reklama

Mamy z Irlandii!!

tu w Galway pogoda w kratke wczoraj upal potem deszcz kurcze ciezko hi pojechalam na plaze a tu za chwile deszcz.... oli za to w piaskownicy na ogordzie dobrze sie bawi hi.pozdr
mamuski z Galway jutro jest spotkanie w comunity centre?pozdr

reklama
ja jestem za jakims spotkankiem, ale moge dopiero o ok 11:30, wczesniej nie mam jak, moja corcia jest mlodsza od waszych dzieciaczkow i wciaz ma 2 drzemki w ciagu dnia, dlatego jestem jeszcze tym zwiazana. Ja bym z checia sie spotkala w jakims fajnym miejscu na trawce, zeby starsze dzieciaczki mogly poszalec na swiezym powietrzu. Z checia mozemy tez zorganizowac spotkanko u mnie w domu :-) :-) Wtedy kazda godzina mi pasuje!

salome tak spotykamy sie co wtorek w comunity kolo mnie na ballyban za kościołem i jest fajnie takze zapraszam i to jest ok godz 10 wiec Larcia mozemy sie umowic kiedy indziej alo na plac zabaw lub u ciebie jak wolicie napiszcie kiedy macie wolne i sie zgadamy pozdr

zeby nikt mnie zle nie zrozumial- nie mowie tego z wygody i lenistwa, ale jest kurcze ciezko z 9 miesiecznym bobaskiem umowic sie tak, zeby dopasowac godziny. A macie auta?Ja mieszkam w Headford 15 min autem od tesco i z checia zapraszam do siebie na kawke!!!!!!

Hej Laseczki,

Ja donoszę uprzejmie, że w Longford dwa dni pod rząd była porządna burza, taka z grzmotami i błyskawicami!!!

Poza tym upalnie, siedzimy w ogródku:)
Czy ja mogę kiedyś dojechać na takie spotkanko? Nie mam jakoś koszmarnie daleko do Galway, a Kaj za chwilę będzie miał wakacje i będziemy mieli duuuużo czasu:)

Kamcia dzieki za zaroszenie, Przeczytalam dopiero teraz, Ale moze nastepnym razem sie uda. Tylko gdzie to community? No nic jeszcze bedziemy w kontakcie.

Larcia ja mam calkiem niedalko do ciebie. :-)

Anaklim czy Ty mieszkasz w Longford? Mam tam kolezanke. Pewnie ze super by bylo gdybys przyjechala na spotakanie. Zapraszamy :-)

reklama
Salome80 - tak ja jestem z Longford:) Pisz która to Twoja koleżanka, tu się wszyscy znają:)

Magdalena - gratuluję synka!!!!!!! Jest śliczny i najważnejsze, że zdrowy!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry