reklama

Mamy z Irlandii!!

kamcia zgadnij co sobie Antek zażyczył (jedna z wielu opcji) ? Aparat taki jak ma Oli :-D:-D

wprosiłam się do lubiczanki na jutro to wyciągnę na spacerek ;-)
margaritta jeszcze raz dzięki i to chyba nie ja mam zalac formę? :-D:-D

reklama
Dziendoberek

Noz kurcze mimo ze dzieciaczki slodko spia to ja i tak nie mam czasu na nic:-(:-(:-(to czego nie moglam zrobic w ciazy to teraz mam do nadrobienia i tak caly czas na nogach:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Mamusie mam pytanko co podawalyscie swoim dzieciaczkom na kolki albo moje jeszcze na szczescie nie maja ale zeby wiedziec tak na puzniej
u nas pomogl tylko Sabsimplex- kupowalam na allegro i przysylali mi tu do Irlandii, nic innego nie pomagalo, ale wiadomo kazde dziecko inne i co innego pomaga
a ja gapa nie przywitalam sie, ostatnio jakas padnieta jestem, ale duzo pracy a poza tym Asia nie spi dobrze w nocy, budzi sie czesto , juz nie wiem od czego:-(:-(:-(

Hejoo laski
Witam się z zamkniętej imprezki :-D:-D już mamy kolorowo bo Paulinka wzięła się za rozlewanie :-D:-D:-D:-D

Anineczko twa historia dzisiejsza dotknęła mnie do żywego :-(:sorry2: wspólczucia buziaki;-)
Lubiczanko u mnie full house więc i Ciebie z chęcią przygarnę uderzaj no tu kochana :-):-):-)

heja

Pauletta widze wesolo u Cie:) milej zabawy

Co do mleka to moja pila Cow & gate....po aptamilu zwracala niestety.....a na problemy brzuszkowe ( choc kolek jakis specjalnych nie bylo) dawalam jej do mleczka dentinox krople na brzuszek kupowane tutaj...po infacolu niestety bylo gorzej:( ale kazde dziecko jest inne:)i warto znalezc swoj wlasny trafiony srodek:)

Witam
w związku z moim maciem wszystkiego w"d" siedzę dziś tu z Wami-przynajmniej teraz:)
Pauletta-szalona Kobieto-dobrze,że u Was tak wesoło:)
Anineczko-już się nie mogę Was doczekać:)
Margaritta-Ty wiesz co...:******
Normalnie już mi się nie chce komentować...ale widzę promyczek nadziei-dziś zauważyła szanowna teściówka,że jest ktoś obok jej syna,do kogo można się odezwać;)))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry