest szybciej:-):rofl2:. Takie nieporadne te kroczki, ale radzi sobie super. Wymęczyliśmy ją wczoraj, żeby nagrać filmiki, ale one nie oddają całego uroku samodzielności Andzi.

EDIT: Marta witaj w klubie, całe górne dziąsła opuchnięte i widać zarysowania zębów 3 i 4, nic dziwnego, że moje ukochane dziecko jest nieznośne i źle śpi. Dobrze, że chociaż dzisiaj się w miarę wyspałaś.

Andzulina wszystkiego najlepszego dla Igorka, następny roczniak:-). Moja Ania następna:-):tak:;-)

Ostatnia edycja:
Witam niedzielnie(udało się:)))
asieńko-brawo dla Anulki.Super-teraz się dopiero zacznie;)))))
Andzulinko-fajnie,że goścvie tak sobie chwalą imprezkę-niezła z Ciebie musi być gospodyni:)
Ucierkam-przepraszam,ale |J mi misję zlecił;)))
marta-wreszcie dobre newsy od Ciebie
a gdzie np.Margarittaczy Anineczka????/

helllooo:)
w końcu usiadłam ;-)
dziewczynki - dzięki za pochwały - normalnie aż miło mi się zrobiło :sorry2: a przepisy wrzucę na odpowiedni wątek.
Ewelcia, Asieńka - Igor ma urodziny 24 sierpnia, ale imprezkę zrobiliśmy troszkę wcześniej, bo nie wszystkim pasuje przyjść w środku tygodnia;-) ale i tak oczywiście dziękuję za życzenia.
Marta - współczuję ząbkowania - u nas już powoli przechodzi ten okropny etap, ale mały tak się ślini, że wszystko mokre :baffled: no i katar - leje mu się z nosa tak, aż zalewa mu gardło i kaszle. ehhhh...
a moje dziecko chyba powoli przestawia się ze spaniem - tzn kładzie się później, no i w końcu wstaje ok 7 - 7.30:tak: dobra - lecę go położyć, chociaż pewnie i tak nie będzie chciał, bo szaleje od rana w nowych zabawkach :baffled:

witam mamuśki:-D
żyję, żyje tylko oczywiście czasu brak na wszystko:-( ale w koncu usiadlam na 4 literach i mam czas na bb. Asia przez ostatni tydzien plakala strasznie szczegolnie wieczorami jak juz usnela i dlatego ten brak czasu na bb. Moglam wieczorem cos skrobnac i poczytac ale dzis poki co spi wiec... korzystam. Moj P gra wiec jestem. W piatek bylam na spacerze z przyszla mamuska Agnieszka super spedzone popoludnie. W sobote szalalysmy na zakupach wiec cos tam mi w koncu wpadlo i Asi oczywiscie tez. W penym byly przeceny po 50 centow :szok: jakies getry wiec jej kupilam do smigania po domu:-D. Dzis wstałam wyspana nie wstawalam do Asi w nocy jak plakala tylko P spal z nia w pokoju i nic nie slyszalam:-p. Asia zostala dzis ze znajomymi- byli na placu zabaw, potem w parku a my skoczylismy do kina na Salt z Brandzelina Joli:rofl2:- polecam
Marta - wiem co przechodzisz pamietaj jestem z Toba;-)
Tichonek, Renni- ale Wam sie zebralo na wspomnienia, ja pamietam czeszki, te szaliki tez a Re:-Dlaxy to byl hit ale jakie ciezkie:crazy: zestaw komunijny dostalam taki rozowy
sandrulinska - ja sobie obiecuje jak ide do Asi w nocy ze jak usnie to ja odloze do lozeczka a czesto konczy sie tak ze zasypiamy razem na lozku, ktore stoi u niej w pokoju. Asia usypia sama, ale jak teraz ida jej zeby to ciezko .....
A i nawet mi tu nie pisz ze jestes buzduszna:no: , ja jestem pelna podziwu dla Ciebie i dzieki jeszcze raz za pomoc ;-):happy:
lubiczanka- kawaly super , a Asia juz dobrze, katar minal jak pokropilam jej karvolem i natarlam nozki tym rozgrzewajacym dla dzieci,
ewelcia86- moje dziecko tez tak wstaje dzis o 6.15 o 9.30 poszla spac na 30 min:-p
Misia- bilety na swieta mozna upolowac jeszcze w miare tanie w grudniu:szok:. My 2 lata temu nie planowalismy leciec ale 15 dolozyli dodatkowe loty i kupilismy bilety na nas dwoje za 500 w dwie strony tylko wylot byl w Wigilie, ale byl prezent dla wszystkich jak sie patrzy:-D
Asienka R- gratulacje dla Ani:tak::-D
dobrej nocki dla wszystkich lece meza odciagnac od xboxa i moze nie usne na filmie:-p ostatnio w piatek padlam o 20.30

reklama
Ciao Dziewczeta!

Cos mi humor nie dopisuje...ale why?? Moze jakies przesilenie, a moze pryszczate odbicie w lustrze...
Dzien planowalismy spedzic na farmie...a tu doopa bo pogoda w kratke i nie moglismy sie zdecydowac wiec poszlismy do Monkey Buissnes. Al oczywiscie dostal tam malpiego rozumu i wybawil sie za wszytske czasy!
Obiad mielismy pyszniutki bo kupilismy sobie swieze ryby i je zgrilowalismy (fladre, makrelki i seabassa).
A. dzis poszedl nieplanowo do pracy...bo niby po co mialby jeden wieczor w tyg spedzic z zona???? dzis klub wynajeli geje wiec przynajmniej nie musze sie o pokusy martwic:-D ja zamierzam sobie lyknac dr. Housa i dalej grzebac w moich koralach!:-)

Andzia - ja to czekam na przepis na to prze prze i prze pyszne ciacho!!!!!!!!!!

Asienko- wielkie gratki dla Ani!!:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry