pauletta82
Sexy Big Mamma
Hejoo :-) akcja "Drażnić samca..." zakończona 100% sukcesem 
wczoraj wieczorem jeszcze podkręciłam śrubkę bo ubrałam sexi haleczkę zaraz jak tylko dzieci poszły spać i najpierw rozwaliłam się na kanapie przed nosem P czytając książkę ( gdzie ja tylko czyatm w sypialni) a na koniec w pozycjach wyginająco-wypinających sprzątałam zabawki z podlogi i z pod kanapy
na efekty nie musiałam długo czekać 

no i dzisiaj jemu suoer śniadanko należy się bo dwa dni obiadu nei miał:-) wszyscy już na nogach od 7:30 słoneczko zaczyna przyświecać może jeszcze z siłą rozpędu uda mi się P na spacer wyciągnąć
także Lubiczanko akcja sprawdzona do dzieła 
Aga_Irlandia,Drozdusia miło Was tu widzieć
Andzulina łelkom bak ;-) :-)

wczoraj wieczorem jeszcze podkręciłam śrubkę bo ubrałam sexi haleczkę zaraz jak tylko dzieci poszły spać i najpierw rozwaliłam się na kanapie przed nosem P czytając książkę ( gdzie ja tylko czyatm w sypialni) a na koniec w pozycjach wyginająco-wypinających sprzątałam zabawki z podlogi i z pod kanapy
na efekty nie musiałam długo czekać 

no i dzisiaj jemu suoer śniadanko należy się bo dwa dni obiadu nei miał:-) wszyscy już na nogach od 7:30 słoneczko zaczyna przyświecać może jeszcze z siłą rozpędu uda mi się P na spacer wyciągnąć
także Lubiczanko akcja sprawdzona do dzieła 
Aga_Irlandia,Drozdusia miło Was tu widzieć

Andzulina łelkom bak ;-) :-)

umowilam sie z nim wczoraj ze po nie podskoczymy,a on twierdzi ze chyba sie nie zrozumielismy...Tym sposobem d**a blada. zapewne bedzie gotowy do wyjazdu jak mala bedzie szla na 2ga drzemke