S
sandrulińska
Gość
tylkochwilka troche przesadzasz z tym rozstawianiem po kątach wszystkich
jestem w szoku
jestem w szoku
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jestem w szoku
sorry , ale brak Ci taktu
Jeśli nikt nie obrażał to nie czytałabym zarzutów o brak taktu bo wypowiedziałam swoje zdanie w dosadny sposób, jeśli nikt by nie atakował lub nie miał nic przeciwko wyrażaniu poglądów to nie byłoby takiego oburzenia i obrażania się,albo myślenia że próbuję Was skłócić.
Prześwietna atmosfera?? Hmm jak napisze, że się z tym nie zgadzam co już jako tako wytknęłam to do linczu dojdzie. Uważam, że jest monotematycznie- tylko spacerki, choroby itd nic głębszego, sama powierzchowność. Ale jestem tutaj pomimo wszystko z myślą, że może pojawią się też inne tematy, ja czekam na to aż padnie ciekawy temat i zacznie się burzliwa dyskusja wymiana opinii, porad-w taki sposób się człowiek uczy, zakończy się jeden temat ok mogę dorzucić kilka codziennych życiowych opowiastek o przeziębieniu syna i moim kolejnym nudnym dniu w szkole, ale najbardziej czekam na coś ciekawego, bo po co tracić czas przez monitorem na czytanie tych samych nudnych powierzchownych banałów życia codziennego? Jeśli faktycznie to forum okaże się takie każdego dnia, a gdy tylko pojawi się ciekawy temat i wyrazi się opinię to ludzie się obrażają lub czują atakowani to wtedy masz rację- nikt mnie na siłę nie trzyma i będę podczytywać ale nie wypowiadać się.